Η Profoto ανακοίνωσε την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Nasdaq της Στοκχόλμης

Peter AgopianAgopian

Η εταιρεία Αγκοπιάν μας προωθεί την είδηση:
Η Profoto ανακοίνωσε την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Nasdaq της Στοκχόλμης

“Η Profoto – ο κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων φωτογραφικού φωτισμού στον κόσμο – ανακοίνωσε την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Nasdaq της Στοκχόλμης.

Στις 15 Ιουνίου ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εισαγάγει τις μετοχές τις στη Nasdaq Στοκχόλμης και την 1η Ιουλίου ήταν η πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης. Οι μετοχές θα προσφέρονται στο κοινό στη Σουηδία και σε θεσμικούς επενδυτές στη Σουηδία και στο εξωτερικό.

Ο Anders Hedebark, CEO της Profoto δήλωσε “Η εισαγωγή της εταιρείας είναι το φυσικό επόμενο βήμα για εμάς και σηματοδοτεί την απογείωση για μια νέα φάση στο αναπτυξιακό μας ταξίδι. Στο ενημερωτικό μας δελτίο όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να συμμετέχουν στην περήφανη ιστορία μας αλλά κυρίως στο συναρπαστικό μέλλον μας”

Η Profoto ιδρύθηκε στη Στοκχόλμη το 1968 και έκτοτε είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα φωτισμού για επαγγελματίες φωτογράφους, πρωτοπορώντας στην καινοτομία και στην ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας καλύτερων εικόνων μέσω του φωτισμού. Το φως κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας καλής και μιας εξαιρετικής εικόνας. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται οι κορυφαίοι φωτογράφοι παγκοσμίως και η Profoto εκπροσωπείται αυτήν τη στιγμή σε πάνω από 50 αγορές παγκοσμίως. Συνολικά, 91 εργαζόμενοι εργάζονται στα κεντρικά γραφεία στη Στοκχόλμη και σε θυγατρικές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, την Κίνα, τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.”