Πέντε νέα μοντέλα Graphic Tablet από τη Huion και την Atlas Digital

Peter AgopianAtlas Digital

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νοέμβριος 2021

Θέμα: Πέντε νέα μοντέλα Graphic Tablet από τη Huion

Πέντε νέα μοντέλα Graphic Tablets προστέθηκαν στην ήδη μεγάλη γκάμα προϊόντων της Huion, προκειμένου όχι μόνο να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ερασιτεχνών και επαγγελματιών, αλλά και να τους δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επώνυμη υψηλή τεχνολογία και αξιοπιστία σε σημαντικά ανταγωνιστικές τιμές.

Στην κατηγορία Graphic tablet με οθόνη, το νέο Kamvas Pro16 Plus (4K), αποτελεί για τους λάτρεις της υψηλής ποιότητας εικόνας, μία μοναδική επιλογή αφού η full laminated 15,6 ιντσών οθόνη του έχει ανάλυση 3840×2160 (16:9) UHD 4K ,τέσσερις φορές μεγαλύτερη από μία οθόνη Full HD (1080p). Μαζί με περισσότερα από 8 εκατομμύρια Pixels, αναλογία αντίθεσης 1200:1, γκάμα χρωμάτων 145% sRGB , υψηλό contrast ratio (που συμβάλλει στην αύξηση του βάθους χρώματος και σε καλύτερα οπτικά εφέ), θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. 

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται τα 8192 επίπεδα ευαισθησία πίεσης, η αναγνώριση κλίσης +-60ο και η συμβατότητά του με Windows, Android και MacOs.

Τα υπόλοιπα τέσσερα μοντέλα ανήκουν στην κατηγορία των Graphic Tablets, και υπόσχονται μεγάλες εμπειρίες σε μικρές διαστάσεις. Ενσωματώνουν υψηλά χαρακτηριστικά όπως: Report Rate:>300 PPS, Ανάλυση Πένας: 5080 LPI, Πένα χωρίς μπαταρία, Αναγνώριση Κλίσης: ±60°, Ευαισθησία Πίεσης: 8192 Επίπεδα, Πλήκτρα Συντόμευσης και Συμβατότητα με Windows, Android και MacOs. Και φυσικά, όπως πάντα, διατίθενται στις μοναδικές τιμές της Huion που για τα εν λόγο μοντέλα ξεκινούν από 48 euro. 

Με διαφορετικές διαστάσεις ενεργής επιφάνειας, τα μοντέλα αυτά είναι τα: Inspiroy RTM500, RTE100, RTS300 και RTP700Όλα τα μοντέλα μπορείτε να τα βρείτε και να τα αγοράσετε απευθείας από την αντιπροσωπεία της Huion, Atlas Digital AE από το eshop της www.atlasonline.gr, ενώ είναι διαθέσιμα και στο demo room της εταιρείας για … test drive.


Originally tweeted by ΣΕΚΑΦ (@sekafgr) on November 8, 2021.