CANON GREECE

agop

CANON GREECE

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Canon Greece
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 166 A, Kifissias Avenue & Sofokleous Street,
ΠΟΛΗ: Maroussi Athens
Τ.Κ. 15126
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 210 745 4651
FAX: +30 210 727 9200
WEBSITE: www.canon.gr
FB

FB” class=”sekaf_links sekaf_social” target=”_blank” >TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η Canon Ελλάδας αποτελεί μέρος της Canon CEE, του τοπικού οργανισμού πωλήσεων της Canon Europe (RSO) για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου. H Canon φέρνει στους Έλληνες πελάτες τα οφέλη των καταναλωτικών και επαγγελματικών προϊόντων της Canon και προσφέρει ένα εκτενέστατο χαρτοφυλάκιο λύσεων για καταναλωτές και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. H Canon CEE, ανήκει στον οργανισμό Canon Europe, που αποτελεί το τμήμα της Canon Inc. για την περιοχή EMEA, και είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογιών και υπηρεσιών απεικόνισης, και ένα από τα διεθνώς πιο αναγνωρισμένα και αγαπητά brands. Η Canon Europe δραστηριοποιείται σε 120 χώρες, απασχολεί περίπου 19.000 εργαζομένους σε όλη την περιοχή, και συνεισφέρει περίπου το ένα τρίτο των ετήσιων εσόδων της Canon. Η Canon ιδρύθηκε το 1937 και για 80 χρόνια είναι πρωτοπόρα στο χώρο της απεικόνισης, με τη σταθερή δέσμευση να παρέχει στο κοινό τη δυνατότητα να οραματίζεται εκ νέου τι είναι δυνατό μέσω της απεικόνισης. Από τις κάμερες και τους επαγγελματικούς εκτυπωτές, μέχρι τη συμβουλευτική επιχειρήσεων και τις τεχνολογίες στον κλάδο της υγείας, η Canon εμπλουτίζει τις ζωές και τις επιχειρήσεις μέσω της καινοτομίας στην απεικόνιση. Η Canon καλλιεργεί τη θετική ισχύ της τεχνολογίας και των υπηρεσιών απεικόνισης. Με την παροχή κοινωνικών και περιβαλλοντικών ωφελειών μέσω των ανθρώπων και των προϊόντων μας, επιδεικνύουμε εμφατικά τη δέσμευσή μας στη φιλοσοφία του Kyosei: τη συμβίωση και τη συνεργασία για το κοινό καλό.

PHOTOMETRON

agop

PHOTOMETRON

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 192 A Alexandras Ave.
ΠΟΛΗ: Ampelokipi
Τ.Κ. 11521
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 60 06 239
WEBSITE: https://www.photometron.com/en/
e-MAIL: [email protected]
FB

Προφίλ Εταιρείας
Η Photometron είναι εμπορική και τεχνική εταιρεία που επικεντρώνει στους στόχους της την κορυφαία ποιότητα εξοπλισμών και υπηρεσιών υποστήριξης.

Παρέχει δίκτυο πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης πανελλήνια, ενώ το προσωπικό της έχει την απαιτούμενη υψηλή κατάρτιση σε θέματα ψηφιακής εικόνας, color management, και digital imaging.

Εξοπλίζει ένα στούντιο φωτογραφίας ή ένα ατελιέ γραφικών τεχνών πλήρως και χωρίς τεχνολογικούς συμβιβασμούς προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, από την ψηφιακή λήψη, την επεξεργασία εικόνας, έως την εκτύπωση και τον έλεγχό της.

Η PHOTOMETRON αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει σε Ελλάδα και Κύπρο τις εξής εταιρίες:

HASSELBLAD: Σουηδίας-Δανίας. Ολοκληρωμένο σύστημα DSLR μεσαίου φορμά, χρωμογράφοι κυλινδρικού τύπου.Ψηφιακές πλάτες πολυ-συμβατές με όλα τα συστήματα μεσαίου και μεγάλου φορμά.
BRONCOLOR: Ελβετίας. Κορυφαίος φωτισμός στούντιο με αξεπέραστη ποιότητα και τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας φωτός στον κόσμο
NEC SpectraView: Σειρά οθονών SpectraView για απόλυτο έλεγχο χρωματικής ακρίβειας με διεθνή πιστοποίηση
CARL ZEISS: Γερμανίας. Οπτικά συστήματα αναφοράς και φακούς για κάθε τύπο φωτογραφικής μηχανής.
CALIFORNIA SUNBOUNCE: Γερμανίας. Το πιο πλήρες σύστημα ανακλαστήρων και ελέγχου για επαγγελματικό φωτισμό.
HPRC: Στεγανές τσάντες ασφαλείας από ανθεκτική ριτίνη με τις υψηλότερες δυναμικές αντοχές, το χαμηλότερο βάρος και ισόβια εγγύηση. Απόλυτη προστασία για κάθε τύπου εξοπλισμό.
DATACOLOR: Ακρίβεια χρώματος σε κάθε βήμα δημιουργικής εργασίας. Όλα οσα χρειάζεστε για να παραμετροποιήσετε την εστίαση, το χρώμα το κοντράστ και το προφίλ, στην λήψη, καθώς και στην οθόνη και τον εκτυπωτή. Παράλληλα σταθμισμένα αποτελέσματα απο διαφορετικές κάμερες φακούς οθόνες και εκτυπωτές
JUST Normlicht Γερμανίας, με φωτιστικά αναφοράς για σταθερό φωτισμό επιθεώρησης εκτυπώσεων. Ιδανικές λύσεις για ατελιέ γραφικών τεχνών, φωτογράφους και τυπογράφους.

Παράλληλα με το εμπορικό τμήμα η PHOTOMETRON παρέχει τις εξής υπηρεσίες:
Η PHOTORENTAL δίνει την δυνατότητα ενοικίασης του πιο σύγχρονου φωτογραφικού εξοπλισμού της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

GALAXY HELLAS

agop

GALAXY HELLAS

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: GALAXY HELLAS ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφόρος Αλίμου 127
ΠΟΛΗ: Αργυρούπολη
Τ.Κ. 16452
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211 79 00 999
FAX:
WEBSITE: www.egalaxy.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Αντιπρόσωπος των εταιριών
• RICOH
• PENTAX
• FEIJU TECH
• DELKIN κάρτες

H νέα κορυφαία Ricoh GR III βρίσκεται άμεσα διαθέσιμη στο eGalaxy. Δοκίμασέ την και γνώρισε τις εκπληκτικές της δυνατότητες

ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.

agop

ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 11Α
ΠΟΛΗ: ΠΥΛΑΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 55535
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310-942000
FAX: 2310-942432
WEBSITE: www.stamos.com.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1974 και είναι μια οικογενειακή εταιρία με παράδοση 40 ετών στη διανομή ηλεκτρονικών και φωτογραφικών ειδών. Η έδρα, η έκθεση και το κέντρο αποθήκευσης και διανομής της εταιρίας βρίσκονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Μέσω του δικτύου πωλητών και μεταπωλητών της, η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. εξυπηρετεί πάνω από 3000 σημεία και επαγγελματίες σε Ελλάδα & Κύπρο. Η προσήλωση της εταιρίας στη συνεπή εξυπηρέτηση των συνεργατών της, την έχουν καθιερώσει σαν μία από τις σημαντικότερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες του χώρου. Οι κύριες δραστηριότητες της ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. είναι:

▪ Η διανομή των Συστημάτων Εκτυπώσεων της DNP (Dai Nippon Printing) σε Ελλάδα και Κύπρο
▪ Η διανομή των Επαγγελματικών Προϊόντων της SONY στην Ελληνική αγορά
▪ Η διανομή των προϊόντων Ενέργειας και Μέσων Εγγραφής της SONY στην Ελληνική αγορά

Αναλυτική λίστα με τις συνεργασίες μας παρουσιάζεται παρακάτω:

DNP. Επαγγελματικά Συστήματα Εκτύπωσης και Αναλώσιμα
SONY. Επαγγελµατικές Κάµερες και Φωτογραφικές Μηχανές | Ενέργεια & Μέσα Εγγραφής
DILAND. Συστήματα & Software Ψηφιακών Εκτυπώσεων
ATOMOS. Εξωτερικοί Εγγραφείς Video
FJ WESTCOTT. Συστήματα Επαγγελματικού Φωτογραφικού Φωτισμού
YONGNUO.Φωτογραφικός Εξοπλισμός
E-IMAGE. Τσάντες και Συστήματα Στήριξης Καμερών
VARIZOOM. Συστήματα Στήριξης και Σταθεροποίησης Καμερών
SWIT. Μπαταρίες και Φωτισμός Καμερών
GODOX. Φωτογραφικός εξοπλισμός
SYRP. Συστήματα Γραμμικής Κίνησης Καμερών
SHOOTOOLS.Συστήματα Γραμμικής Κίνησης Καμερών
FOTODIOX. LED Φωτισμός Studio & Κάμερας
NEST. Φωτογραφικές Τσάντες
ADATA. Κάρτες Μνήµης, USB Stick
MOSER BAER / DATARIGHT. Οπτικοί Δίσκοι

FUJIFILM HELLAS Α.Ε

agop

FUJIFILM HELLAS Α.Ε

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: FUJIFILM HELLAS Α.Ε
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΗΧΟΥΣ 1
ΠΟΛΗ: Π. ΦΑΛΗΡΟ
Τ.Κ. 17564
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9404100
FAX: 210-9404 397
WEBSITE: www.fujifilm.gr/
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

TW

Προφίλ Εταιρείας
Η FUJFILM ΗELLAS ξεκίνησε το 1975 την συνεργασία της με την Fujifilm ως Γενικαί Εμπορικαί Συναλλαγαί Α.Ε., με τα ακτινογραφικά φιλμς. Μέχρι τότε διαθέταμε στην αγορά ακτινογραφικά, φωτογραφικά και κινηματογραφικά φιλμς άλλων εταιριών [Ferania (3M) και ORWO].

Στη συνέχεια η στενή και αποκλειστική συνεργασία με τη Fujifilm ολοκληρώθηκε σε όλους τους τομείς και επέκτεινε τη δραστηριότητά της εισάγοντας και διαθέτοντας επιτυχώς στην αγορά όλη τη σειρά των προϊόντων FUJIFILM: φωτογραφικά (φιλμς, χαρτί, εκτυπωτές, μηχανήματα εμφάνισης και εκτύπωσης φωτογραφικού χαρτιού minilab), προϊόντα γραφικών τεχνών (φιλμ και χημικά γραφικών τεχνών και τυπογραφείου, συμβατικά και ψηφιακά αλουμίνια, υλικά δοκιμίων και μηχανήματα), ακτινογραφικά (φιλμς, χημικά επεξεργασίας φιλμ, ψηφιοποιητές εικόνας (CR), εκτυπωτές ξηρούς, θερμικούς και laser, δίκτυα μεταφοράς και αποθήκευσης εικόνας), μαγνητικά (αποθηκευτικά μέσα LTO, miniDV, XDCAM, P2,) καθώς και Smarthome προϊόντα.

Το 1990, με την πρόοδο της συνεργασίας των δύο εταιριών, η επωνυμία της εταιρίας άλλαξε σε FUJIFILM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ενώ η δομή της παρέμεινε η ίδια. Από το 1992 εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της που βρίσκονται επί της οδού Ηχούς 1 – Π. Φάληρο.

Σήμερα, η FUJIFILM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. απασχολεί συνολικά προσωπικό 65 περίπου ατόμων στα κεντρικά της γραφεία και στο υποκατάστημα της Θεσ/νίκης, το οποίο εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Από τον Μάιο του 2000, η FUJIFILM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., έχοντας ως στόχο την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, με κύριο πρωταγωνιστή της πολιτικής της τον καταναλωτή, ακολουθεί ένα σύστημα ποιότητας με καθαρά πελατοκεντρική φιλοσοφία, και φέρει πιστοποίηση κατά ISO 9001:2000, καθώς και ISO 13485:2003 για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Τέλος, η εταιρεία, με έντονο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, συμμετέχει στο σύστημα της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. για την Εναλλακτική Διαχείριση των Συσκευασιών, καθώς επίσης, στα συστήματα της εταιρείας ΑΦΗΣ Α.Ε. για την Εναλλακτική Διαχείριση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών και της εταιρείας Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. για την Εναλλακτική Διαχείριση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών αποβλήτων.

INTERTECH A.E.

agop

INTERTECH A.E.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: INTERTECH A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 24
ΠΟΛΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Τ.Κ. 16777
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9692300
WEBSITE: www.intertech.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

TW

Προφίλ Εταιρείας

Η Intretech ιδρύθηκε το 1988. Από το 1990 είναι επίσημος διανομέας της Panasonic (www.panasonic.gr) και άλλων οίκων τεχνολογίας (iLuv, Ricoh, Satel) στην Ελλάδα. Το 1995 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και έκτοτε κατέχει σημαντικά μερίδια στην ελληνική αγορά, παρέχοντας ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις σε καταναλωτές και επιχειρήσεις. Όραμα της εταιρείας είναι να παρέχει καινοτόμα, ευχρηστά και αξιόπιστα προϊόντα τεχνολογίας που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων και δημιουργούν τις συνθήκες για μια ποιοτική και εύκολη ζωή. Η Intertech συγκαταλέγεται σε μία από τις σημαντικότερες εταιρίες στον κλάδο της τεχνολογίας στην ελληνική αγορά, με κύριο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα το πλούσιο και καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων & υπηρεσιών της, καθώς και το ευρύ πανελλαδικό δικτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της. Χάρη στο εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα λυσεων, ειδικά προσαρμοσμένων για κάθε επιχείρηση και συνεργάτη. Η εταιρική κουλτουρα της Intertech χαρακτηρίζεται απο τεχνογνωσία και ευλεξία διαχείρησης για κάθε έργο ανεξαρτήτως, όγκου η πολυπλοκότητας. Απο την ίδρυση της μέχρι σήμερα, η Intertech υποστιρίζει όλα τα προϊόντα της Panasonic, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και διαρκώς εξελίσσεται στην αναπτυσσόμενη αγορά της τεχνολογίας. Intertech Company Presentation 2017

ZEGETRON Α.Ε.

agop

ZEGETRON Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ZEGETRON Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 35
ΠΟΛΗ: ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 15232
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-6856000
WEBSITE: www.zegetron.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η Zegetron A.E., μέλος του ομίλου Zita, ιδρύθηκε το 1992 στην Αθήνα με αποκλειστικό σκοπό τη διανομή παιχνιδιών (software και hardware) της Sega στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή με τη διεύρυνση των εργασιών της αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα στο χώρο της πληροφορικής και του video gaming. Η Zegetron είναι μία εταιρία με μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη παρουσία στην ελληνική αγορά. Δίνοντας από πολύ νωρίς μεγάλη έμφαση στο Marketing εφαρμόζει καινοτομικές προωθητικές ενέργειες, ενώ είναι ο μεγαλύτερος διαφημιζόμενος στην Ελλάδα όσον αφορά προϊόντα software. Οι στοχευμένες ενέργειες Marketing έχουν φέρει τα προϊόντα της εταιρίας στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών ενώ παράλληλα έχουν χαρίσει στην εταιρία πολλά παγκόσμια ρεκόρ αναγνωρισιμότητας και πωλήσεων.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας καλύπτονται από εξαιρετικής ποιότητας τεχνική υποστήριξη η οποία λύνει και τα πιο εξειδικευμένα προβλήματα. Στο εμπορικό κομμάτι η Zegetron από τις αρχές του 2010 άρχισε μια προσπάθεια κυκλοφορίας των σημαντικών προϊόντων τις σε χαμηλότερες τιμές από τις προτεινόμενες ευρωπαϊκές τιμές έτσι ώστε να συμβαδίζει με το μειούμενο εισόδημα των Ελλήνων. Επίσης ειδικεύεται σε ποιοτικό software εξαιρετικά χαμηλού κόστους προσπαθώντας όποτε είναι δυνατόν να μεταφέρει την παραγωγή στην Ελλάδα. Η εταιρία σήμερα συνεχίζει να αναπτύσσεται και από τη δημιουργία της δεν έχει παρουσιάσει ποτέ ούτε μία ζημιογόνο χρήση.

Η εταιρία Zegetron S.A, ανακοινώνει την συνεργασία της με την Olympus, και την ανάληψη, από 1/4/2015 της επίσημης αντιπροσώπευσης και αποκλειστικής διανομής των προϊόντων Ιmaging του Ιαπωνικού οίκου προϊόντων τεχνολογίας.

Η Olympus είναι κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας (ιατρικών ,καταναλωτικών κλπ) μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται φωτογραφικές μηχανές, φακοί και λοιπά προϊόντα imaging.

ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Δ. & Ι. Α.Ε.

agop

ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Δ. & Ι. Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Δ. & Ι. Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΖΕΦΥΡΟΥ 44
ΠΟΛΗ: Π. ΦΑΛΗΡΟ
Τ.Κ. 17564
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9410888
FAX: 210-9427 058
WEBSITE: www.damkalidis.gr/
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1974 με στόχο την αντιπροσώπευση και διανομή φωτογραφικών και ηλεκτρονικών προϊόντων σε ολόκληρη την ελληνική αγορά. Το 1974 πήρε τη σημερινή της μορφή, “Δ & Ι ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ” και το 1990 μετακόμισε στο Παλαιό Φάληρο, σε ιδιόκτητο κτίριο 2.000τμ.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εκπροσώπηση στην ελληνική αγορά προϊόντων άριστης και αναγνωρισμένης ποιότητας και η δημιουργία και εδραίωση μακροχρόνιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η Δ & Ι ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ στην μεγαλύτερη από 70 χρόνια πορεία της έχει κατακτήσει μία ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με την αντιπροσώπευση μιας μεγάλης γκάμας επώνυμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων του φωτογραφικού κλάδου, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των μικρών οικιακών συσκευών.

Σήμερα, η Δ & Ι ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες αντιπροσωπεύοντας τους εξής οίκους:

Nikon (από το 1979) – ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, φακοί, εξαρτήματα, κιάλια
Sandisk (από το 2001) – κάρτες μνήμης, USBs, SSDs, MP3s
WD (από το 2018) – Εσωτερικοί και Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι (HDD) και Solid State Drives (SSD), Λύσεις δικτυακής αποθήκευσης, Συστήματα NAS
G- Technology (από το 2018) – Εσωτερικοί και Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι (HDD) και Solid State Drives (SSD), Αποθηκευτικές λύσεις για επαγγελματικές ροές εργασίας, συστήματα RAID, συστήματα NAS
Varta (από aτο 1980) – μπαταρίες, φορτιστές και φακοί
Case Logic (από το 1999) – θήκες και τσάντες για φωτογραφικές μηχανές, laptop, tablet
Thule (από το 2013) – τσάντες και θήκες για tablet, iPad, iPhone
Mitsubishi (από το 2002) – φωτογραφικοί εκτυπωτές, Photokiosks & εφαρμογές
Rollei (από το 2014) – Action cameras & εξαρτήματα για action cameras, τρίποδα, φίλτρα, επαγγελματικά προϊόντα για video
Crystal Audio (από το 2017) – Ηχεία, ακουστικά, καλώδια, πρίζες ασφαλείας, φορτιστές και άλλα αξεσουάρ
Polaroid (από το 2018) – Φωτογραφικές μηχανές και φίλμ στιγμιαίας εκτύπωσης
Ariete (από το 2011) – Προϊόντα παρασκευής πρωϊνού και φαγητού, περιποίησης σπιτιού και άλλες μικρο-συσκευές
Remington (από το 2006) – προϊόντα προσωπικής φροντίδας
Russell Hobbs (από το 2012) – ηλεκτρικές μικροσυσκευές κουζίνας
Leifheit (από το 2018) – Οικιακά προϊόντα καθαρισμού, σιδερώματος, στεγνώματος και εργαλεία για την κουζίνα
Soenhle (από το 2018) – Ζυγαριές κουζίνας/μπάνιου
Xavax (από το 2011) – προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας (Green Eco), βάσεις για καφέ και τσάι, ζυγαριές κουζίνας/μπάνιου, λάμπες, είδη μπάνιου, μικροσυσκευές κουζίνας και άλλα περιφερειακά προϊόντα
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.damkalidis.gr

ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.

agop

ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 1
ΠΟΛΗ: ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ.Κ. 15124
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-6782131
FAX: 210-6782002
WEBSITE: www.sony.gr/