ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ INLENS Camera Support

agop

ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ INLENS Camera Support

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 62
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 10560
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 3222895
WEBSITE: www.inlens.gr
e-MAIL: [email protected]

Προφίλ Εταιρείας
INLENS CAMERA SUPPORT
Authorized and specialized service
Phone 210 3222895
Η επιχείρησή μας βρίσκεται στο κέντρο των Αθηνών ως εξουσιοδοτημένο και εξειδικευμένο κέντρο επισκευής φωτογραφικών μηχανών και συναφών ειδών κορυφαίων ονομάτων στον φωτογραφικό χώρο.
Έχουμε συνεργασίες με εταιρίες εντός και εκτός Ελλάδας και υποστηρίζουμε την επισκευή των φωτογραφικών μηχανών των φακών και flash των εταιριών Sony – Panasonic – Pentax – Metz .
Επίσης αναλαμβάνουμε ιδιαίτερες εργασίες όπως για παράδειγμα την μετατροπή ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών σε αστρονομικές την ανάκτηση φωτογραφιών από κάρτες μνήμης και άλλα.
Στις μηχανές τύπου Mirrorless και DSLR η εργασία αναβάθμισης των λογισμικών καθώς και ο καθαρισμός του αισθητήρα εφόσον επισκευαστούν στην εταιρία μας βρίσκεται μέσα στα πλαίσια της ρουτίνας ολοκληρωτικού ελέγχου σωστής λειτουργίας πριν την παράδοση και είναι δωρεάν.
Mario Borboudakis

DIGITAL LAB SERVICE

agop

DIGITAL LAB SERVICE

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: DIGITAL LAB SERVICE Μ ΕΠΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΦΙΛΟΚΤΗΤΟΥ 6
ΠΟΛΗ: ΑΧΑΡΝΕΣ
Τ.Κ. 13678
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2102442585
WEBSITE: www.digitallabservice.gr
#

#

http://youtube.com/

Προφίλ Εταιρείας
Ηεταιρεία DLS ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2004 και αποτελείται από άτομα με μεγάλη εμπειρία ( άνω των 20 ετών )όσον αφορά την είσαγωγή –πώληση και Service φωτογραφικών μηχανημάτων,Θερμικών εκτυπωτών,Χημικών για minilab,Αναλωσίμων για drylab,plotters κλπ. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας έχουν εκπαιδευτεί στα εργαστήρια της KIS Photo -me, DURST Technik, Polielettronica και HITI Digital, έτσι ώστε να παρέχουν αποκλειστικό και εξειδικευμένο service για όλα αυτά τα μηχανήματα , και γι αυτό το λόγο συνεχώς αναβαθμίζουν τις γνώσεις τους παρακολουθώντας σεμινάρια στο εξωτερικό, στοχεύοντας έτσι στη συνεχή ενημέρωση των προϊόντων, όσον αφορά νέες τεχνολογίες καθώς επίσης και τον πιο πρόσφατο διαθέσιμο εξοπλισμό στον τομέα της φωτογραφίας.Οι εγκαταστάσεις της DLS ευρίσκονται στις Αχαρνές Αττικής .

Τι κάνουμε

ΗDLS επε είναι μια κυρίαρχος εταιρεία στο χώρο των φωτογραφικών minilab παρέχοντας ολοκληρωμένο και άμεσο σέρβις Πανελλαδικά και οχι μόνο αφού καλύπτει και χώρες των Βαλκανίων και της Ευρώπης. Εισάγουμε μόνον γνήσια ανταλλακτικά απ’ευθείας απο τους συνεργαζόμενους κατ’άποκλειστικότητα οίκους του έξωτερικού προσφέροντας άμεσο και ποιοτικό σέρβις καθώς και τις καλύτερες λύσεις για όλους μας τούς πελάτες.

H Εταιρεία μας δραστηριοποιείται δυναμικά τα τελευταία χρόνια και στον χώρο των αναλωσίμων, προσφέροντας έξαιρετικής ποιότητος χαρτιά ,κάνβας,art paper, μελάνια για έκτυπωτές και drylab.

Φιλοσοφία

Άμεση έξυπηρέτηση ,Πανελλαδική άνταπόκριση έντός 24 ώρών,ευχαριστημένοι και άφοσιωμένοι πελάτες είναι το μότο μας.

Τεχνολογία

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι στις σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής και ενημερώνονται συνεχώς σε εκπαιδευτικά σεμινάρια στην έδρα των κατασκευαστριών εταιρειών προσφέροντας στην πελατεία της άψογες, άμεσες και εγγυημένες υπηρεσίες.

Όραμα

Να δημιουργούμε νέες ανάγκες για τους πελάτες μας σε τεχνολογίες και προιόντα.

Οι πελάτες μας

ΗDLS,εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Στερεά Ελλάδα και τα νησιά και παράλληλα συνεργάζεται με τοπικούς συνεργάτες για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Πελάτες της είναι,μεγάλα εργαστήρια ,φωτογραφικά καταστήματα,φωτογράφοι γάμου – βάπτισης – events καθώς και ξενοδοχεία.

Οι συνεργάτες μας.

Οι παρακάτω συνεργάτες μας είναι έταιρείες παγκοσμίου έμβέλειας και θεωρούνται απο τίς πλέον καταξιωμένες στον φωτογραφικό κλάδο.

Πιστεύοντας λοιπόν στην δυναμική της άγοράς και στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που μας προσφέρει η Ελληνική και όχι μόνο αγορά εμείς όλοι στην DLS έχουμε την δύναμη, τους πόρους και την μεγάλη μας εμπειρία να ξεκλειδώσουμε την δυναμική αυτή και να προχωρήσουμε Δυναμικά μπροστά. Γ.ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ

FISHEYE LTD

agop

FISHEYE LTD

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΦΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 11
ΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τ.Κ. 12131
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9020664
FAX:
WEBSITE: www.fisheye.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία ΦΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο FISHEYE LTD δραστηριοποιείται από το 2012 στο φωτογραφικό χώρο. Την εταιρεία μας απαρτίζουν καταξιωμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση από μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως η Eastman Kodak, Noritsu, Gretag και άλλες. Πρόσφατα η εταιρεία μας επεκτάθηκε στο χώρο των γραφικών τεχνών, των εκτυπωτών γραφείου και γενικότερα της εκτύπωσης σε υλικά με την τεχνική της θερμομεταφοράς.

Είμαστε επίσημοι μεταπωλητές των προϊόντων EPSON και διαθέτουμε εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό από την Epson και παρέχουμε υπηρεσίες ως επίσημο επισκευαστικό κέντρο για τους εκτυπωτές Epson Large Format Printers και Drylab. Η εταιρεία μας έχει βραβευθεί από την Epson για δύο συνεχείς χρονιές ως Epson Pro Graphics+ Partner GOLD 2017 και 2018. Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε μεγάλη γκάμα των εκτυπωτικών λύσεων που προσφέρει η Epson και θα μπορέσετε να δείτε τον τρόπο λειτουργίας τους μαζί μας για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Το 2018 ξεκινήσαμε συνεργασία με την εταιρεία CHN PAPER LTD για τη διάθεση μηχανημάτων και υλικών θερμομεταφοράς. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και μηχανημάτων για εκτύπωση σε υλικά θερμομεταφοράς. Σε μας θα μπορέσετε να δείτε σε λειτουργία εκτυπωτές και πρέσσες θερμομεταφοράς, εκτυπωτές 3D vacuum και κοπτικά μηχανήματα βινυλίου και άλλων υλικών. Το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα θα σας εκπαιδεύσει στη χρήση όλων των μηχανημάτων θερμομεταφοράς και των τεχνικών για την εκτύπωση στα διαφορετικά υλικά. Σε μας θα βρείτε μηχανήματα των οίκων SAWGRASS, SEFA, INSTA, GRAPHTEC, RIBBON WRITER κ.α. και αναλώσιμα των οίκων CHROMALUXE, BESTSUB, UNISUB.