Digitrade

agop

Digitrade

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Digitrade
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Φαναριου 11
ΠΟΛΗ: Νέο Ηρακλειο
Τ.Κ. 14121
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211 8009395
WEBSITE: www.digitrade.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

Προφίλ Εταιρείας
Η Digitrade δημιουργήθηκε το 2012, αρχικά ως εταιρία συμβούλου επιχειρήσεων και εμπορικού αντιπροσώπου από τον Κώστα Ταγκαλος. Ο κ. Τάγκαλος εργάστηκε για πολλά χρόνια σε διάφορες θέσεις ευθύνης στο τμήμα πωλήσεων και marketing στην Eastman Kodak Company στις Περιφέρειες της Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, με εξειδίκευση στον τομέα του Retail Printing & Kiosks – Printers. Ο Κώστας Ταγκαλος είναι επίσης ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΦ (Ένωση Ελλήνων Αντιπροσώπων – Αντιπροσώπων και Διανομέων Φωτογραφικών Προϊόντων) – ένας σύνδεσμος που αποτελείται από τις 55 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελληνική Αγορά. Η Digitrade δραστηριοποιείται στις αγορές της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στους ακόλουθους τομείς: Retail printing / Θερμικοί Εκτυπωτές / Αναλώσιμα θερμικών εκτυπωτών, Photo Kiosks, Εξειδικευμένο λογισμικό για φωτογράφους και φωτογραφικά καταστήματα, Event Imaging (φωτογραφία και εκτύπωση σε συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτι, παιδικές χαρές, ξενοδοχεία, δεξιώσεις κ.λπ.), Επαγγελματικές οθόνες και προβολείς σειράς, Calibration & Printer Profiling για οθόνες, εκτυπωτές – Plotters, Τεχνικές Υπηρεσίες επισκευής αλλά και αναβάθμισης των θερμικών εκτυπωτών / Kiosks, Ασφαλής αποθήκευση κρίσιμων δεδομένων.

Σήμερα διανέμει στην ελληνική αγορά και υποστηρίζει τα παρακάτω προϊόντα:

Θερμικοί εκτυπωτές Kodak & Citizen και θερμικά αναλώσιμα.

Κodak & SnapFoto Kiosks

Λογισμικο για Photo kiosks για κάθε υπολογιστή – χωρίς να απαιτείται αγορά εξειδικευμένου kiosk

Λογισμικό για επεξεργασία και εκτύπωση φωτογραφίας Διαβατηρίων / Ταυτοτήτων

Λογισμικό για OnLine παραγγελία φωτογραφιών και αποστολή στο κατάστημα για εκτύπωση

Εξειδικευμένο Λογισμικό για Events ( εκτύπωση φωτογραφιών σε δεξιώσεις, συνέδρια κλπ )

Φωτογραφικές οθόνες ViewSonic Professional Series

Υλικό και λογισμικό Calibration της Datacolor για οθόνες και εκτυπωτές

Συστήματα NAS Synology για backup και αποθήκευση κρίσιμων δεδομένων

H DIGITRADE (περίπτερο D1A) , η απόλυτα εξειδικευμένη εταιρία στο λογισμικό και στα applications για τα φωτογραφικά καταστήματα και τους επαγγελματίες φωτογράφους θα παρουσιάσει στην φετινή διοργάνωση τα προϊόντα λογισμικού των εταιριών Pixel-Tech και Odessos Color αλλά και άλλων συνεργαζόμενων εταιριών Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν λύσεις λογισμικού για

• Φωτογραφία διαβατηρίων – ταυτοτήτων πιστοποιητικών με τα εξαιρετικά προγράμματα ID PHOTOS 8 PRO, ID MAKER

• Λογισμικό για εκτύπωση φωτογραφιών σε Γάμους, Δεξιώσεις, Συνέδρια, παιδότοπους EVENT PRINT

• Λογισμικό που μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ένα πλήρες photo kiosk – PICTURE MAKER SOFTWARE

• Applications για smart phones για μεταφορά στο κατάστημα σας των φωτογραφιών από τα κινητά προς εκτύπωση – MOBILE PHOTO KIOSK -PHOTO ORDER

• Λογισμικό για δημιουργία των δικών σας ημερολογίων αλλά και photo books CALENDAR CREATOR – PHOTOBOOK Software

• Και το νέο λογισμικό για διαχείριση εκτυπωτών και Dry Labs – ONE PRINT – DRY LAB Software

DIVITEC Α.Ε.

agop

DIVITEC Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: DIVITEC ΑΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4
ΠΟΛΗ: ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Τ.Κ. 15354
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-2855080
FAX: 210-6657552
WEBSITE: www.divitec.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΟΜΗ

Η εταιρία DIVITEC ιδρύθηκε σαν ανώνυμη εμπορική εταιρία το Νοέμβριο του 2007, ως βασικός αντιπρόσωπος των καταναλωτικών προϊόντων της KODAK στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένες χώρες των Βαλκανίων μέσω τοπικών διανομέων. Στην πορεία ανέπτυξε τις δραστηριότητες της με την προσθήκη νέων αντιπροσωπειών στον χώρο της εικόνας ,του ήχου και της πληροφορικής για μια ολοκληρωμένη πρόταση στον φωτογραφικό χώρο και στον χώρο των πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πληροφορικής και εκπαίδευσης.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ/ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ

KODAK Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, χημικά, φιλμ, μηχανές μιας χρήσης, θερμικοί εκτυπωτές, κιόσκια και αναλώσιμά τους, χαρτιά και καμβάδες για inkjet plotters και Drylab
LUCKYFILM Φωτογραφικό χαρτί, inkjet χαρτί, υλικά επαγγελματικών εργαστηρίων
VENECCIA Χαρτιά, καμβάδες και άλλα υλικά για Inkjet Large format, Solvent Printers, Drylab printers
BENQ Projectors, PC monitors, Επαγγελματικές φωτογραφικές οθόνες, Gaming monitors
BLAUPUNKT Μπαταρίες
ΙΝΤΕNSO Σκληροί δίσκοι, ψηφιακές κορνίζες
ΙΝΤEGRAL Κάρτες μνήμης ,USB Flash sticks
BRATECK Βάσεις τηλεοράσεων και projector, οθόνες projector
NILOX Ηλεκτρική μετακίνηση, action cameras
URBANGLIDE Ηλεκτρική μετακίνηση
RIVACASE Τσάντες μεταφοράς laptops, tablets, φωτογραφικών μηχανών, power banks, καλώδια, φορτιστές
INTECH Διαδραστικοί πίνακες
YI Home cameras, Action cameras, Κάμερες αυτοκινήτου
BLURAMS Home cameras
LENCO Συστήματα ήχου
ΜΥΚΡΟΝΟΖ Smartwatches, Activity trackers

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
FUJI Φωτογραφικό χαρτί, Dry lab (FUJIFILM HELLAS SA) CANON Inkjet Large format Plotters, αναλώσιμα,μελάνια

DIVITEC ΑΕ Παραμυθιάς 4, 153 54 Γλυκά Νερά Αττικής, Τηλ: 210 2855080, Fax: 210 6657552, B2b website: www.divitec.gr , email: [email protected], [email protected] Facebook: https://www.facebook.com/Divitec.Greece/ Instagram: https://www.instagram.com/divitec_greece/

ZEGETRON Α.Ε.

agop

ZEGETRON Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ZEGETRON Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 35
ΠΟΛΗ: ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 15232
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-6856000
WEBSITE: www.zegetron.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η Zegetron A.E., μέλος του ομίλου Zita, ιδρύθηκε το 1992 στην Αθήνα με αποκλειστικό σκοπό τη διανομή παιχνιδιών (software και hardware) της Sega στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή με τη διεύρυνση των εργασιών της αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα στο χώρο της πληροφορικής και του video gaming. Η Zegetron είναι μία εταιρία με μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη παρουσία στην ελληνική αγορά. Δίνοντας από πολύ νωρίς μεγάλη έμφαση στο Marketing εφαρμόζει καινοτομικές προωθητικές ενέργειες, ενώ είναι ο μεγαλύτερος διαφημιζόμενος στην Ελλάδα όσον αφορά προϊόντα software. Οι στοχευμένες ενέργειες Marketing έχουν φέρει τα προϊόντα της εταιρίας στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών ενώ παράλληλα έχουν χαρίσει στην εταιρία πολλά παγκόσμια ρεκόρ αναγνωρισιμότητας και πωλήσεων.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας καλύπτονται από εξαιρετικής ποιότητας τεχνική υποστήριξη η οποία λύνει και τα πιο εξειδικευμένα προβλήματα. Στο εμπορικό κομμάτι η Zegetron από τις αρχές του 2010 άρχισε μια προσπάθεια κυκλοφορίας των σημαντικών προϊόντων τις σε χαμηλότερες τιμές από τις προτεινόμενες ευρωπαϊκές τιμές έτσι ώστε να συμβαδίζει με το μειούμενο εισόδημα των Ελλήνων. Επίσης ειδικεύεται σε ποιοτικό software εξαιρετικά χαμηλού κόστους προσπαθώντας όποτε είναι δυνατόν να μεταφέρει την παραγωγή στην Ελλάδα. Η εταιρία σήμερα συνεχίζει να αναπτύσσεται και από τη δημιουργία της δεν έχει παρουσιάσει ποτέ ούτε μία ζημιογόνο χρήση.

Η εταιρία Zegetron S.A, ανακοινώνει την συνεργασία της με την Olympus, και την ανάληψη, από 1/4/2015 της επίσημης αντιπροσώπευσης και αποκλειστικής διανομής των προϊόντων Ιmaging του Ιαπωνικού οίκου προϊόντων τεχνολογίας.

Η Olympus είναι κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας (ιατρικών ,καταναλωτικών κλπ) μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται φωτογραφικές μηχανές, φακοί και λοιπά προϊόντα imaging.