ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ

agop

ΕΠΩΝΥΜΙΑ:ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Προέκταση Γιαννιτσών 155
ΠΟΛΗ:Θεσσαλονίκη
Τ.Κ.54628
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2310 729 462 , 2310 552 052
FAX:2310 552 072
WEBSITE:www.xaraxeis.gr
e-MAIL:[email protected]

Προφίλ Εταιρείας

 • 20 Χρόνια Εμπειρίας Στον Χώρο

  Η εταιρεία ασχολείται με εκτύπωση ανεξίτηλων φωτογραφιών πάνω σε πορσελάνη (ταφικά αναθήματα), επίσης εκτύπωση φωτογραφίας σε puzzle, mousepad, κονκάρδες, καπέλα, κούπες, μπλούζες, πέτρα και επεξεργασία και εκτύπωση φωτογραφίας σε ποικίλα μεγέθη πάνω σε ξύλο καλλιτεχνικό και παραδοσιακό photo_14_v011
  • 1989

   Η Αρχή

   Η εταιρεία μας,στη μακρόχρονη πορεία της, μέσα σ΄ενα κλίμα δημιουργικής συνεργασίας εργαζομένων και διοικησης μπόρεσε να διακριθει στο χώρο και να επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της εντός και εκτός συνόρων.
  • 2003

   Ποιότητα & Καινοτομία

   Από την ίδρυση των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΞΕΩΝ η ποιότητα και η καινοτομία των προιόντων καθώς και η πελατοκεντρική φιλοσοφία αποτελούν το βασικό άξονα ανάπτυξής τους. Ο ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και η έμφαση που δίνουμε στην επιλογή των πρώτων υλών διασφαλίζουν την τελειότητα του τελικού προϊόντος. Το μεράκι για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, η τεχνογνωσία και η εμπειρία που διαθέτει όλη η ομάδα μας, η στενή συνεργασία καθώς επίσης και η άμεση επαφή με τους πελάτες, μας κάνει να νοιώθουμε περήφανοι για το κύρος της εταιρείας μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • 2007

   Όραμα & Προοπτική

   Εργαζόμαστε έχοντας επίγνωση των ευθυνών και των υποχρεώσεών μας απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό, στους συνεργάτες και τους πελάτες μας, τους οποίους θεωρούμε πρωτίστως φίλους μας. Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε την πορεία για την κατάκτηση των στόχων μας, δημιουργώντας τις σωστές υποδομές μέσα από τις αποδοτικότερες επενδύσεις, με σεβασμό προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.
  • Παρών

   Παρών

   Τα είκοσι χρόνια εξαιρετικής επιτυχίας από την ίδρυση της εταιρείας μας, μας δίνουν το δικαίωμα να ονειρευόμαστε και να σχεδιάζουμε για μας αλλά και για τους πελάτες μας ένα καλύτερο αύριο.
   

Λίγα Λόγια Για Εμάς

 • Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εδώ και είκοσιπέντε χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της φωτογραφίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε συναδέλφους φωτογράφους αφού διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό που συνεχώς αναβαθμίζεται και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό δέκα ατόμων.