DIGITAL LAB SERVICE

agop

DIGITAL LAB SERVICE

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: DIGITAL LAB SERVICE Μ ΕΠΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΦΙΛΟΚΤΗΤΟΥ 6
ΠΟΛΗ: ΑΧΑΡΝΕΣ
Τ.Κ. 13678
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2102442585
WEBSITE: www.digitallabservice.gr
#

#

http://youtube.com/

Προφίλ Εταιρείας
Ηεταιρεία DLS ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2004 και αποτελείται από άτομα με μεγάλη εμπειρία ( άνω των 20 ετών )όσον αφορά την είσαγωγή –πώληση και Service φωτογραφικών μηχανημάτων,Θερμικών εκτυπωτών,Χημικών για minilab,Αναλωσίμων για drylab,plotters κλπ. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας έχουν εκπαιδευτεί στα εργαστήρια της KIS Photo -me, DURST Technik, Polielettronica και HITI Digital, έτσι ώστε να παρέχουν αποκλειστικό και εξειδικευμένο service για όλα αυτά τα μηχανήματα , και γι αυτό το λόγο συνεχώς αναβαθμίζουν τις γνώσεις τους παρακολουθώντας σεμινάρια στο εξωτερικό, στοχεύοντας έτσι στη συνεχή ενημέρωση των προϊόντων, όσον αφορά νέες τεχνολογίες καθώς επίσης και τον πιο πρόσφατο διαθέσιμο εξοπλισμό στον τομέα της φωτογραφίας.Οι εγκαταστάσεις της DLS ευρίσκονται στις Αχαρνές Αττικής .

Τι κάνουμε

ΗDLS επε είναι μια κυρίαρχος εταιρεία στο χώρο των φωτογραφικών minilab παρέχοντας ολοκληρωμένο και άμεσο σέρβις Πανελλαδικά και οχι μόνο αφού καλύπτει και χώρες των Βαλκανίων και της Ευρώπης. Εισάγουμε μόνον γνήσια ανταλλακτικά απ’ευθείας απο τους συνεργαζόμενους κατ’άποκλειστικότητα οίκους του έξωτερικού προσφέροντας άμεσο και ποιοτικό σέρβις καθώς και τις καλύτερες λύσεις για όλους μας τούς πελάτες.

H Εταιρεία μας δραστηριοποιείται δυναμικά τα τελευταία χρόνια και στον χώρο των αναλωσίμων, προσφέροντας έξαιρετικής ποιότητος χαρτιά ,κάνβας,art paper, μελάνια για έκτυπωτές και drylab.

Φιλοσοφία

Άμεση έξυπηρέτηση ,Πανελλαδική άνταπόκριση έντός 24 ώρών,ευχαριστημένοι και άφοσιωμένοι πελάτες είναι το μότο μας.

Τεχνολογία

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι στις σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής και ενημερώνονται συνεχώς σε εκπαιδευτικά σεμινάρια στην έδρα των κατασκευαστριών εταιρειών προσφέροντας στην πελατεία της άψογες, άμεσες και εγγυημένες υπηρεσίες.

Όραμα

Να δημιουργούμε νέες ανάγκες για τους πελάτες μας σε τεχνολογίες και προιόντα.

Οι πελάτες μας

ΗDLS,εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Στερεά Ελλάδα και τα νησιά και παράλληλα συνεργάζεται με τοπικούς συνεργάτες για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Πελάτες της είναι,μεγάλα εργαστήρια ,φωτογραφικά καταστήματα,φωτογράφοι γάμου – βάπτισης – events καθώς και ξενοδοχεία.

Οι συνεργάτες μας.

Οι παρακάτω συνεργάτες μας είναι έταιρείες παγκοσμίου έμβέλειας και θεωρούνται απο τίς πλέον καταξιωμένες στον φωτογραφικό κλάδο.

Πιστεύοντας λοιπόν στην δυναμική της άγοράς και στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που μας προσφέρει η Ελληνική και όχι μόνο αγορά εμείς όλοι στην DLS έχουμε την δύναμη, τους πόρους και την μεγάλη μας εμπειρία να ξεκλειδώσουμε την δυναμική αυτή και να προχωρήσουμε Δυναμικά μπροστά. Γ.ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ

Digitrade

agop

Digitrade

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Digitrade
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Φαναριου 11
ΠΟΛΗ: Νέο Ηρακλειο
Τ.Κ. 14121
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211 8009395
WEBSITE: www.digitrade.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

Προφίλ Εταιρείας
Η Digitrade δημιουργήθηκε το 2012, αρχικά ως εταιρία συμβούλου επιχειρήσεων και εμπορικού αντιπροσώπου από τον Κώστα Ταγκαλος. Ο κ. Τάγκαλος εργάστηκε για πολλά χρόνια σε διάφορες θέσεις ευθύνης στο τμήμα πωλήσεων και marketing στην Eastman Kodak Company στις Περιφέρειες της Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, με εξειδίκευση στον τομέα του Retail Printing & Kiosks – Printers. Ο Κώστας Ταγκαλος είναι επίσης ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΦ (Ένωση Ελλήνων Αντιπροσώπων – Αντιπροσώπων και Διανομέων Φωτογραφικών Προϊόντων) – ένας σύνδεσμος που αποτελείται από τις 55 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελληνική Αγορά. Η Digitrade δραστηριοποιείται στις αγορές της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στους ακόλουθους τομείς: Retail printing / Θερμικοί Εκτυπωτές / Αναλώσιμα θερμικών εκτυπωτών, Photo Kiosks, Εξειδικευμένο λογισμικό για φωτογράφους και φωτογραφικά καταστήματα, Event Imaging (φωτογραφία και εκτύπωση σε συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτι, παιδικές χαρές, ξενοδοχεία, δεξιώσεις κ.λπ.), Επαγγελματικές οθόνες και προβολείς σειράς, Calibration & Printer Profiling για οθόνες, εκτυπωτές – Plotters, Τεχνικές Υπηρεσίες επισκευής αλλά και αναβάθμισης των θερμικών εκτυπωτών / Kiosks, Ασφαλής αποθήκευση κρίσιμων δεδομένων.

Σήμερα διανέμει στην ελληνική αγορά και υποστηρίζει τα παρακάτω προϊόντα:

Θερμικοί εκτυπωτές Kodak & Citizen και θερμικά αναλώσιμα.

Κodak & SnapFoto Kiosks

Λογισμικο για Photo kiosks για κάθε υπολογιστή – χωρίς να απαιτείται αγορά εξειδικευμένου kiosk

Λογισμικό για επεξεργασία και εκτύπωση φωτογραφίας Διαβατηρίων / Ταυτοτήτων

Λογισμικό για OnLine παραγγελία φωτογραφιών και αποστολή στο κατάστημα για εκτύπωση

Εξειδικευμένο Λογισμικό για Events ( εκτύπωση φωτογραφιών σε δεξιώσεις, συνέδρια κλπ )

Φωτογραφικές οθόνες ViewSonic Professional Series

Υλικό και λογισμικό Calibration της Datacolor για οθόνες και εκτυπωτές

Συστήματα NAS Synology για backup και αποθήκευση κρίσιμων δεδομένων

H DIGITRADE (περίπτερο D1A) , η απόλυτα εξειδικευμένη εταιρία στο λογισμικό και στα applications για τα φωτογραφικά καταστήματα και τους επαγγελματίες φωτογράφους θα παρουσιάσει στην φετινή διοργάνωση τα προϊόντα λογισμικού των εταιριών Pixel-Tech και Odessos Color αλλά και άλλων συνεργαζόμενων εταιριών Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν λύσεις λογισμικού για

• Φωτογραφία διαβατηρίων – ταυτοτήτων πιστοποιητικών με τα εξαιρετικά προγράμματα ID PHOTOS 8 PRO, ID MAKER

• Λογισμικό για εκτύπωση φωτογραφιών σε Γάμους, Δεξιώσεις, Συνέδρια, παιδότοπους EVENT PRINT

• Λογισμικό που μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ένα πλήρες photo kiosk – PICTURE MAKER SOFTWARE

• Applications για smart phones για μεταφορά στο κατάστημα σας των φωτογραφιών από τα κινητά προς εκτύπωση – MOBILE PHOTO KIOSK -PHOTO ORDER

• Λογισμικό για δημιουργία των δικών σας ημερολογίων αλλά και photo books CALENDAR CREATOR – PHOTOBOOK Software

• Και το νέο λογισμικό για διαχείριση εκτυπωτών και Dry Labs – ONE PRINT – DRY LAB Software

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ

agop

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Προέκταση Γιαννιτσών 155
ΠΟΛΗ: Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 54628
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 729 462 , 2310 552 052
FAX: 2310 552 072
WEBSITE: www.xaraxeis.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
20 Χρόνια Εμπειρίας Στον Χώρο
Η εταιρεία ασχολείται με εκτύπωση ανεξίτηλων φωτογραφιών πάνω σε πορσελάνη (ταφικά αναθήματα), επίσης εκτύπωση φωτογραφίας σε puzzle, mousepad, κονκάρδες, καπέλα, κούπες, μπλούζες, πέτρα και επεξεργασία και εκτύπωση φωτογραφίας σε ποικίλα μεγέθη πάνω σε ξύλο καλλιτεχνικό και παραδοσιακό photo_14_v011
1989
Η Αρχή
Η εταιρεία μας,στη μακρόχρονη πορεία της, μέσα σ΄ενα κλίμα δημιουργικής συνεργασίας εργαζομένων και διοικησης μπόρεσε να διακριθει στο χώρο και να επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της εντός και εκτός συνόρων.
2003
Ποιότητα & Καινοτομία
Από την ίδρυση των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΞΕΩΝ η ποιότητα και η καινοτομία των προιόντων καθώς και η πελατοκεντρική φιλοσοφία αποτελούν το βασικό άξονα ανάπτυξής τους. Ο ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και η έμφαση που δίνουμε στην επιλογή των πρώτων υλών διασφαλίζουν την τελειότητα του τελικού προϊόντος. Το μεράκι για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, η τεχνογνωσία και η εμπειρία που διαθέτει όλη η ομάδα μας, η στενή συνεργασία καθώς επίσης και η άμεση επαφή με τους πελάτες, μας κάνει να νοιώθουμε περήφανοι για το κύρος της εταιρείας μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
2007
Όραμα & Προοπτική
Εργαζόμαστε έχοντας επίγνωση των ευθυνών και των υποχρεώσεών μας απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό, στους συνεργάτες και τους πελάτες μας, τους οποίους θεωρούμε πρωτίστως φίλους μας. Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε την πορεία για την κατάκτηση των στόχων μας, δημιουργώντας τις σωστές υποδομές μέσα από τις αποδοτικότερες επενδύσεις, με σεβασμό προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Παρών
Παρών
Τα είκοσι χρόνια εξαιρετικής επιτυχίας από την ίδρυση της εταιρείας μας, μας δίνουν το δικαίωμα να ονειρευόμαστε και να σχεδιάζουμε για μας αλλά και για τους πελάτες μας ένα καλύτερο αύριο.

Λίγα Λόγια Για Εμάς
Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εδώ και είκοσιπέντε χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της φωτογραφίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε συναδέλφους φωτογράφους αφού διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό που συνεχώς αναβαθμίζεται και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό δέκα ατόμων.

FISHEYE LTD

agop

FISHEYE LTD

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΦΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 11
ΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τ.Κ. 12131
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9020664
FAX:
WEBSITE: www.fisheye.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία ΦΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο FISHEYE LTD δραστηριοποιείται από το 2012 στο φωτογραφικό χώρο. Την εταιρεία μας απαρτίζουν καταξιωμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση από μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως η Eastman Kodak, Noritsu, Gretag και άλλες. Πρόσφατα η εταιρεία μας επεκτάθηκε στο χώρο των γραφικών τεχνών, των εκτυπωτών γραφείου και γενικότερα της εκτύπωσης σε υλικά με την τεχνική της θερμομεταφοράς.

Είμαστε επίσημοι μεταπωλητές των προϊόντων EPSON και διαθέτουμε εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό από την Epson και παρέχουμε υπηρεσίες ως επίσημο επισκευαστικό κέντρο για τους εκτυπωτές Epson Large Format Printers και Drylab. Η εταιρεία μας έχει βραβευθεί από την Epson για δύο συνεχείς χρονιές ως Epson Pro Graphics+ Partner GOLD 2017 και 2018. Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε μεγάλη γκάμα των εκτυπωτικών λύσεων που προσφέρει η Epson και θα μπορέσετε να δείτε τον τρόπο λειτουργίας τους μαζί μας για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Το 2018 ξεκινήσαμε συνεργασία με την εταιρεία CHN PAPER LTD για τη διάθεση μηχανημάτων και υλικών θερμομεταφοράς. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και μηχανημάτων για εκτύπωση σε υλικά θερμομεταφοράς. Σε μας θα μπορέσετε να δείτε σε λειτουργία εκτυπωτές και πρέσσες θερμομεταφοράς, εκτυπωτές 3D vacuum και κοπτικά μηχανήματα βινυλίου και άλλων υλικών. Το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα θα σας εκπαιδεύσει στη χρήση όλων των μηχανημάτων θερμομεταφοράς και των τεχνικών για την εκτύπωση στα διαφορετικά υλικά. Σε μας θα βρείτε μηχανήματα των οίκων SAWGRASS, SEFA, INSTA, GRAPHTEC, RIBBON WRITER κ.α. και αναλώσιμα των οίκων CHROMALUXE, BESTSUB, UNISUB.

NORITEK ΕΛΛΑΣ

agop

NORITEK ΕΛΛΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NORITEK ΕΛΛΑΣ ΙΚΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΨΑΡΩΝ 16
ΠΟΛΗ: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ , ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 17123
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-6086282
WEBSITE: www.noritek.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

Προφίλ Εταιρείας
Η Noritek Ελλάς είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Noritsu σε Ελλάδα & Κύπρο.

Δραστηριοποιείται με την πώληση καινούργιων & μεταχειρισμένων μηχανημάτων της Noritsu.
Παροχή service, πώληση ανταλλακτικών & αναλωσίμων που αφορούν Noritsu & Fuji μηχανήματα.
Επίσης με την προώθηση καινούργιων & μεταχειρισμένων μηχανημάτων όπως και αναλωσίμων της εταιρείας Ien Industrie (Μηχανήματα κατασκευής Album’s)
Προώθηση των χημικών της εταιρείας CPAC για φωτογραφικά μηχανήματα.

DIVITEC Α.Ε.

agop

DIVITEC Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: DIVITEC ΑΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4
ΠΟΛΗ: ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Τ.Κ. 15354
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-2855080
FAX: 210-6657552
WEBSITE: www.divitec.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΟΜΗ

Η εταιρία DIVITEC ιδρύθηκε σαν ανώνυμη εμπορική εταιρία το Νοέμβριο του 2007, ως βασικός αντιπρόσωπος των καταναλωτικών προϊόντων της KODAK στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένες χώρες των Βαλκανίων μέσω τοπικών διανομέων. Στην πορεία ανέπτυξε τις δραστηριότητες της με την προσθήκη νέων αντιπροσωπειών στον χώρο της εικόνας ,του ήχου και της πληροφορικής για μια ολοκληρωμένη πρόταση στον φωτογραφικό χώρο και στον χώρο των πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πληροφορικής και εκπαίδευσης.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ/ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ

KODAK Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, χημικά, φιλμ, μηχανές μιας χρήσης, θερμικοί εκτυπωτές, κιόσκια και αναλώσιμά τους, χαρτιά και καμβάδες για inkjet plotters και Drylab
LUCKYFILM Φωτογραφικό χαρτί, inkjet χαρτί, υλικά επαγγελματικών εργαστηρίων
VENECCIA Χαρτιά, καμβάδες και άλλα υλικά για Inkjet Large format, Solvent Printers, Drylab printers
BENQ Projectors, PC monitors, Επαγγελματικές φωτογραφικές οθόνες, Gaming monitors
BLAUPUNKT Μπαταρίες
ΙΝΤΕNSO Σκληροί δίσκοι, ψηφιακές κορνίζες
ΙΝΤEGRAL Κάρτες μνήμης ,USB Flash sticks
BRATECK Βάσεις τηλεοράσεων και projector, οθόνες projector
NILOX Ηλεκτρική μετακίνηση, action cameras
URBANGLIDE Ηλεκτρική μετακίνηση
RIVACASE Τσάντες μεταφοράς laptops, tablets, φωτογραφικών μηχανών, power banks, καλώδια, φορτιστές
INTECH Διαδραστικοί πίνακες
YI Home cameras, Action cameras, Κάμερες αυτοκινήτου
BLURAMS Home cameras
LENCO Συστήματα ήχου
ΜΥΚΡΟΝΟΖ Smartwatches, Activity trackers

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
FUJI Φωτογραφικό χαρτί, Dry lab (FUJIFILM HELLAS SA) CANON Inkjet Large format Plotters, αναλώσιμα,μελάνια

DIVITEC ΑΕ Παραμυθιάς 4, 153 54 Γλυκά Νερά Αττικής, Τηλ: 210 2855080, Fax: 210 6657552, B2b website: www.divitec.gr , email: [email protected], [email protected] Facebook: https://www.facebook.com/Divitec.Greece/ Instagram: https://www.instagram.com/divitec_greece/

ATLAS DIGITAL Α.Ε.

agop

ATLAS DIGITAL Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ATLAS DIGITAL Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 14
ΠΟΛΗ: ΑΛΙΜΟΣ
Τ.Κ. 17655
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9845771
FAX: 210-9845081
WEBSITE: www.atlasdigital.gr/
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Εταιρία

The Digital Output Experts
Πίσω από μια εντυπωσιακή εφαρμογή οπτικής επικοινωνίας κρύβεται ένας εκπληκτικός ψηφιακός κόσμος. Εμείς γνωρίζουμε τη «γλώσσα» του καλύτερα από κάθε άλλον και σας βοηθάμε να τον αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.
…με ολοκληρωμένες λύσεις οπτικής επικοινωνίας
Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της Atlas Digital καλύπτει συνολικά τις σύγχρονες απαιτήσεις εργαστηρίων επιγραφοποιίας και γραφικών τεχνών, ενώ παράλληλα έχει εφαρμογή και σε πολλούς άλλους κλάδους όπως της διαφήμισης, της μεταξοτυπίας, της φωτογραφίας, της ετικετοποιίας, της χάραξης, του διαφημιστικού δώρου, της βιομηχανίας κ.α

…με την πιο αξιόπιστη εγγύηση
Πάνω από τριάντα χρόνια, εμπειρίας, τεχνογνωσίας & ολοκληρωμένης υποστήριξης αποτελούν τη μεγαλύτερη εγγύηση … την εγγύηση «Atlas».
Εταιρία
…και ολοκληρωμένη υποστήριξη
Η εύρεση της καταλληλότερης λύσης για τις ανάγκες των επαγγελματιών, η εγκατάσταση του εξοπλισμού, η άρτια εκπαίδευση των χειριστών, η συνεχής τεχνική υποστήριξη και το service δεν αποτελούν αόριστες έννοιες και απλές υποσχέσεις για την Atlas Digital. Αποτελούν δέσμευση που υλοποιείται από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της και επιβεβαιώνεται από την εμπιστοσύνη με την οποία την τιμούν οι πελάτες της. Τα στελέχη του τεχνικού τμήματος – του σημαντικότερου τμήματος της εταιρείας – έχουν μεγάλη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στη ψηφιακή τεχνολογία και στις εφαρμογές της. Με συνεχή εκπαίδευση στα μηχανήματα και στις νέες τεχνολογίες είναι σε θέση να ανταποκριθούν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις των επαγγελματιών. Αυτή είναι η δύναμή της εταιρείας αλλά και η σημαντική διαφορά της από την υπόλοιπη αγορά … η άριστη υποστήριξη των πελατών της.
…σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια
Με δραστηριότητα στην Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, η Atlas Digital υποστηρίζει υπεύθυνα & άμεσα τον επαγγελματία όπου κι αν βρίσκεται. Με το Βαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη έχει δημιουργήσει μία δυναμική ομάδα για την αποτελεσματικότερη ενημέρωση & εξυπηρέτηση της αγοράς της Β. Ελλάδας και των γειτονικών Βαλκανικών χωρών.
…πάνω από 30 χρόνια
Με παρουσία στην αγορά από το 1985, εκατοντάδες εγκαταστάσεις, υποστήριξη πρωτοποριακών εφαρμογών και κορυφαίες εταιρείες – πελάτες, η Atlas Digital έχει καθιερωθεί ως την σημαντικότερη και πιο αξιόπιστη προμηθεύτρια εταιρεία στο χώρο της.

FUJIFILM HELLAS Α.Ε

agop

FUJIFILM HELLAS Α.Ε

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: FUJIFILM HELLAS Α.Ε
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΗΧΟΥΣ 1
ΠΟΛΗ: Π. ΦΑΛΗΡΟ
Τ.Κ. 17564
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9404100
FAX: 210-9404 397
WEBSITE: www.fujifilm.gr/
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

TW

Προφίλ Εταιρείας
Η FUJFILM ΗELLAS ξεκίνησε το 1975 την συνεργασία της με την Fujifilm ως Γενικαί Εμπορικαί Συναλλαγαί Α.Ε., με τα ακτινογραφικά φιλμς. Μέχρι τότε διαθέταμε στην αγορά ακτινογραφικά, φωτογραφικά και κινηματογραφικά φιλμς άλλων εταιριών [Ferania (3M) και ORWO].

Στη συνέχεια η στενή και αποκλειστική συνεργασία με τη Fujifilm ολοκληρώθηκε σε όλους τους τομείς και επέκτεινε τη δραστηριότητά της εισάγοντας και διαθέτοντας επιτυχώς στην αγορά όλη τη σειρά των προϊόντων FUJIFILM: φωτογραφικά (φιλμς, χαρτί, εκτυπωτές, μηχανήματα εμφάνισης και εκτύπωσης φωτογραφικού χαρτιού minilab), προϊόντα γραφικών τεχνών (φιλμ και χημικά γραφικών τεχνών και τυπογραφείου, συμβατικά και ψηφιακά αλουμίνια, υλικά δοκιμίων και μηχανήματα), ακτινογραφικά (φιλμς, χημικά επεξεργασίας φιλμ, ψηφιοποιητές εικόνας (CR), εκτυπωτές ξηρούς, θερμικούς και laser, δίκτυα μεταφοράς και αποθήκευσης εικόνας), μαγνητικά (αποθηκευτικά μέσα LTO, miniDV, XDCAM, P2,) καθώς και Smarthome προϊόντα.

Το 1990, με την πρόοδο της συνεργασίας των δύο εταιριών, η επωνυμία της εταιρίας άλλαξε σε FUJIFILM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ενώ η δομή της παρέμεινε η ίδια. Από το 1992 εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της που βρίσκονται επί της οδού Ηχούς 1 – Π. Φάληρο.

Σήμερα, η FUJIFILM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. απασχολεί συνολικά προσωπικό 65 περίπου ατόμων στα κεντρικά της γραφεία και στο υποκατάστημα της Θεσ/νίκης, το οποίο εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Από τον Μάιο του 2000, η FUJIFILM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., έχοντας ως στόχο την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, με κύριο πρωταγωνιστή της πολιτικής της τον καταναλωτή, ακολουθεί ένα σύστημα ποιότητας με καθαρά πελατοκεντρική φιλοσοφία, και φέρει πιστοποίηση κατά ISO 9001:2000, καθώς και ISO 13485:2003 για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Τέλος, η εταιρεία, με έντονο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, συμμετέχει στο σύστημα της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. για την Εναλλακτική Διαχείριση των Συσκευασιών, καθώς επίσης, στα συστήματα της εταιρείας ΑΦΗΣ Α.Ε. για την Εναλλακτική Διαχείριση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών και της εταιρείας Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. για την Εναλλακτική Διαχείριση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών αποβλήτων.

INTERSYS Α.Ε.

agop

INTERSYS Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: INTERSYS Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου, Θέση Ντοροβάτεζα,
ΠΟΛΗ: Μαρκόπουλο Αττικής
Τ.Κ. 190 03
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9554 300
FAX: 210 9554373
WEBSITE: www.intersys.gr/
e-MAIL: [email protected]

ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

agop

ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΛΑΤΩΝΟΣ 124
ΠΟΛΗ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Τ.Κ. 17476
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211 800 85 93
FAX:
WEBSITE: www.e-photoshop.gr
e-MAIL: [email protected]