PHOTOMETRON

agop

PHOTOMETRON

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 192 A Alexandras Ave.
ΠΟΛΗ: Ampelokipi
Τ.Κ. 11521
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 60 06 239
WEBSITE: https://www.photometron.com/en/
e-MAIL: [email protected]
FB

Προφίλ Εταιρείας
Η Photometron είναι εμπορική και τεχνική εταιρεία που επικεντρώνει στους στόχους της την κορυφαία ποιότητα εξοπλισμών και υπηρεσιών υποστήριξης.

Παρέχει δίκτυο πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης πανελλήνια, ενώ το προσωπικό της έχει την απαιτούμενη υψηλή κατάρτιση σε θέματα ψηφιακής εικόνας, color management, και digital imaging.

Εξοπλίζει ένα στούντιο φωτογραφίας ή ένα ατελιέ γραφικών τεχνών πλήρως και χωρίς τεχνολογικούς συμβιβασμούς προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, από την ψηφιακή λήψη, την επεξεργασία εικόνας, έως την εκτύπωση και τον έλεγχό της.

Η PHOTOMETRON αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει σε Ελλάδα και Κύπρο τις εξής εταιρίες:

HASSELBLAD: Σουηδίας-Δανίας. Ολοκληρωμένο σύστημα DSLR μεσαίου φορμά, χρωμογράφοι κυλινδρικού τύπου.Ψηφιακές πλάτες πολυ-συμβατές με όλα τα συστήματα μεσαίου και μεγάλου φορμά.
BRONCOLOR: Ελβετίας. Κορυφαίος φωτισμός στούντιο με αξεπέραστη ποιότητα και τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας φωτός στον κόσμο
NEC SpectraView: Σειρά οθονών SpectraView για απόλυτο έλεγχο χρωματικής ακρίβειας με διεθνή πιστοποίηση
CARL ZEISS: Γερμανίας. Οπτικά συστήματα αναφοράς και φακούς για κάθε τύπο φωτογραφικής μηχανής.
CALIFORNIA SUNBOUNCE: Γερμανίας. Το πιο πλήρες σύστημα ανακλαστήρων και ελέγχου για επαγγελματικό φωτισμό.
HPRC: Στεγανές τσάντες ασφαλείας από ανθεκτική ριτίνη με τις υψηλότερες δυναμικές αντοχές, το χαμηλότερο βάρος και ισόβια εγγύηση. Απόλυτη προστασία για κάθε τύπου εξοπλισμό.
DATACOLOR: Ακρίβεια χρώματος σε κάθε βήμα δημιουργικής εργασίας. Όλα οσα χρειάζεστε για να παραμετροποιήσετε την εστίαση, το χρώμα το κοντράστ και το προφίλ, στην λήψη, καθώς και στην οθόνη και τον εκτυπωτή. Παράλληλα σταθμισμένα αποτελέσματα απο διαφορετικές κάμερες φακούς οθόνες και εκτυπωτές
JUST Normlicht Γερμανίας, με φωτιστικά αναφοράς για σταθερό φωτισμό επιθεώρησης εκτυπώσεων. Ιδανικές λύσεις για ατελιέ γραφικών τεχνών, φωτογράφους και τυπογράφους.

Παράλληλα με το εμπορικό τμήμα η PHOTOMETRON παρέχει τις εξής υπηρεσίες:
Η PHOTORENTAL δίνει την δυνατότητα ενοικίασης του πιο σύγχρονου φωτογραφικού εξοπλισμού της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

agop

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΡΜΗΝΙΟΥ 9
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝA
Τ.Κ. 11528
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-7236 847 – 7244 050
FAX: 210-7249 848
WEBSITE: www.albapv.gr
e-MAIL: [email protected]

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΖΗΣΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

agop

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΖΗΣΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΖΗΣΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 23
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 10681
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-3841772
FAX: 210-3835303
WEBSITE: www.efstathiou.com.gr
e-MAIL: [email protected]

Manios Cine Tools

agop

Manios Cine Tools

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Manios Cine Tools
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ 12
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 11522
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-6452995
FAX: 210-6452997
WEBSITE: www.manioscinetools.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία ΜΑΝΙΟS CINE TOOLS ΕΠΕ με έδρα την Αθήνα και με έτος ίδρυσης πριν από τρεις δεκαετίες πατάει γερά τα πόδια της στο σήμερα εξελισσόμενη και εισάγοντας και διανέμοντας στην Ελλάδα, ισχυρά και σύγχρονα brands της σταθερής και κινούμενης εικόνας.

Λαμβάνοντας υπόψιν της την τρέχουσα αξία του χρήματος επιμένει να αντιπροσωπεύει ακριβούς κατασκευαστές με αξιόπιστα προϊόντα και να τα προμηθεύει σε τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές τα οποία βρίσκονται σε κάθε γύρισμα, studio και τηλεοπτικό σταθμό.

Με γνώμονα αξίες όπως άμεση εξυπηρέτηση πελατών πριν και μετά την πώληση, ευελιξία στις ανάγκες του συναλλασσόμενου και γνώση των προϊόντων έχει χτίσει γερές σχέσεις εμπιστοσύνης και απολαμβάνει την αποδοχή και την προτίμηση του αγοραστικού κοινού.

Η ΜΑΝΙΟΣ CINE TOOLS ΕΠΕ συνεχίζει να επενδύει στο άμεσο στοκ, στον επαρκή διαθέσιμο χρόνο επικοινωνίας με τον πελάτη και σε ένα εργαστήριο επισκευών το οποίο διαρκώς εμπλουτίζεται και αναβαθμίζεται.

Είμαστε στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της ΜΑΝΙΟΣ CINE TOOLS EΠΕ

ΑΓΚΟΠΙΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ

agop

ΑΓΚΟΠΙΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΓΚΟΠΙΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΙΚΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 13
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 10677
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6944 415375
WEBSITE: www.agopian.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
ΑΓΚΟΠΙΑΝ
19361η γενιά:
– Ο αείμνηστος Νερσές Αγκοπιάν ιδρύει το 1936 την πρώτη μας εταιρεία, που σύντομα κατατάσσεται ανάμεσα στις πρωτοπόρες στην Ελλάδα και ειδικά στον χώρο της επαγγελματικής φωτογραφίας.
2η γενιά:
– Εισέρχεται στην εταιρεία ο Γ. Αγκοπιάν, με σπουδές σε φωτογραφία, σκηνοθεσία και οικονομικά και μιλώντας 6 γλώσσες, ο οποίος επεκτείνει το δίκτυο αντιπροσωπειών και πελατών και καθιερώνει καινοτόμες παροχές τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης των φωτογράφων.
Η 3η γενιά
καταφθάνει το 1993, με τους Γιώργο Αγκοπιάν (σπουδές Διοίκησης επιχειρήσεων & Φωτογραφίας) και Πέτρο Αγκοπιάν (σπουδές Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΕΜΠ), οι οποίοι μαθαίνουν την δουλειά ξεκινώντας από τα χαμηλότερα πόστα και παράλληλα εκπαιδεύονται στις σύγχρονες τεχνολογίες ψηφιακής λήψης, εκτύπωσης και επεξεργασίας.
Σήμερα
Profoto in Greece since 1999
ago used – Μεταχειρισμένος Εξοπλισμός Φωτογραφίας + Video
Ιστορικές Φωτογραφικές Μηχανές και Συλλεκτικά Αντικείμενα

Το όραμα της εταιρείας ΑΓΚΟΠΙΑΝ είναι η ενεργή συμμετοχή στην Ελληνική φωτογραφική αγορά, αλληλεπιδρώντας με όλους τους επαγγελματίες φωτογράφους, με όλους όσους ασχολούνται με την εικόνα γενικότερα, ενώνοντας το παλαιό με το νέο, αγκαλιάζοντας την εικόνα από οποιοδήποτε μέσο, με σεβασμό και αγάπη για την φωτογραφία, τον εξοπλισμό της και την ιστορία τους.

Δραστηριότητες Εταιρείας
Εισαγωγή, αντιπροσώπευση και πώληση προϊόντων imaging.
Δωρεάν πλατφόρμα προώθησης μεταχειρισμένου εξοπλισμού φωτογραφίας και video.
Υπηρεσίες διαχείρισης ψηφιακού υλικού & social media | υπηρεσίες κατασκευής & υποστήριξης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων

ΑΦΟΙ ΣIΑΛΙΑΡΙΔΗ Ο.Ε.

agop

ΑΦΟΙ ΣIΑΛΙΑΡΙΔΗ Ο.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΦΟΙ ΣIΑΛΙΑΡΙΔΗ Ο.Ε
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ 11
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝA
Τ.Κ. 11141
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-3213691, 2236690
FAX: 210-2236698
WEBSITE: www.videophot.gr
e-MAIL: [email protected]

ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.

agop

ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 11Α
ΠΟΛΗ: ΠΥΛΑΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 55535
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310-942000
FAX: 2310-942432
WEBSITE: www.stamos.com.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1974 και είναι μια οικογενειακή εταιρία με παράδοση 40 ετών στη διανομή ηλεκτρονικών και φωτογραφικών ειδών. Η έδρα, η έκθεση και το κέντρο αποθήκευσης και διανομής της εταιρίας βρίσκονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Μέσω του δικτύου πωλητών και μεταπωλητών της, η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. εξυπηρετεί πάνω από 3000 σημεία και επαγγελματίες σε Ελλάδα & Κύπρο. Η προσήλωση της εταιρίας στη συνεπή εξυπηρέτηση των συνεργατών της, την έχουν καθιερώσει σαν μία από τις σημαντικότερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες του χώρου. Οι κύριες δραστηριότητες της ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. είναι:

▪ Η διανομή των Συστημάτων Εκτυπώσεων της DNP (Dai Nippon Printing) σε Ελλάδα και Κύπρο
▪ Η διανομή των Επαγγελματικών Προϊόντων της SONY στην Ελληνική αγορά
▪ Η διανομή των προϊόντων Ενέργειας και Μέσων Εγγραφής της SONY στην Ελληνική αγορά

Αναλυτική λίστα με τις συνεργασίες μας παρουσιάζεται παρακάτω:

DNP. Επαγγελματικά Συστήματα Εκτύπωσης και Αναλώσιμα
SONY. Επαγγελµατικές Κάµερες και Φωτογραφικές Μηχανές | Ενέργεια & Μέσα Εγγραφής
DILAND. Συστήματα & Software Ψηφιακών Εκτυπώσεων
ATOMOS. Εξωτερικοί Εγγραφείς Video
FJ WESTCOTT. Συστήματα Επαγγελματικού Φωτογραφικού Φωτισμού
YONGNUO.Φωτογραφικός Εξοπλισμός
E-IMAGE. Τσάντες και Συστήματα Στήριξης Καμερών
VARIZOOM. Συστήματα Στήριξης και Σταθεροποίησης Καμερών
SWIT. Μπαταρίες και Φωτισμός Καμερών
GODOX. Φωτογραφικός εξοπλισμός
SYRP. Συστήματα Γραμμικής Κίνησης Καμερών
SHOOTOOLS.Συστήματα Γραμμικής Κίνησης Καμερών
FOTODIOX. LED Φωτισμός Studio & Κάμερας
NEST. Φωτογραφικές Τσάντες
ADATA. Κάρτες Μνήµης, USB Stick
MOSER BAER / DATARIGHT. Οπτικοί Δίσκοι

ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε.

agop

ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΟΜΝΗΝΩΝ 24
ΠΟΛΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 54645
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 231-0275763
WEBSITE: www.kounio.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
Όταν οι συμμαχικές δυνάμεις είχαν καταλύσει στη Θεσσαλονίκη, στον Α΄Παγκόσμιο πόλεμο, η φωτογραφία ήταν ακόμα στα σπάργανά της. Ο νεαρός τότε Σαλβατώρ Κούνιο, παρακολουθούσε το ενδιαφέρον των στρατιωτών για τις φωτογραφικές μηχανές και πήρε την απόφαση να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στη γωνία Κομνηνών με Τσιμισκή το 1917. Μετά από 2 χρόνια, το κατάστημα θα μεταφερθεί στην τότε Βασ.Κων/νου – μετέπειτα Βενιζέλου -, όπου και θα παραμείνει για 92 χρόνια. Το κατάστημα KOYNIO θα ταυτιστεί με τη φωτογραφία, εξυπηρετώντας το σύνολο των φωτογράφων ης πόλης αλλά και της επαρχίας, προσφέροντας εκτυπώσεις φωτογραφιών, φιλμ, φωτογραφικές και κινηματογραφικές μηχανές.

Ο Σαλβατώρ, τη δεκαετία του ΄30, διακρίνοντας την οικονομική δυσκολία των πολιτών να αγοράσουν μηχανές, προσφέρει σε συνεργασία με την εφημερίδα «Μακεδονία», κουπόνια αγοράς μηχανών KODAK, διαθέτοντας έτσι 25.000 μηχανές, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της εποχής: σχεδόν μία μηχανή σε κάθε οικογένεια!

Το κατάστημα κατάφερε να επιζήσει και από τη λαίλαπα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου και να αναπτυχθεί μετέπειτα, αντιπροσωπεύοντας γνωστούς οίκους όπως η Leica, Rollei, Polaroid, Hasselblad, Pentax, Vanguard, Elinchrom κ.α

Σήμερα, η τέταρτη γενιά ΚΟΥΝΙΟ, βάζει τη δική της σφραγίδα, στην Κομνηνών 24, με έναν πολυχώρο γύρω από την εικόνα, ένα στέκι φωτογραφικό όπου συνυπάρχουν η εμπορική δραστηριότητα και η επαγγελματική ενημέρωση, με τη δυνατότητα έκθεσης των φωτογραφικών δημιουργιών και επιμόρφωσης γύρω από τη φωτογραφική τέχνη και την ψηφιακή αποτύπωση.

Σε 300 τετραγωνικά μέτρα, λειτουργεί μεταξύ άλλων, ένας μοντέρνος χώρος έκθεσης φωτογραφιών ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε μία πλήρης υποδομή ενός φωτογραφικού στούντιο με οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιείται, πέραν των φωτογραφικών αναγκών, και ως χώρος σεμιναρίων και εκπαίδευσης.

Η ΤΕΧΝΙΟ A.E., δημιουργήθηκε έχοντας ως σκοπό τη πλήρη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου επαγγελματία στον τομέα του IMAGING, προσφέροντας κάθετες λύσεις από το pre-production μέχρι και τη τελική εκτύπωση. Ο επαγγελματίας φωτογράφος του σήμερα, διαφέρει κατά πολύ από τους προγενέστερους. Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι διευρυμένες απαιτήσεις των πελατών του και η ανάγκη για πιο αποδοτικές επενδύσεις στον εξοπλισμό του, γέννησαν μία νέα εποχή. Η ΤΕΧΝΙΟ έχει σκοπό την αντιπροσώπευση & διανομή προϊόντων του τομέα Imaging αλλά παράλληλα και σταδιακά αναπτύσσεται και σε άλλους τομείς, όπως αυτοί σηματοδοτούνται από τα αρχικά του ίδιου του ονόματος της:

Telecommunications
Electronics
Computers
Hi-Fi
New Technologies
Imaging
Optics

H ΤΕΧΝΙΟ είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των εργοστασίων:

Elinchrom, Photoflex, Cokin, Nodal Ninja.