Digitrade

agop

Digitrade

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Digitrade
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Φαναριου 11
ΠΟΛΗ: Νέο Ηρακλειο
Τ.Κ. 14121
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211 8009395
WEBSITE: www.digitrade.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

Προφίλ Εταιρείας
Η Digitrade δημιουργήθηκε το 2012, αρχικά ως εταιρία συμβούλου επιχειρήσεων και εμπορικού αντιπροσώπου από τον Κώστα Ταγκαλος. Ο κ. Τάγκαλος εργάστηκε για πολλά χρόνια σε διάφορες θέσεις ευθύνης στο τμήμα πωλήσεων και marketing στην Eastman Kodak Company στις Περιφέρειες της Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, με εξειδίκευση στον τομέα του Retail Printing & Kiosks – Printers. Ο Κώστας Ταγκαλος είναι επίσης ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΦ (Ένωση Ελλήνων Αντιπροσώπων – Αντιπροσώπων και Διανομέων Φωτογραφικών Προϊόντων) – ένας σύνδεσμος που αποτελείται από τις 55 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελληνική Αγορά. Η Digitrade δραστηριοποιείται στις αγορές της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στους ακόλουθους τομείς: Retail printing / Θερμικοί Εκτυπωτές / Αναλώσιμα θερμικών εκτυπωτών, Photo Kiosks, Εξειδικευμένο λογισμικό για φωτογράφους και φωτογραφικά καταστήματα, Event Imaging (φωτογραφία και εκτύπωση σε συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτι, παιδικές χαρές, ξενοδοχεία, δεξιώσεις κ.λπ.), Επαγγελματικές οθόνες και προβολείς σειράς, Calibration & Printer Profiling για οθόνες, εκτυπωτές – Plotters, Τεχνικές Υπηρεσίες επισκευής αλλά και αναβάθμισης των θερμικών εκτυπωτών / Kiosks, Ασφαλής αποθήκευση κρίσιμων δεδομένων.

Σήμερα διανέμει στην ελληνική αγορά και υποστηρίζει τα παρακάτω προϊόντα:

Θερμικοί εκτυπωτές Kodak & Citizen και θερμικά αναλώσιμα.

Κodak & SnapFoto Kiosks

Λογισμικο για Photo kiosks για κάθε υπολογιστή – χωρίς να απαιτείται αγορά εξειδικευμένου kiosk

Λογισμικό για επεξεργασία και εκτύπωση φωτογραφίας Διαβατηρίων / Ταυτοτήτων

Λογισμικό για OnLine παραγγελία φωτογραφιών και αποστολή στο κατάστημα για εκτύπωση

Εξειδικευμένο Λογισμικό για Events ( εκτύπωση φωτογραφιών σε δεξιώσεις, συνέδρια κλπ )

Φωτογραφικές οθόνες ViewSonic Professional Series

Υλικό και λογισμικό Calibration της Datacolor για οθόνες και εκτυπωτές

Συστήματα NAS Synology για backup και αποθήκευση κρίσιμων δεδομένων

H DIGITRADE (περίπτερο D1A) , η απόλυτα εξειδικευμένη εταιρία στο λογισμικό και στα applications για τα φωτογραφικά καταστήματα και τους επαγγελματίες φωτογράφους θα παρουσιάσει στην φετινή διοργάνωση τα προϊόντα λογισμικού των εταιριών Pixel-Tech και Odessos Color αλλά και άλλων συνεργαζόμενων εταιριών Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν λύσεις λογισμικού για

• Φωτογραφία διαβατηρίων – ταυτοτήτων πιστοποιητικών με τα εξαιρετικά προγράμματα ID PHOTOS 8 PRO, ID MAKER

• Λογισμικό για εκτύπωση φωτογραφιών σε Γάμους, Δεξιώσεις, Συνέδρια, παιδότοπους EVENT PRINT

• Λογισμικό που μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ένα πλήρες photo kiosk – PICTURE MAKER SOFTWARE

• Applications για smart phones για μεταφορά στο κατάστημα σας των φωτογραφιών από τα κινητά προς εκτύπωση – MOBILE PHOTO KIOSK -PHOTO ORDER

• Λογισμικό για δημιουργία των δικών σας ημερολογίων αλλά και photo books CALENDAR CREATOR – PHOTOBOOK Software

• Και το νέο λογισμικό για διαχείριση εκτυπωτών και Dry Labs – ONE PRINT – DRY LAB Software

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙO – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

agop

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙO – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Υιοί Βασιλικού Νικηφόρου O.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λαγκαδά 7 & Βάκχου 1
ΠΟΛΗ: Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 54629
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310540847, 2310536191
FAX: 2310536195
WEBSITE: www.vasilikos.com.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
Το παρελθόν…
Η εταιρεία «Βασιλικός» ιδρύθηκε το 1954 από τον Νικηφόρο Βασιλικό ο οποίος άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής στο κέντρο της Κομοτηνής και λίγο αργότερα το 1984 ένα δεύτερο κατάστημα στην Δωδεκανήσου 10Α στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία εξελίχθηκε σε αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση αφού, στην συνέχεια, ο Αντρέας και ο Θεόφραστος Βασιλικός ανέλαβαν την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας.

Το Παρόν…
Σήμερα, εκτός των 2 καταστημάτων, η εταιρία «Βασιλικός» διαθέτει αποθήκη 1200 τ.μ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με εκθεσιακό χώρο για τους πελάτες χονδρικής πώλησης. Πέραν των κτιριακών εγκαταστάσεων, άλλο «σημείο συνάντησης» είναι η ιστοσελίδα της εταιρείας (www.vasilikos.com.gr) η οποία σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε την πλήρη γκάμα προϊόντων, να συγκρίνετε τιμές, να παραγγείλετε αυτό που επιθυμείτε ή ακόμη να κάνετε ερωτήσεις και σχόλια. Επίσης, μπορείτε να δείτε από κοντά τα προϊόντα σε μία από τις εκθέσεις κυνηγίου και security στις οποίες συμμετέχει η εταιρεία τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία «Βασιλικός» εξειδικεύεται σε προϊόντα hobby καθώς είναι η εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος γνωστών εταιριών όπως η YukonOptics, κατασκευάστρια εταιρεία συσκευών ημερήσιας και νυχτερινής παρατήρησης από την Λευκορωσία. Επίσης, είναι επίσημος διανομέας της αμερικανικής Garrett (ανιχνευτές μετάλλων) και διαθέτει μεγάλη ποικιλία αεροβόλων όπλων και σκοπευτικών εξαρτημάτων. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια στην ικανοποίηση των αναγκών όσων ασχολούνται με τo Airsoft. Στα καταστήματα αλλά και την ιστοσελίδα της εταιρείας, θα βρείτε προϊόντα εταιρειών όπως ClassicArmy, W.E., KJW κ.α.

Το μέλλον…
Η εταιρεία «Βασιλικός» επιθυμώντας να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σχεδιάζει πλήρη ανακαίνιση του καταστήματος της Θεσσαλονίκης η οποία έχει δρομολογηθεί ήδη. Η εταιρεία αναζητά συνέχεια νέα και καινοτόμα προϊόντα και γι’αυτό σύντομα η γκάμα της θα εμπλουτιστεί με νέες παραλαβές όπως τα πρωτοποριακά FXAirguns. Τέλος, για τους πελάτες χονδρικής, λειτουργεί ειδική ιστοσελίδα στην ηλ.διεύθυνση http://www.vassilikos-import.gr/ η οποία διευκολύνει ιδιαίτερα την διαδικασία παραγγελιών.

Η εταιρεία «Βασιλικός» στοχεύει στην εξυπηρέτηση των πελατών της και προσπαθεί εδώ και 54 χρόνια να ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε την και από κοντά.

DIVITEC Α.Ε.

agop

DIVITEC Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: DIVITEC ΑΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4
ΠΟΛΗ: ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Τ.Κ. 15354
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-2855080
FAX: 210-6657552
WEBSITE: www.divitec.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΟΜΗ

Η εταιρία DIVITEC ιδρύθηκε σαν ανώνυμη εμπορική εταιρία το Νοέμβριο του 2007, ως βασικός αντιπρόσωπος των καταναλωτικών προϊόντων της KODAK στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένες χώρες των Βαλκανίων μέσω τοπικών διανομέων. Στην πορεία ανέπτυξε τις δραστηριότητες της με την προσθήκη νέων αντιπροσωπειών στον χώρο της εικόνας ,του ήχου και της πληροφορικής για μια ολοκληρωμένη πρόταση στον φωτογραφικό χώρο και στον χώρο των πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πληροφορικής και εκπαίδευσης.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ/ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ

KODAK Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, χημικά, φιλμ, μηχανές μιας χρήσης, θερμικοί εκτυπωτές, κιόσκια και αναλώσιμά τους, χαρτιά και καμβάδες για inkjet plotters και Drylab
LUCKYFILM Φωτογραφικό χαρτί, inkjet χαρτί, υλικά επαγγελματικών εργαστηρίων
VENECCIA Χαρτιά, καμβάδες και άλλα υλικά για Inkjet Large format, Solvent Printers, Drylab printers
BENQ Projectors, PC monitors, Επαγγελματικές φωτογραφικές οθόνες, Gaming monitors
BLAUPUNKT Μπαταρίες
ΙΝΤΕNSO Σκληροί δίσκοι, ψηφιακές κορνίζες
ΙΝΤEGRAL Κάρτες μνήμης ,USB Flash sticks
BRATECK Βάσεις τηλεοράσεων και projector, οθόνες projector
NILOX Ηλεκτρική μετακίνηση, action cameras
URBANGLIDE Ηλεκτρική μετακίνηση
RIVACASE Τσάντες μεταφοράς laptops, tablets, φωτογραφικών μηχανών, power banks, καλώδια, φορτιστές
INTECH Διαδραστικοί πίνακες
YI Home cameras, Action cameras, Κάμερες αυτοκινήτου
BLURAMS Home cameras
LENCO Συστήματα ήχου
ΜΥΚΡΟΝΟΖ Smartwatches, Activity trackers

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
FUJI Φωτογραφικό χαρτί, Dry lab (FUJIFILM HELLAS SA) CANON Inkjet Large format Plotters, αναλώσιμα,μελάνια

DIVITEC ΑΕ Παραμυθιάς 4, 153 54 Γλυκά Νερά Αττικής, Τηλ: 210 2855080, Fax: 210 6657552, B2b website: www.divitec.gr , email: [email protected], [email protected] Facebook: https://www.facebook.com/Divitec.Greece/ Instagram: https://www.instagram.com/divitec_greece/

ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ

agop

ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 57
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 10679
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-3618212
FAX:
WEBSITE: www.fotodesmos.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας

Το Δίκτυο ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ ιδρύθηκε το 1999 και σήμερα είναι η μοναδική Ελληνική αλυσίδα φωτογραφικών ειδών με πανελλήνια εξάπλωση και αποδοχή. Ή πορεία μας αυτά τα 15 χρόνια μας έχει καταστήσει συνώνυμους με την ποιοτική εξυπηρέτηση και την εξειδικευμένη γνώση στην αγορά φωτογραφικών προϊόντων.

Σκοπός μας είναι η ενιαία και ομοιόμορφη παροχή φωτογραφικών προϊόντων και υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα. Οι συνεχείς προσπάθειες αναβάθμισης αφενός των υπηρεσιών αφετέρου των προϊόντων μας, οδήγησαν το Δίκτυο ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ στην πρωταρχική επιλογή κάθε καταναλωτή που επιθυμεί ανταγωνιστικές τιμές και εξειδικευμένη γνώση.

ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Δ. & Ι. Α.Ε.

agop

ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Δ. & Ι. Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Δ. & Ι. Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΖΕΦΥΡΟΥ 44
ΠΟΛΗ: Π. ΦΑΛΗΡΟ
Τ.Κ. 17564
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9410888
FAX: 210-9427 058
WEBSITE: www.damkalidis.gr/
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1974 με στόχο την αντιπροσώπευση και διανομή φωτογραφικών και ηλεκτρονικών προϊόντων σε ολόκληρη την ελληνική αγορά. Το 1974 πήρε τη σημερινή της μορφή, “Δ & Ι ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ” και το 1990 μετακόμισε στο Παλαιό Φάληρο, σε ιδιόκτητο κτίριο 2.000τμ.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εκπροσώπηση στην ελληνική αγορά προϊόντων άριστης και αναγνωρισμένης ποιότητας και η δημιουργία και εδραίωση μακροχρόνιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η Δ & Ι ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ στην μεγαλύτερη από 70 χρόνια πορεία της έχει κατακτήσει μία ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με την αντιπροσώπευση μιας μεγάλης γκάμας επώνυμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων του φωτογραφικού κλάδου, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των μικρών οικιακών συσκευών.

Σήμερα, η Δ & Ι ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες αντιπροσωπεύοντας τους εξής οίκους:

Nikon (από το 1979) – ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, φακοί, εξαρτήματα, κιάλια
Sandisk (από το 2001) – κάρτες μνήμης, USBs, SSDs, MP3s
WD (από το 2018) – Εσωτερικοί και Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι (HDD) και Solid State Drives (SSD), Λύσεις δικτυακής αποθήκευσης, Συστήματα NAS
G- Technology (από το 2018) – Εσωτερικοί και Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι (HDD) και Solid State Drives (SSD), Αποθηκευτικές λύσεις για επαγγελματικές ροές εργασίας, συστήματα RAID, συστήματα NAS
Varta (από aτο 1980) – μπαταρίες, φορτιστές και φακοί
Case Logic (από το 1999) – θήκες και τσάντες για φωτογραφικές μηχανές, laptop, tablet
Thule (από το 2013) – τσάντες και θήκες για tablet, iPad, iPhone
Mitsubishi (από το 2002) – φωτογραφικοί εκτυπωτές, Photokiosks & εφαρμογές
Rollei (από το 2014) – Action cameras & εξαρτήματα για action cameras, τρίποδα, φίλτρα, επαγγελματικά προϊόντα για video
Crystal Audio (από το 2017) – Ηχεία, ακουστικά, καλώδια, πρίζες ασφαλείας, φορτιστές και άλλα αξεσουάρ
Polaroid (από το 2018) – Φωτογραφικές μηχανές και φίλμ στιγμιαίας εκτύπωσης
Ariete (από το 2011) – Προϊόντα παρασκευής πρωϊνού και φαγητού, περιποίησης σπιτιού και άλλες μικρο-συσκευές
Remington (από το 2006) – προϊόντα προσωπικής φροντίδας
Russell Hobbs (από το 2012) – ηλεκτρικές μικροσυσκευές κουζίνας
Leifheit (από το 2018) – Οικιακά προϊόντα καθαρισμού, σιδερώματος, στεγνώματος και εργαλεία για την κουζίνα
Soenhle (από το 2018) – Ζυγαριές κουζίνας/μπάνιου
Xavax (από το 2011) – προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας (Green Eco), βάσεις για καφέ και τσάι, ζυγαριές κουζίνας/μπάνιου, λάμπες, είδη μπάνιου, μικροσυσκευές κουζίνας και άλλα περιφερειακά προϊόντα
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.damkalidis.gr

PHOTOZONE

agop

PHOTOZONE

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΡΗΟΤΟΖΟΝΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ 8
ΠΟΛΗ: ΑΛΙΜΟΣ
Τ.Κ. 17455
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 9842842
FAX:
WEBSITE: www.photozone.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία PHOTOZONE ιδρύθηκε το 2010 από επαγγελματίες φωτογράφους με βασικό σκοπό την εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων αναγκών των επαγγελματιών αλλά και των ερασιτεχνών φωτογράφων της εγχώριας αγοράς.

Με μία πλήρη γκάμα φωτογραφικών αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και χρηστικότητας, το PHOTOZONE προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φωτογράφου.

Η εταιρεία PHOTOZONE είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο των κατασκευαστών φακών Tamron (www.tamron.eu), Samyang (www.samyanglensglobal.com) & Irix (www.irixlens.com), φίλτρων υψηλής ποιότητας Hoya (www.hoyafilter.com), τριπόδων, τσαντών, φίλτρων & εξοπλισμού studio Benro (www.benroeu.com), Joby (www.joby.com), Tenba (www.tenba.com), Mefoto (www.Mefoto.com), φλας Nissin (www.nissindigital.com ) & άλλων αξεσουάρ JJC, Kiwi (www.jjc.cc), Kenko (www.kenkoglobal.com) & Meike (www.meikestore.com).

H εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.photozone.gr.

ΤΣΑΚΝΑΡΙΔΗΣ

agop

ΤΣΑΚΝΑΡΙΔΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΤΣΑΚΝΑΡΙΔΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Α. Μεταξά 15
ΠΟΛΗ: Γλυφάδα
Τ.Κ. 16675
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9270 492
FAX: 210-9270 493
WEBSITE: http://tsaknaridis.gr/
e-MAIL: [email protected]
FB

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά όλα τα προϊόντα του Ιαπωνικού οίκου Sigma Corporation. Η μεγάλη εμπειρία και κληρονομιά που έχουμε στο χώρο των φωτογραφικών ειδών, ξεκινάει από το 1951,και εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους. Η Sigma είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής φωτογραφικών φακών στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια η Sigma με τις τρεις σειρές Arts, Sports και Contemporary έχει επιτύχει να κατασκευάσει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που χρησιμοποιούνται από κορυφαίους φωτογράφους σε όλο τον κόσμο.

ΓΕΡΑΜΑΣ Ι & Β Ο.Ε.

agop

ΓΕΡΑΜΑΣ Ι & Β Ο.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΓΕΡΑΜΑΣ Ι & Β Ο.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 34
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝA
Τ.Κ. 10678
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-3303411-413
FAX: 210-3303417
WEBSITE: www.geramas.gr
e-MAIL:

ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ Ι. Α.Ε.

agop

ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ Ι. Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ Ι. Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 42
ΠΟΛΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 54624
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310-261 771
FAX: 2310-287709
WEBSITE: www.photoqueen.gr/
e-MAIL: [email protected]