GALAXY HELLAS

agop

GALAXY HELLAS

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: GALAXY HELLAS ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφόρος Αλίμου 127
ΠΟΛΗ: Αργυρούπολη
Τ.Κ. 16452
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211 79 00 999
FAX:
WEBSITE: www.egalaxy.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Αντιπρόσωπος των εταιριών
• RICOH
• PENTAX
• FEIJU TECH
• DELKIN κάρτες

H νέα κορυφαία Ricoh GR III βρίσκεται άμεσα διαθέσιμη στο eGalaxy. Δοκίμασέ την και γνώρισε τις εκπληκτικές της δυνατότητες

ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ

agop

ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 57
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 10679
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-3618212
FAX:
WEBSITE: www.fotodesmos.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας

Το Δίκτυο ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ ιδρύθηκε το 1999 και σήμερα είναι η μοναδική Ελληνική αλυσίδα φωτογραφικών ειδών με πανελλήνια εξάπλωση και αποδοχή. Ή πορεία μας αυτά τα 15 χρόνια μας έχει καταστήσει συνώνυμους με την ποιοτική εξυπηρέτηση και την εξειδικευμένη γνώση στην αγορά φωτογραφικών προϊόντων.

Σκοπός μας είναι η ενιαία και ομοιόμορφη παροχή φωτογραφικών προϊόντων και υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα. Οι συνεχείς προσπάθειες αναβάθμισης αφενός των υπηρεσιών αφετέρου των προϊόντων μας, οδήγησαν το Δίκτυο ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ στην πρωταρχική επιλογή κάθε καταναλωτή που επιθυμεί ανταγωνιστικές τιμές και εξειδικευμένη γνώση.

ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

agop

ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΛΑΤΩΝΟΣ 124
ΠΟΛΗ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Τ.Κ. 17476
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211 800 85 93
FAX:
WEBSITE: www.e-photoshop.gr
e-MAIL: [email protected]

ΑΦΟΙ ΣIΑΛΙΑΡΙΔΗ Ο.Ε.

agop

ΑΦΟΙ ΣIΑΛΙΑΡΙΔΗ Ο.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΦΟΙ ΣIΑΛΙΑΡΙΔΗ Ο.Ε
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ 11
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝA
Τ.Κ. 11141
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-3213691, 2236690
FAX: 210-2236698
WEBSITE: www.videophot.gr
e-MAIL: [email protected]

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Α.Ε.

agop

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 10
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝA
Τ.Κ. 105 64
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-3231354-355
FAX: 210-3217500
WEBSITE: https://www.giannatosfoto.gr/
e-MAIL: [email protected]

ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε.

agop

ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΟΜΝΗΝΩΝ 24
ΠΟΛΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 54645
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 231-0275763
WEBSITE: www.kounio.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
Όταν οι συμμαχικές δυνάμεις είχαν καταλύσει στη Θεσσαλονίκη, στον Α΄Παγκόσμιο πόλεμο, η φωτογραφία ήταν ακόμα στα σπάργανά της. Ο νεαρός τότε Σαλβατώρ Κούνιο, παρακολουθούσε το ενδιαφέρον των στρατιωτών για τις φωτογραφικές μηχανές και πήρε την απόφαση να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στη γωνία Κομνηνών με Τσιμισκή το 1917. Μετά από 2 χρόνια, το κατάστημα θα μεταφερθεί στην τότε Βασ.Κων/νου – μετέπειτα Βενιζέλου -, όπου και θα παραμείνει για 92 χρόνια. Το κατάστημα KOYNIO θα ταυτιστεί με τη φωτογραφία, εξυπηρετώντας το σύνολο των φωτογράφων ης πόλης αλλά και της επαρχίας, προσφέροντας εκτυπώσεις φωτογραφιών, φιλμ, φωτογραφικές και κινηματογραφικές μηχανές.

Ο Σαλβατώρ, τη δεκαετία του ΄30, διακρίνοντας την οικονομική δυσκολία των πολιτών να αγοράσουν μηχανές, προσφέρει σε συνεργασία με την εφημερίδα «Μακεδονία», κουπόνια αγοράς μηχανών KODAK, διαθέτοντας έτσι 25.000 μηχανές, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της εποχής: σχεδόν μία μηχανή σε κάθε οικογένεια!

Το κατάστημα κατάφερε να επιζήσει και από τη λαίλαπα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου και να αναπτυχθεί μετέπειτα, αντιπροσωπεύοντας γνωστούς οίκους όπως η Leica, Rollei, Polaroid, Hasselblad, Pentax, Vanguard, Elinchrom κ.α

Σήμερα, η τέταρτη γενιά ΚΟΥΝΙΟ, βάζει τη δική της σφραγίδα, στην Κομνηνών 24, με έναν πολυχώρο γύρω από την εικόνα, ένα στέκι φωτογραφικό όπου συνυπάρχουν η εμπορική δραστηριότητα και η επαγγελματική ενημέρωση, με τη δυνατότητα έκθεσης των φωτογραφικών δημιουργιών και επιμόρφωσης γύρω από τη φωτογραφική τέχνη και την ψηφιακή αποτύπωση.

Σε 300 τετραγωνικά μέτρα, λειτουργεί μεταξύ άλλων, ένας μοντέρνος χώρος έκθεσης φωτογραφιών ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε μία πλήρης υποδομή ενός φωτογραφικού στούντιο με οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιείται, πέραν των φωτογραφικών αναγκών, και ως χώρος σεμιναρίων και εκπαίδευσης.

Η ΤΕΧΝΙΟ A.E., δημιουργήθηκε έχοντας ως σκοπό τη πλήρη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου επαγγελματία στον τομέα του IMAGING, προσφέροντας κάθετες λύσεις από το pre-production μέχρι και τη τελική εκτύπωση. Ο επαγγελματίας φωτογράφος του σήμερα, διαφέρει κατά πολύ από τους προγενέστερους. Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι διευρυμένες απαιτήσεις των πελατών του και η ανάγκη για πιο αποδοτικές επενδύσεις στον εξοπλισμό του, γέννησαν μία νέα εποχή. Η ΤΕΧΝΙΟ έχει σκοπό την αντιπροσώπευση & διανομή προϊόντων του τομέα Imaging αλλά παράλληλα και σταδιακά αναπτύσσεται και σε άλλους τομείς, όπως αυτοί σηματοδοτούνται από τα αρχικά του ίδιου του ονόματος της:

Telecommunications
Electronics
Computers
Hi-Fi
New Technologies
Imaging
Optics

H ΤΕΧΝΙΟ είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των εργοστασίων:

Elinchrom, Photoflex, Cokin, Nodal Ninja.