Image + Tech News | Ημερίδα Ξάνθης 4-11-2018

Peter AgopianΔράσεις

Διαβάστε on-line
text
ΗΜΕΡΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Χώρος  :  1000 Colors Hotel , Λατομείο Ξάνθης, 2541084805

Αγαπητοί συνάδερφοι και φίλοι,

Με χαρά επικοινωνώ μαζί σας εκ μέρους του ΣΕΚΑΦ με την ευκαιρία της επανέκδοσης του Newsletter του συνδέσμου μας. Ένα Newsletter που στο παρελθόν αποτέλεσε ένα σημαντικό κόμβο ενημέρωσης της Φωτογραφικής Βιομηχανίας στην χώρα μας.

Ο σύνδεσμος μας ξεκινά και πάλι δυναμικά την δραστηριοποίηση του μέσα από ένα φάσμα ενεργειών με σκοπό την προαγωγή της φωτογραφίας στο σύνολο της, από την λήψη – επεξεργασία – εκτύπωση – αναλώσιμα και accessories μέχρι και την ενημέρωση και εκπαίδευση.

Ξεκινώντας από το τελευταίο σας προσκαλούμε όλους στην επανέναρξη του πετυχημένου θεσμού των Roadshows – στις 4/11/2018 στην Ξάνθη όπου σημαντικές εταιρίες μέλη μας θα είναι στην διάθεση σας για να παρουσιάσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες, ορισμένα για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Και όλα αυτά εν αναμονή της μεγάλης – και αυτή την φορά – Ενωτικής έκθεσης IMAGE & TECH expo – Photovision που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του συνδέσμου μας στην Αθήνα 5 – 7 Απριλίου 2019. Περισσότερα για την έκθεση θα έχουμε σε προσεχή newsletters.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Κώστας Τάγκαλος
Πρόεδρος ΣΕΚΑΦ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

text
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
4-Νοεμβρίου-2018 Ημερίδα Ξάνθης 2018
Ο σύμβουλος επιχειρήσεων κύριος Θέμης Σαρανταένας θα πραγματοποιήσει 2 μονόωρες εισηγήσεις στους συμμετέχοντες φωτογράφους με θέμα το Marketing του φωτογραφικού καταστήματος.
Διαβάστε Περισσότερα
ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
123
456
454
564
Παρακάτω δείτε περισσότερες πληροφορίες
για τις εταιρείες που συμμετέχουν στην ημερίδα
και τα προϊόντα & υπηρεσίες που θα παρουσιάσουν
text
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.
Η εξειδίκευση και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των άλμπουμ.
   Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1998, στη Θεσσαλονίκη, από τα αδέλφια Γεώργιο και Μανώλη Δημητριάδη. Ξεκινώντας δυναμικά τη πορεία της, με έδρα το κέντρο της πόλης, έχοντας άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, κατάφερε να παρέχει την ποιότητα και την εγγύηση που ζητά ο πελάτης, όπως η εμφάνιση και εκτύπωση φωτογραφιών, μεγεθύνσεις, μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων φωτογραφικών μηχανών αλλά και είδη ευρύτερης κατανάλωσης (άλμπουμ κορνίζες κλπ.).

Σήμερα ολοκληρώνοντας τις επενδύσεις μας με την προμήθεια κεντητικής μηχανής υψηλών προδιαγραφών ολοκληρώνουμε την γκάμα των προϊόντων μας με κεντήματα κάθε είδους, σε εξώφυλλα άλμπουμ, διαφημιστικά-εταιρικά μπλουζάκια καπέλα, customize δημιουργίες! Συνεργαζόμενη, λοιπόν, με τους καλύτερους προμηθευτές υλικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η εταιρία ALBOOM ξεχωρίζει και ανταποκρίνεται επιτυχώς στις δημιουργικές προσδοκίες του κάθε πελάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
text
ALBUMAKE
Είναι αλήθεια πως τα καταπληκτικά προϊόντα μιλούν από μόνα τους.
Στην Albumake όμως, δεν θέλουμε μόνο να μιλούν, θέλουμε κυρίως να βοηθούν τον φωτογράφο. Θα σου πω 3 λόγους, για τους οποίους πρέπει να επισκεφθείς την Albumake στο roadshow του ΣΕΚΑΦ:

 1. Εδώ και χρόνια, είμαστε η μοναδική εταιρεία με 225 reviews σε Google και Facebook, με αξιολογήσεις ΜΟΝΟ 5 αστέρων και με αντίστοιχα επαινετικά σχόλια πολλών φωτογράφων για την ποιότητα και την ανταποδοτική συνεργασία.
 2. Έχουμε κατασκευάσει χιλιάδες ιδιαίτερα άλμπουμ, στα μέτρα του κάθε φωτογράφου, μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων και τεχνολογιών που ανανεώνεται κάθε χρόνο.
 3. Οι πελάτες μας ποτέ δεν ρίσκαραν την καριέρα τους εξαιτίας των commodity-παρόμοιων προϊόντων. (Φροντίζουμε 2 φορές τον χρόνο να ανανεώνουμε τη γκάμα μας και να παρέχουμε καινούργια προϊόντα, ώστε να επιτυγχάνουν την πιο πληθωρική και αποτελεσματική παρουσίαση σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό τους.)
ΣΥΝΕΧΕΙΑ …
text
ΡΩΣΣΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
Η arx photolab μετράει 16 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο των φωτογραφικών-ψηφιακών εκτυπώσεων και την παραγωγή ψηφιακών album, όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Πάντα παρόντες στις σημαντικές εκδηλώσεις του κλάδου, έτσι και φέτος, σας περιμένουμε στην ημερίδα (roadshow) του ΣΕΚΑΦ στην πόλη της Ξάνθης την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο 1000 colors Hotel.
Θα χαρούμε να σας δούμε, παλιούς και νέους συνεργάτες, παρουσιάζοντας νέα σχέδια αλλά και προϊόντα που θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά σας και θα αναδείξουν την επιχείρησή σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
text
CANON GREECE
Ζήστε για τη στιγμή, την εμπειρία, την αίσθηση του να είσαι εκεί.

Η Canon ιδρύθηκε το 1937 και παραμένει έκτοτε πρωτοπόρα στο χώρο της απεικόνισης, με τη σταθερή δέσμευση να παρέχει στο κοινό τη δυνατότητα να οραματίζεται εκ νέου τι είναι δυνατό μέσω της απεικόνισης. Από τις κάμερες και τους επαγγελματικούς εκτυπωτές, μέχρι τη συμβουλευτική επιχειρήσεων και τις τεχνολογίες στον κλάδο της υγείας, η Canon εμπλουτίζει τις ζωές και τις επιχειρήσεις μέσω της καινοτομίας στην απεικόνιση.
Η Canon καλλιεργεί τη θετική ισχύ της τεχνολογίας και των υπηρεσιών απεικόνισης ενώ οι δράσεις της είναι συνεπείς με την εταιρική της φιλοσοφία Kyosei: τη συμβίωση και τη συνεργασία για το κοινό καλό.
Η Canon Ελλάδας αποτελεί μέρος της Canon CEE, η οποία ανήκει στον οργανισμό Canon Europe, που αποτελεί το τμήμα της Canon Inc. για την περιοχή EMEA.Στην εκδήλωση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νεότερες φωτογραφικές μηχανές mirrorless και DSLR της Canon όπως επίσης και επιλεγμένες συσκευές εκτύπωσης που τους επιτρέπουν να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
text
ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Δ. & Ι. Α.Ε.
Η επωνυμία Nikon συνδέεται με την απόλυτη δέσμευση της εταιρείας για ποιότητα, απόδοση, τεχνολογία και καινοτομία.

Προϊόντα της Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα του ΣΕΚΑΦ:

Κατά την ημερίδα του ΣΕΚΑΦ που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2018 στην Ξάνθη, στο περίπτερο της Nikon οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις νέες mirrorless φωτογραφικές μηχανές της σειράς Z , του νέου συστήματος πλήρους κάδρου της Nikon, που αποτελείται από τις μηχανές με φορμά FX και τη νέα μοντούρα Z της Nikon, τους φακούς και τον προσαρμογέα μοντούρας φακού.

Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα Nikon συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών και ημι-επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών D-SLR και των κορυφαίων φακών NIKKOR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
text
DIGITRADE GREECE
All you need to know about retail printing and marketing services for photo stores and small retailers!!!!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στους ακόλουθους τομείς:

 • Retail printing / Θερμικοί Εκτυπωτές / Αναλώσιμα θερμικών εκτυπωτών
 • Photo Kiosks
 • Εξειδικευμένο λογισμικό για φωτογράφους και φωτογραφικά καταστήματα.
 • Event Imaging (φωτογραφία και εκτύπωση σε συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτι, παιδικές χαρές, ξενοδοχεία, δεξιώσεις κ.λπ.)
 • Επαγγελματικές οθόνες και προβολείς σειράς
 • Calibration & Printer Profiling για οθόνες, εκτυπωτές – Plotters
 • Τεχνικές Υπηρεσίες επισκευής αλλά και αναβάθμισης των θερμικών εκτυπωτών / Kiosks
 • Ασφαλής αποθήκευση κρίσιμων δεδομένων

Στο Roadshow του ΣΕΚΑΦ στην Ξάνθη θα έχουμε την χαρά να δείξουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα του SNAPFOTO Kiosk αλλά και εκτυπωτές της εταιρίας CITIZEN καθώς και λύσεις λογισμικού για φωτογραφικά καταστήματα όπως :

 • Λογισμικό για δημιουργία ID – Passport
 • Λογισμικό για μετατροπή του υπολογιστή μας σε Photo Kiosk
 • Λογισμικό εκτύπωσης φωτογραφίας σε Δεξιώσεις – Events
 • Online παραγγελιοληψία από το κινητό και εκτύπωση στο κατάστημα μέσω application
 • Φωτογραφικές οθόνες ViewSonic Professional Series
 • Υλικό και λογισμικό Calibration για οθόνες και εκτυπωτές
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
text
DIVITEC ΑΕ

Η εταιρία DIVITEC ιδρύθηκε σαν ανώνυμη εμπορική εταιρία το Νοέμβριο του 2007, ως βασικός αντιπρόσωπος των καταναλωτικών προϊόντων της KODAK στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένες χώρες των Βαλκανίων μέσω τοπικών διανομέων. Στην πορεία ανέπτυξε τις δραστηριότητες της με την προσθήκη νέων αντιπροσωπειών στον χώρο της εικόνας ,του ήχου και της πληροφορικής για μια ολοκληρωμένη πρόταση στον φωτογραφικό χώρο και στον χώρο των πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πληροφορικής και εκπαίδευσης.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ/ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ

 • KODAK Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, φωτογραφικό χαρτί, χημικά, μπαταρίες, φιλμ, μηχανές μιας χρήσης, θερμικοί εκτυπωτές, κιόσκια και αναλώσιμά τους, Dry Lab, χαρτιά και καμβάδες για inkjet plotters και Drylab
 • LUCKYFILM Φωτογραφικό χαρτί, χημικά, υλικά επαγγελματικών εργαστηρίων
 • VENECCIA Χαρτιά, καμβάδες και άλλα υλικά για Inkjet Large format, Solvent Printers, Drylab printers
 • BENQ  Projectors, PC monitors, Επαγγελματικές φωτογραφικές οθόνες, Gaming monitors
 • BLAUPUNKT Μπαταρίες
 • ΙΝΤΕNSO  Κάρτες μνήμης, USB sticks,σκληροί δίσκοι, ψηφιακές κορνίζες
 • ΙΝΤEGRAL  Κάρτες μνήμης ,USB Flash sticks
 • RIVACASE Τσάντες μεταφοράς laptops, tablets, φωτογραφικών μηχανών, power banks, καλώδια, φορτιστές
 • INTECH Διαδραστικοί πίνακες
 • YI Home cameras, Action cameras, Κάμερες αυτοκινήτου
 • LENCO Συστήματα ήχου
 • ΜΥΚΡΟΝΟΖ Smartwatches, Activity trackers
 • BRATECK Βάσεις τηλεοράσεων και projector, οθόνες projector
 • NILOX Ηλεκτρική μετακίνηση, action cameras
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
text
FUJIFILM HELLAS Α.Ε.Β.Ε.
Όλοι οι επισκέπτες της φωτογραφικής ημερίδας που θα γίνει στην Ξάνθη, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα, την Χ-Τ3

8cebbc33-6575-417b-aaec-3fd84ac4d42c.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
text
ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε.
Η εταιρεία ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στη φωτογραφική αγορά από το 1965 και κατέχει υψηλό μερίδιο αγοράς πανελλαδικά.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο, μεγάλων οίκων του εξωτερικού, επίσημος εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των προϊόντων της KODAK ALARIS, καθώς και διανομέας ορισμένων από τους μεγαλύτερους οίκους του φωτογραφικού χώρου (FUJI, EPSON κλπ.).
Πάντα με συνέπεια, αναζητά και βρίσκει λύσεις, προσπαθώντας να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις.f31bd926-b638-4711-9ea4-eed5967de148.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
text
NORITEK ΕΛΛΑΣ ΙΚΕ
Η Noritek Ελλάς είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Noritsu σε Ελλάδα & Κύπρο.
 • Δραστηριοποιείται με την πώληση καινούργιων & μεταχειρισμένων μηχανημάτων της Noritsu.
 • Παροχή service, πώληση ανταλλακτικών & αναλωσίμων που αφορούν Noritsu & Fuji μηχανήματα.
 • Επίσης με την προώθηση καινούργιων & μεταχειρισμένων μηχανημάτων όπως και αναλωσίμων της εταιρείας Ien Industrie (Μηχανήματα κατασκευής Album’s)
 • Προώθηση των χημικών της εταιρείας CPAC για φωτογραφικά μηχανήματα.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα ενημερώσουμε το πελατολόγιο όσον αφορά τις καινούργιες σειρές μηχανημάτων που παρουσίασε η Noritsu στην τελευταία έκθεση της Photokina 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
text
ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Η Photometron είναι εμπορική και τεχνική εταιρεία που επικεντρώνει στους στόχους της την κορυφαία ποιότητα εξοπλισμών και υπηρεσιών υποστήριξης.

Παρέχει δίκτυο πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης πανελλήνια, ενώ το προσωπικό της έχει την απαιτούμενη υψηλή κατάρτιση σε θέματα ψηφιακής εικόνας, color management, και digital imaging.
Εξοπλίζει ένα στούντιο φωτογραφίας ή ένα ατελιέ γραφικών τεχνών πλήρως και χωρίς τεχνολογικούς συμβιβασμούς προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, από την ψηφιακή λήψη, την επεξεργασία εικόνας, έως την εκτύπωση και τον έλεγχό της.Η PHOTOMETRON αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει σε Ελλάδα και Κύπρο τις εξής εταιρίες:

 • HASSELBLAD: Ολοκληρωμένο σύστημα DSLR μεσαίου φορμά, χρωμογράφοι κυλινδρικού τύπου.
 • BRONCOLOR: Κορυφαίος φωτισμός στούντιο.
 • NEC SpectraView: Σειρά οθονών για απόλυτο έλεγχο χρωματικής ακρίβειας με διεθνή πιστοποίηση.
 • CARL ZEISS: Οπτικά συστήματα αναφοράς και φακούς για κάθε τύπο φωτογραφικής μηχανής.
 • CALIFORNIA SUNBOUNCE: Σύστημα ανακλαστήρων και ελέγχου για επαγγελματικό φωτισμό.
 • HPRC: Στεγανές τσάντες ασφαλείας.
 • DATACOLOR: Ακρίβεια χρώματος σε κάθε βήμα δημιουργικής εργασίας.
 • JUST Normlicht: Φωτιστικά αναφοράς για σταθερό φωτισμό επιθεώρησης εκτυπώσεων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
text
ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.
Yπεύθυνη για τη διανομή των προϊόντων της Sony και της DNP στην ελληνική φωτογραφική αγορά.
Η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. συμμετέχει στο Roadshow του ΣΕΚΑΦ στην Ξάνθη, στις 4 Νοεμβρίου 2018!

Θα παρουσιαστεί η πλήρης γκάμα FullFrame Mirrorless μηχανών σειράς a7/a9 της Sony καθώς και μεγάλη γκάμα των high end φακών του συστήματος.

Παράλληλα οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να εκτυπώσουν στους σύγχρονους θερμικούς εκτυπωτές της DNP.

Επιπλέον θα παρουσιαστούν για 1η φορά στο επαγγελματικό κοινό
– Το νέο φορητό studio flash Godox AD400-Pro
– Το πλήρες καινοτόμο σύστημα flash modifier της MagMod
– Τα προϊόντα της Spider Holster

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ