ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Α.Ε.

agop

ΕΠΩΝΥΜΙΑ:ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΝΙΡΒΑΝΑ & ΡΕΓΚΟΥΚΟΥ 7Α
ΠΟΛΗ:ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ.11145
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:210-8319600
FAX:210-8319600
WEBSITE:www.iconnet.gr
e-MAIL:[email protected]

Προφίλ Εταιρείας

1991 Studioχρώμα διαφημιστική φωτογραφία

Βρισκόμαστε σε ένα μικρό studio διαφημιστικής φωτογραφίας στην Αθήνα, με το όνομα «studio χρώμα» και προσφέρουμε υπηρεσίες φωτογράφισης σε διαφημιστικές εταιρείες.Πολλά projects τα τελειώνουμε με τύπωμα στο χέρι, σε ένα μικρό έγχρωμο σκοτεινό θάλαμο, ειδικά φτιαγμένο για εκτυπωτικές παρεμβάσεις, ρετούς, κρατήματα, καψίματα, μάσκες, ενθέσεις κλπ.

1992 Photoshop

Ξεκινάμε να μαθαίνουμε κάτι πολύ καινούριο τότε, το Photoshop, το οποίο θα κάλυπτε την ανάγκη μας να δίνουμε στις τότε διαφημιστικές εταιρείες, έτοιμες, επεξεργασμένες εικόνες.

1994 Studioχρώμα εργαστήριο ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας

Μπαίνουμε δυναμικά στον κόσμο του Photoshop, έχοντας ήδη ως background τις γνώσεις μας στη λήψη και στην έγχρωμη εκτύπωση και εγκαταλείπουμε τον χώρο της διαφημιστικής φωτογραφίας.Δημιουργούμε ένα από τα πρώτα ψηφιακά εργαστήρια στην Ελλάδα στρεφόμενοι σε ένα καθαρά νέο και πρωτοποριακό είδος υπηρεσίας, την »ψηφιακή επεξεργασία εικόνας». Γινόμαστε ένα ψηφιακό ατελιέ με κύριο αντικείμενο την αναπαλαίωση παλαιών φωτογραφιών με τη χρήση του Photoshop. Δημιουργούμε δίκτυο διανομής μεταξύ εμάς και των φωτογραφείων, προσφέροντας έτσι στους πελάτες τους ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν για την τότε εποχή.

2000 Iconnet ψηφιακό εργαστήριο επαγγελματικής φωτογραφίας

Συστήνουμε την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία IconNet – Ψηφιακή Επιλογή Α.Ε.Επενδύουμε σε ψηφιακούς εκτυπωτές, διαφορετικών δυνατοτήτων και υλικών, καθώς και σε νέους πιο δυνατούς και γρήγορους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και scanners υψηλής ευκρίνειας. Εξοπλιζόμαστε με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που με τη χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού μας, μπορεί και παράγει σύγχρονα φωτογραφικά προϊόντα, επαγγελματικές εκτυπώσεις, μεγεθύνσεις, εκτυπώσεις σε καμβά κλπ.

2005 Digital Album

Ερευνούμε νέες ιδέες και προϊόντα και τελικά, στρεφόμαστε προς στην παραγωγή του «ψηφιακού album», κρίνοντας πως το προϊόν αυτό θα έχει κατακόρυφη και διαχρονική ζήτηση. Και από ό,τι φάνηκε, κρίναμε σωστά!Αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό μας και προχωράμε, ώστε να δημιουργήσουμε μία μονάδα υψηλών προδιαγραφών που κατασκευάζει ψηφιακά albums, photobooks και πολλά άλλα ποιοτικά προϊόντα εκτύπωσης, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές για την εποχή. Μαθαίνουμε ένα νέο κομμάτι για εμάς, αυτό τηςβιβλιοδεσίας, στο οποίο μπαίνουμε δυναμικά και τελικά το τελειοποιούμε.

2018 Σήμερα

Είμαστε μία από τις πιο εξοπλισμένες και εξελισσόμενες εταιρείες στον χώρο της επαγγελματικής εκτύπωσης.Βρισκόμαστε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, όπου ένα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό 20 ατόμων και ένας απόλυτα σύγχρονος εξοπλισμός, μας δίνουν την δυνατότητα να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα που παράγουμε. Επενδύουμε σε ένα πολύ μεγάλο όπλο, το Internet και εκμεταλλευόμαστε κάθε δυνατότητά που προσφέρει στην επικοινωνία και στις εμπορικές συναλλαγές. Με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος, όπως εκείνο της πρώτης μας μέρας, εξελισσόμαστε, δημιουργούμε, και προσφέρουμε όλη μας την τέχνη, σε εικόνες χαράς που θα κρατήσουν για πάντα και θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.