Απευθείας UV Εκτύπωση Αντικειμένων. Νέο Εκτυπωτικό Roland

Peter AgopianAtlas Digital

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

ΘΕΜΑ:  Απευθείας UV Εκτύπωση Αντικειμένων. Νέο Εκτυπωτικό Roland

Το νέο μοντέλο της σειράς VersaUV LEF παρουσίασε η Roland με την ονομασία LEF2-200.

H σειρά LEF περιλαμβάνει επιτραπέζια εκτυπωτικά UV για απευθείας εκτύπωση σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών (PET, ABS, PVC, Paper, Coated Metals, Ξύλο, Ύφασμα, Καμβά, Δέρμα, ‘Υφαμσα, κ.α) και αντικείμενα, ακόμα και ελαφρά καμπύλα, πάχους έως 10 cm. Τυπώνουν CMYK, Λευκό και Διαφανές Βερνίκι για δημιουργία ματ, γυαλιστερής ή ανάγλυφης υφής, δίνοντας ένα ξεχωριστό φινίρισμα στο τελικό αποτέλεσμα. Καλύπτουν την ανάγκη ποιοτικής, οικονομικής και άμεσης παραγωγής μικρής ποσότητας μια σειράς εφαρμογών όπως εκτύπωση διαφημιστικών δώρων, σημάνσεων, ταμπελών, βραβείων, πρωτοτύπων συσκευασιών, προωθητικών και βιομηχανικών αντικειμένων, κ.α. 

Τα συγκεκριμένα εκτυπωτικά αναπτύσσουν και υποστηρίζουν και την αγορά προσωπικών αντικειμένων και δώρων, δίνοντας τη δυνατότητα στον επαγγελματία να προσωποποιήσει κατά παραγγελία τα αντικείμενα (όπως αναπτήρες, στυλό, κλειδοθήκες, καλύμματα κινητών και notebook, κ.α.) που πουλά, αυξάνοντας το πελατολόγιο και το κέρδος του.

Το μέγεθός τους, ο πλήρης κλειστός σχεδιασμός τους, η αθόρυβη λειτουργία τους και το σύστημα εξαερισμού τους, επιτρέπει τη χρήση τους ακόμα και σε μικρούς χώρους, καταστήματα, κιόσκια, κλπ. Διαθέτουν ασφαλή LED λάμπα, που δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία ενώ το απορροφητικό τζάμι ασφαλείας τους, προστατεύει το χρήστη από έκθεση σε ακτινοβολία και διατηρεί το χώρο εκτύπωσης καθαρό από σκόνη. Το νέο LEF2-200, με ένα σύνολο αυτοματισμών κάνει την εκτύπωση ακόμα πιο εύκολη, ενώ σε αντίθεση με άλλους εκτυπωτές inkjet, το ECO-UV μελάνι του στεγνώνει αμέσως. Επιπλέον, διαθέτει

ένα προαιρετικό Primer cartridge για τη γρήγορη και εύκολη προετοιμασία δύσκολων υποστρωμάτων. 

Το νέο LEF2-200 μπορεί να εκτυπώσει υλικά-αντικείμενα έως 538x360x100 mm και δέχεται μελάνια ECO-UV, CMYK White και Gloss και προαιρετικά Primer.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (http://www.atlasdigital.gr, τηλ.: 210-9845771)