Δύο Βραβεία για τη σειρά εκτυπωτικών-κοπτικών TrueVIS VG2 Roland

Peter AgopianAtlas Digital

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΘΕΜΑ:   Δύο Βραβεία για τη σειρά εκτυπωτικών-κοπτικών TrueVIS VG2 Roland 

Δύο διεθνή βραβεία για το 2019 απέσπασαν τα εκτυπωτικά-κοπτικά TrueVIS VG2 Roland, αποδεικνύοντας την υψηλή τεχνολογία τους αλλά και τη δέσμευση της εταιρείας στην συνεχή βελτίωση των προϊόντων της με τεχνολογικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Πρώτο, το βραβείο Innovation AwardISA Sign Expo 2019 στην κατηγορία εκτυπωτικών. Με τα βραβεία καινοτομίας ISA αναγνωρίζονται τα  καλύτερα  νέα προϊόντα που παρουσιάζονται στην έκθεση ISA Sign Expo.

Το δεύτερο βραβείο που απέσπασαν είναι το  Best Print & Cut Solution του EDP (European Digital Press Association – Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Περιοδικών Ψηφιακής Εκτύπωσης ) χάρη στις επιδόσεις, την ποιότητα και το κόστος τους.

Τα εκτυπωτικά/κοπτικά της σειράς VG2, με τα νέα μελάνια TR2 (πορτοκαλί, λευκό και CMYKLcLm)  προσφέρουν μία μεγάλη χρωματική γκάμα και απίστευτα ζωντανή, λεπτομερή αναπαραγωγή. Για πραγματικά ανεπιτήρητη παραγωγή, η αποδοτικότητα και η ακρίβεια εκτύπωσης και κοπής έχουν βελτιστοποιηθεί, ενώ διαθέτουν ένα νέο σύστημα take-up και αυτορυθμιζόμενους pinch rollers (ροδάκια συγκράτησης υλικών). Συνοδεύονται από το λογισμικό VersaWorks® 6 – το ισχυρότερο RIP της Roland – για αξεπέραστη λειτουργικότητα και ευκολία χρήσης. Επιπλέον,  διαθέτουν πιστοποιήσεις από κορυφαίους κατασκευαστές υλικών όπως η 3Μ και η Avery, παρέχοντας τη διασφάλιση της ποιότητας και της ανθεκτικότητας των γραφικών που τυπώνονται στα υλικά τους. Επίσης διαθέτουν την πιστοποίηση GreenGuard Gold για ασφαλείς εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)