Τρία Βραβεία Buyers Lab για τη Roland

Peter AgopianAtlas Digital

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

ΘΕΜΑ: Τρία Βραβεία Buyers Lab για τη Roland

Τρία νέα βραβεία του Buyers Lab απέσπασαν τα εκτυπωτικά της σειράς TrueVIS Roland, γεγονός που για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας της Roland.

Συγκεκριμένα τα μοντέλα TrueVIS VG2-540/VG2-640 διακρίθηκαν με το βραβείο Outstanding Gamut Expansion (για τη σύνθεση μελανιών 8χρώματα με Πορτοκαλί)  και με το βραβείο Outstanding Enhanced CMYK (8χρώματα με Λευκό) στην κατηγορία Eco-Solvent/Latex 54″/64″ Printer.

Το τρίτο βραβείο Outstanding Entry-Level CMYK απέσπασαν τα πρωτοεμφανιζόμενα στην αγορά TrueVIs SG2-540/SG2-640 στην κατηγορία Eco-Solvent/Latex 54″/64″ Printer

Όπως δήλωσε ο ο David Sweetnam, στέλεχος του Keypoint Intelligence – Buyers: “Η Roland πραγματοποίησε σημαντικές αναβαθμίσεις στα εκτυπωτικά  TrueVIS που προσφέρουν σαφώς μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Οι εκτυπωτές διαθέτουν αυτοματοποιημένη κοπή καθώς και δυνατότητα περφορέ που σίγουρα θα εκτιμηθεί από πολλές εκτυπωτικές εταιρείες. Το VG2-540 με πορτοκαλί και VG2-640 με λευκό έλαβαν εξαιρετικές βαθμολογίες σε κάθε test ποιότητας εικόνας. Αξιοσημείωτο είναι ότι  το VG2-540 με πορτοκαλί παράγει ευρεία γκάμα χρωμάτων που ξεπερνά ακόμη και το χρωματικό χώρο Adobe RGB στο φάσμα των πορτοκαλί, κάτι που κάποια μηχανήματα προσέγγισαν αλλά δεν ξεπέρασαν ποτέ – μέχρι τώρα.”

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)