Νέο Direct to Garment Εκτυπωτικό από τη Roland

Peter AgopianAtlas Digital

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

ΘΕΜΑ:   Νέο Direct to Garment Εκτυπωτικό από τη Roland

Η Roland DG, ανακοίνωσε το νέο εκτυπωτικό VersaSTUDIO BT-12 που εκτυπώνει απευθείας σε βαμβακερά είδη, όπως tshirts, τσάντες και είδη εσωτερικής διακόσμησης, και είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που αναζητούν νέες ιδέες υπηρεσιών.

Με τις υπηρεσίες εξατομίκευσης με εκτύπωση συγκεκριμένων σχεδίων να έχουν αυξηθεί σημαντικά, το BT-12 της Roland διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα για να αξιοποιηθεί όχι μόνο από εταιρείες οπτικής επικοινωνίας αλλά και καταστήματα λιανικής προσφέροντας στους επιχειρηματίες νέες ευκαιρίες εσόδων και αύξησης του πελατολογίου τους. Με μικρό μέγεθος, που του επιτρέπει να μπει ακόμα και σε σημεία πώλησης-εκδηλώσεις όπου ο χώρος είναι περιορισμένος, προσιτή τιμή, ευκολία στη χρήση και τη γνωστή αξιοπιστία της Roland, το BT-12 εκτυπώνει  πλήρως έγχρωμα  γραφικά, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, λογοτύπων και κειμένου σε διάφορα βαμβακερά είδη.

Σε συνδυασμό με το cotodesign, ένα προαιρετικό λογισμικό διαχείρισης σχεδιασμού και εκτύπωσης, το BT-12  είναι μια ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει μια διαδραστική εμπειρία παραγωγής στους πελάτες, αφού τους επιτρέπει να επιλέξουν εύκολα και άμεσα το σχέδιο που θα εκτυπωθεί πάνω στο ένδυμα.

Οι διαστάσεις τους είναι 399mm x 760mm, ενώ μία  προαιρετική μονάδα στεγνώματος     μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τη μονάδα εκτυπωτή.  Το BT-12 συνοδεύεται από το εύχρηστο Roland Design Software, με το οποίο ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μοναδικά σχέδια με ελάχιστη εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr, www.rolanddg.gr)