Νέο Sublimation εκτυπωτικό από τη Roland με διπλή λειτουργία. Roland Texart RT-640M

Peter AgopianAtlas Digital

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΘΕΜΑ:   Νέο Sublimation εκτυπωτικό από τη Roland με διπλή λειτουργία. 

Στον  χώρο των sublimation εκτυπωτικών, η Roland παρουσίασε  το νέο Roland Texart RT-640M με πλάτος εκτύπωσης 1,62 m, το οποίο εκτυπώνει τόσο σε χαρτί θεμομεταφοράς όσο και απευθείας σε ύφασμα, με τη χρήση του ίδιου μελανιού και RIP,  γεγονός που του επιτρέπει να καλύπτει μια πολύ μεγάλη γκάμα εφαρμογών, ενώ βγάζει τον επαγγελματία από το δίλλημα επιλογής ανάμεσα σε direct to textile ή dye sublimation εκτυπωτικό.

Είναι το μοναδικό εκτυπωτικό στην κατηγορία του που παρέχει αυτή τη διπλή δυνατότητα, ενώ είναι σχεδιασμένο για εξαιρετική παραγωγικότητα και υψηλή ποιότητα με λεπτομέρεια και χρωματική ακρίβεια.

Χρησιμοποιώντας την ψηφιακή έμμεση μέθοδο (με χαρτί), το RT-640M επιτρέπει την εκτύπωση σε υφάσματα από πολυεστέρα, μείγματα πολυεστέρα / βαμβακιού, LYCRA® και νάιλον, για ενδύματα, καθώς και σε επικαλυμμένες επιφάνειες και προ-επεξεργασμένα μέταλλα, για άκαμπτα αντικείμενα.

Στην απευθείας εκτύπωση, τυπώνει σε μια μεγάλη ποικιλία μονής και διπλής όψης προ-επικαλυμμένων πολυεστερικών υφασμάτων, όπως πολυεστέρας σημαίας, mesh, backlit, voile, block out και banner, για παραγωγή σημαιών διπλής όψης, banners, κ.α.   Και με τις δύο μεθόδους εκτυπώνονται soft signage, υφάσματα για διακόσμηση οικιών, POP / POS signs και lightboxes.

Οι 8καναλες κεφαλές του παράγουν 7 διαφορετικά μεγέθη σταγονιδίων και εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότερη καλυπτικότητα του μελανιού. Τα μελάνια του, Texart, προσφέρoυν γρήγορο στέγνωμα και μικρούς χρόνους θερμομεταφοράς, εκπληκτική ζωντάνια χρωμάτων, μεγάλη αντοχή στις πλύσεις και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης. Η αδιάκοπη λειτουργία του εξασφαλίζεται από το σύστημα αυτόματης μετάβασης σε εφεδρικά μελάνια.

Διατίθεται σε 4χρωμία (CMYK) και 8χρωμία (CMYKLcLmOrVi).  Στην 8χρωμία, η προσθήκη Πορτοκαλί και Βιολετί παράγει διευρυμένη γκάμα χρωμάτων με έντονα κόκκινα, πορτοκάλια και βαθιά μοβ, ενώ το Light Cyan και το Light Magenta προσφέρουν ομαλές διαβαθμίσεις και λεπτούς τόνους δέρματος. Τα μελάνια Texart διατίθενται επίσης σε Fluorescent Pink and Yellow που παράγουν εκατοντάδες ζωντανά φωσφορίζοντα χρώματα και απαλές παστέλ αποχρώσεις.

Τέλος, με την εφαρμογή Roland Printer Assist προσφέρεται η δυνατότητα εξ αποστάσεως διαχείρισης του εκτυπωτικού με τη χρήση ενός tablet iPad.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)

Bright composition consisting of a white sofa, colored pillows, curtains and drawer unit with table lamp