Η Western Digital παρουσιάζει την SanDisk Extreme microSD™ UHS-I 1TB, την ταχύτερη κάρτα στον κόσμο

Peter AgopianDamkalidis

Η Western Digital παρουσιάζει την 1TB UHSI microSD™, την ταχύτερη κάρτα στον κόσμο

Η νέα κάρτα της SanDisk® παρέχει στους χρήστες την ταχύτητα και τη χωρητικότητα που χρειάζονται για να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται τεράστιους όγκους φωτογραφιών και video υψηλής ανάλυσης.

Αθήνα, Ελλάδα, 7 Μαρτίου 2019 Καθώς η ζήτηση των καταναλωτών για υψηλής ποιότητας περιεχόμενο συνεχίζει να αυξάνεται, η Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) παρέχει μία μεγαλύτερη, ταχύτερη εμπειρία με νέες λύσεις που οδηγούν τις εξελίξεις στον τομέα της ψηφιακής αποθήκευσης, παρέχοντας στους καταναλωτές τον άριστο συνδυασμό απόδοσης και χωρητικότητας ώστε να μπορούν να κάνουν περισσότερα με το πλούσιο περιεχόμενο που λαμβάνουν. Στο συνέδριο Mobile World Congress, η εταιρία παρουσίασε την ταχύτερη στον κόσμο κάρτα μνήμης 1TB UHS-I microSD, την κάρτα 1TB* SanDisk Extreme® UHS-I microSDXC™. Η νέα κάρτα χαρακτηρίζεται από υψηλότερη ταχύτητα και χωρητικότητα, ιδανική για λήψη και μεταφορά τεράστιου όγκου φωτογραφιών και video υψηλής ποιότητας σε smartphones, drones και action cameras. Αυτά τα εντυπωσιακά επίπεδα χωρητικότητας και ταχύτητας παρέχουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να δημιουργούν όλο το περιεχόμενο που θέλουν χωρίς να ανησυχούν για περιορισμούς στον αποθηκευτικό χώρο ή μεγάλους χρόνους μεταφοράς δεδομένων.

Οι σύγχρονες φωτογραφικές μηχανές και τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα επιτρέπουν στους καταναλωτές να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας περιεχόμενο εύκολα, χάρη σε χαρακτηριστικά όπως οι εναλλάξιμοι φακοί, οι δυνατότητες λειτουργίας ριπής και η ανάλυση 4K. Η Western Digital συνεχίζει να παρέχει τις πιο προηγμένες λύσεις προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι καταναλωτές μπορούν να φωτογραφίζουν και να  μοιράζονται μία πολύτιμη στιγμή τους ή να δημιουργούν περιεχόμενο video για προσωπική ή επαγγελματική χρήση.

“Οι άνθρωποι εμπιστεύονται τις κάρτες της SanDisk προκειμένου να καταγράψουν και να διατηρήσουν τον κόσμο τους. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να μοιράζονται το περιεχόμενο που είναι σημαντικό για αυτούς,” δήλωσε ο Brian Pridgeon, διευθυντής marketing για τα προϊόντα SanDisk της Western Digital.

Σχεδιασμένη για να διευκολύνει τη μεταφορά μεγάλου όγκου περιεχομένου υψηλής ποιότητας πιο γρήγορα από ποτέ, η κάρτα μνήμης 1TB SanDisk Extreme UHS-I microSD φτάνει ταχύτητες έως και 160MB/s1. Αυτή η νέα κάρτα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν αρχεία σχεδόν στο μισό χρόνο σε σχέση με τις τυπικές κάρτες UHS-I microSD2 που κυκλοφορούν στην αγορά. Οι κάρτες φτάνουν αυτό το ρεκόρ ταχυτήτων χρησιμοποιώντας την τεχνολογία flash που έχει αναπτύξει η Western Digital. Η νέα κάρτα  SanDisk Extreme είναι επίσης διαθέσιμη σε χωρητικότητα 512GB* και χαρακτηρίζεται από την ένδειξη Α23  που σημαίνει αστραπιαία ταχύτητα στο άνοιγμα και στην φόρτωση των εφαρμογών. Οι κάρτες SanDisk Extreme UHS-I microSD 1TB και 512GB και θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης κατά το τέλος Απριλίου 2019. Οι προτεινόμενες λιανικές τιμές των καρτών θα είναι 399€ και 179€ αντίστοιχα.

Η Western Digital προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και λύσεων που βοηθούν τους ανθρώπους να κάνουν λήψη, να αποθηκεύσουν, να έχουν πρόσβαση και να μεταποιούν το προσωπικό τους περιεχόμενο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας: SanDisk και Western Digital.

Σχετικά με τη Western Digital®

Η Western Digital® δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για τα δεδομένα σας. Η εταιρία καθοδηγεί τις  καινοτομικές εξελίξεις που απαιτούνται για να βοηθήσει τους καταναλωτές να καταγράψουν, να διατηρήσουν, να αποκτήσουν πρόσβαση και να διαχειριστούν μια ολοένα αυξανόμενη ποικιλία δεδομένων.  Όπου υπάρχουν δεδομένα, από προηγμένα κέντρα δεδομένων έως αισθητήρες σε προσωπικές συσκευές, οι κορυφαίες λύσεις μας προσφέρουν όλα όσα χρειάζονται.

Οι ψηφιακές λύσεις της Western Digital® αποτελούνται από τις μάρκες Western Digital, G-Technology™, SanDisk®, Upthere™ και WD®.

Η μορφή microSD των καρτών μνήμης δεν υποστηρίζεται από όλες τις συσκευές. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της εκάστοτε συσκευής.

* 1GB=1,000,000,000 bytes. 1TB = 1,000,000,000,000 bytes. Η πραγματική αποθήκευση χρήστη μπορεί να είναι μικρότερη.

1 Ταχύτητα ανάγνωσης έως 160MB/s, ταχύτητα εγγραφής έως 90MB/s. Απαιτούνται συμβατές συσκευές ικανές να φτάσουν αυτές τις ταχύτητες. Με βάση εσωτερικές δοκιμές. Η απόδοση ενδέχεται να είναι χαμηλότερη ανάλογα με τη διεπαφή της συσκευής υποδοχής, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες. MB=1,000,000 bytes.

2 Με βάση την ταχύτητα 100MB/s των τυπικών καρτών μνήμης UHS-I.

3 Η απόδοση A2 είναι 4000 IOPS για ανάγνωση, 2000 IOPS για εγγραφή. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή υποδοχής, τον τύπο της εφαρμογής και άλλους παράγοντες.

© 2019 Western Digital Corporation ή θυγατρικές της. Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

Η επωνυμία Western Digital, το λογότυπο Western Digital, οι επωνυμίες G-Technology, Upthere, WD, SanDisk, το λογότυπο SanDisk και η επωνυμία SanDisk Extreme είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα ή εμπορικά σήματα της Western Digital Corporation ή των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή σε άλλες χώρες. Τα σήματα microSD και microSDXC είναι εμπορικά σήματα της SD-3C, LLC. Όλα τα υπόλοιπα σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών. Οι προδιαγραφές του προϊόντος ενδέχεται να μεταβληθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι εικόνες που φαίνονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό προϊόν. Δεν είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα σε όλες τις περιοχές του κόσμου.

Η Western Digital Technologies, Inc. είναι καταχωρημένος πωλητής και δικαιοδόχος των προϊόντων  SanDisk® στην Αμερική.

Δηλώσεις μελλοντικού χαρακτήρα

Αυτό το δελτίο τύπου περιέχει δηλώσεις μελλοντικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης της αναμενόμενης διαθεσιμότητας, των πλεονεκτημάτων, των δυνατοτήτων, της χωρητικότητας, της απόδοσης, της ταχύτητας και/ή άλλων χαρακτηριστικών της κάρτας μνήμης SanDisk Extreme UHS-I microSD. Οι κίνδυνοι και η αβεβαιότητα που μπορεί να προκαλέσει η ενδεχόμενη ανακρίβεια των δηλώσεων αυτών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: αλλαγές στις προδιαγραφές από οργανισμούς τυποποίησης, μεταβλητότητα στις παγκόσμιες οικονομικές συνθήκες, επιχειρηματικές συνθήκες και ανάπτυξη του οικοσυστήματος ψηφιακής αποθήκευσης, επίδραση των ανταγωνιστικών προϊόντων και τιμολόγηση, αποδοχή από την αγορά και κόστος βασικών υλικών καθώς και εξειδικευμένων εξαρτημάτων του προϊόντος, ενέργειες ανταγωνιστών, αναπάντεχες εξελίξεις στις ανταγωνιστικές τεχνολογίες, ανάπτυξη και παρουσίαση από πλευράς μας προϊόντων που βασίζονται σε νέες τεχνολογίες και επέκταση σε νέες αγορές αποθήκευσης δεδομένων, κινδύνους που σχετίζονται με συγχωνεύσεις, εξαγορές και κοινοπραξίες, δυσκολίες ή καθυστερήσεις στην παραγωγή και άλλους κινδύνους και αβεβαιότητα που καταγράφονται στις αναφορές της εταιρίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (“SEC”), συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης περιοδικής αναφοράς, στην οποία εφιστούμε την προσοχή σας. Δεν θα πρέπει να βασίζεστε ολοκληρωτικά σε αυτές τις δηλώσεις μελλοντικού χαρακτήρα, οι οποίες ισχύουν την 25η Φεβρουαρίου 2019 και η εταιρία δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει αυτές τις δηλώσεις μελλοντικού χαρακτήρα ώστε να αντανακλούν επακόλουθα γεγονότα ή περιστάσεις.