Το φωτογραφικό σύστημα mirrorless και η COOLPIX P1000 της Nikon βραβεύτηκαν στα iF Design Awards 2019

Peter AgopianDamkalidis

Το φωτογραφικό σύστημα mirrorless και η COOLPIX P1000 της Nikon βραβεύτηκαν στα iF Design Awards 2019

Αθήνα | Ελλάδα, 25 Φεβρουαρίου 2019: Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το φωτογραφικό σύστημα mirrorless και η φωτογραφική μηχανή COOLPIX P1000 έλαβαν βραβεία iF Design Awards για την αντίστοιχη κατηγορία προϊόντων.

Τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα βραβεία “iF Design Awards” χρηματοδοτούνται από την iF International Forum Design GmbH και αναγνωρίζουν την εξειδίκευση στη δημιουργία προϊόντων, την επικοινωνία και τη συσκευασία. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 6.375, προερχόμενες από 52 χώρες και αξιολογήθηκαν από ένα πάνελ 67 έγκριτων ειδικών της σχεδίασης. Τα υποψήφια προϊόντα αξιολογήθηκαν με βάση την καινοτομία, τη λειτουργικότητα, την αισθητική, την υπευθυνότητα και τη θέση τους στην αγορά.

Το φωτογραφικό σύστημα mirrorless της Nikon

Το επαναστατικό φωτογραφικό σύστημα mirrorless της Nikon έχει αναπτυχθεί με κέντρο την πιο ευρεία υποδοχή φακού πλήρους κάδρου στον κόσμο, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αποτυπώνουν περισσότερο φως κι επαναστατικά επίπεδα οπτικής απόδοσης.

Το σύστημα περιλαμβάνει δύο φωτογραφικές μηχανές mirrorless, την Z 7 και την Z 6, που περιλαμβάνουν τη νέα μοντούρα με μεγαλύτερη διάμετρο, στην οποία ταιριάζουν οι φακοί NIKKOR Z S-line. Γρήγοροι, ευκρινείς και αθόρυβοι, αυτοί οι κορυφαίοι φακοί προσλαμβάνουν περισσότερο φως στο σύνολο του κάδρου για να αποδίδουν κορυφαία επίπεδα λεπτομέρειας, έως και τα άκρα. Ο προσαρμογέας μοντούρας FTZ ολοκληρώνει το σετ, καθώς επιτρέπει στις φωτογραφικές μηχανές της σειράς Z να χρησιμοποιούνται με υπάρχοντες φακούς NIKKOR μοντούρας F.

COOLPIX P1000

Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με υπερτηλεφακό COOLPIX P1000 της Nikon διαθέτει οπτικό zoom 125x, το μεγαλύτερο στον κόσμο. Με εύρος εστιακής απόστασης 24–3000 mm, οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν ευκρινείς φωτογραφίες και video, όσο μακριά και να βρίσκεται το θέμα. Ο φωτεινός φακός NIKKOR f/2,8–8 και ο αισθητήρας 16 MP, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός επαναστατικού συστήματος, που είναι ιδανικό για τους φωτογράφους αθλητικών, άγριας φύσης και ταξιδίων.

Επισκεφθείτε την τοποθεσία web των βραβείων iF Design Awards για περισσότερες πληροφορίες: https://ifworlddesignguide.com/our-awards/professional-awards/if-design-award-2019

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/NikonGR και στο Instagram: @nikongreece