Η Noritek Hellas ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς “QSS SMART” compact inkjet εκτυπωτών της Noritsu

Peter AgopianNoritek

Η Noritek Hellas ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς “QSS SMART” compact inkjet εκτυπωτών της Noritsu, διάστασης 20 και 30 εκατοστών αντίστοιχα.

QSS-Smart

Ακολουθούν πληροφορίες από το Δελτίο Τύπου της εταιρίας.

“Η εταιρεία μας ΝORITEK HELLAS επίσημη αντιπρόσωπος της Noritsu στην Ελλάδα και την Κύπρο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα σειρά Inkjet της Noritsu, “QSS SMART”, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη από την εταιρεία μας.

Ειδικότερα η νέα σειρά της Noritsu DR-08 και DR-12 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επίσημα κατά την διάρκεια της Photokina στις 20-25 Σεπτεμβρίου 2016 στη Γερμανία και η διάθεσή της στην Ελλάδα και την Κύπρο θα ξεκινήσει τον προσεχή Οκτώβριο από την Noritek Hellas.

Οι εκτυπωτές DR-08 και DR-12 είναι ιδανικοί για επαγγελματίες με απαιτήσεις.

Ο DR-8 έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις ανάγκες εκτύπωσης  εύκολα και οικονομικά με την εγγύηση και την ποιότητα της Noritsu, καθώς μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφία διαστάσεων έως 20 εκατοστών x 2 μέτρα με έξι χρώματα.

Ο DR-12 είναι ιδανικός για εκτυπώσεις χαμηλού κόστους  φωτογραφιών από επαγγελματίες με εξειδικευμένες απαιτήσεις και περισσότερες ανάγκες, καθώς μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφία έως 30 εκ. X 2 μέτρα, υποστηρίζοντας και εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικά τις υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο Φωτογραφείο ή Studio.

Οι νέοι εκτυπωτές DR-08 και DR-12 εκτός από οικονομία, προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα, τα οποία βασίζονται στην πολυετή και άρτια τεχνογνωσία της Noritsu και έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν είτε ως stand-alone printers, είτε να συνδεθούν ως βοηθητικοί στο ήδη υπάρχον Noritsu minilab, καθώς χρησιμοποιούν το γνωστό επαγγελματικό πρόγραμμα διαχείρισης και επεξεργασίας φωτογραφιών της Noritsu –EZ CONTROLLER–

Οι νέοι DR-08 και DR-12 θα είναι διαθέσιμοι στην Ελληνική αγορά μέσα στον Οκτώβριο.”