Παρουσίαση Ψηφιακό Τύπωμα Image+Tech & Photovision 2019

Peter AgopianTipoma - Βαϊνβούρμ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΥΠΩΜΑ – ΒΑΪΝΒΟΥΡΜ ΜΑΡΙΟΣ

Η εταιρία  μας ασχολείται αποκλειστικά από το 1989 µε την επεξεργασία επαγγελματικής φωτογραφίας. Οι εργασίες που µπορούν να γίνουν στο εργαστήριο είναι οι ακόλουθες:

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ μέγιστου πλάτους 150cm με απεριόριστο μήκος, σε plotter EPSON STYLUS PRO 11880, EPSON STYLUS PRO 9900 και EPSON P7000  και μελάνια EPSON ULTRA CHROME K3 VIVID MAGENTA και EPSON ULTRACHROME HDR που είναι η τελευταία λέξη στην τεχνολογία φωτορεαλιστικών εκτυπώσεων, υψηλών απαιτήσεων. Χρησιμοποιούμε χαρτιά προδιαγραφών των εταιρειών : HAHNEMUHLE, INNOVA, CANSON, TECCO ,ILFORD, SIHL,KODAK

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ  ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ FINE ART και επικόλληση σε MDF με

ΚΟΡΝΙΖΑ και τζάμι ή χωρίς σε όλες τις διαστάσεις.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ KAMBA  100% βαμβακερό, τελείως αδιάβροχο, διάρκεια ζωής 80 χρόνων και με επίστρωση ειδικού βερνικιού κατά της UV ακτινοβολίας. Παραδίδεται και με τελάρο πάχους 3cm.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΒΥΝΙΛΙΟ, ΜΟΥΣΑΜΑ,BACKLIT,BANNER

ROLLUPS

ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΕΙΣ σε ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, Κ-FIX, FOREX και ΜΑΥΡΟ FOAMBOARD

ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ MAT- SATIN για προστασία και αντοχή στο χρόνο και CLEAR πλαστικοποίηση για αποτελέσματα απίστευτης ευκρίνειας.

ΥΓΡΟ PLEXIGLASS Εκτύπωση σε χαρτιά FINE ART, επικόλληση σε αλουμίνιο και

εφαρμογή υγρού plexiglass για υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα πάχους μερικών χιλιοστών αλλά με εντύπωση 3D. Εφικτό σε πολύ μεγάλα μεγέθη εκτυπώσεων λόγω του μικρού βάρους.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ από 10X15 έως 25X38 σε φωτοχημικό χαρτί, glossy ή satin, από color film, slides, B+W και ψηφιακά αρχεία.

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ  έγχρωμων, ασπρόμαυρων αρνητικών φιλμ και slides

ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ από αρνητικά, slides, B+W  σε πολλές αναλύσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ. Επιλογή θεμάτων, χρωματικές διορθώσεις , επιλογή παρουσίασης, στήσιμο έκθεσης,

 αφίσες ,προσκλήσεις.

Δυνατότητα αποστολής των αρχείων με FTP και αποστολής των φωτογραφιών σ’ όλη την Ελλάδα.

ΨΗΦΙΑΚΟ TΥΠΩΜΑ ΒΑΪΝΒΟΥΡΜ ΜΑΡΙΟΣ

Κόνιαρη 60, 115 21, Αθήνα, Τηλ.: 210 6469432, 210 6453230

E-mail: [email protected] & [email protected], www.tipoma.gr

FB: www.facebook.com/tipoma