MALCON ART

agop

MALCON ART

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: MALCON ART ΜΑΛΑΒΕΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΔΡΑΜΥΤΙΟΥ 39 & ΧΕΙΜΑΡΑΣ
ΠΟΛΗ: ΒΥΡΩΝΑΣ
Τ.Κ. 16232
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211-0124293
FAX:
WEBSITE: www.malcon-art.gr
e-MAIL: [email protected]

Προφίλ Εταιρείας
Η Malcon Art είναι μια εισαγωγική, εμπορική εταιρία που κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της προσφέροντας στην ελληνική και κυπριακή αγορά τη μεγαλύτερη συλλογή προϊόντων διακόσμησης τοίχου. Αφίσες, καμβάδες, αντίγραφα πινάκων ζωγραφικής, προϊόντα σε γυαλί και πλέξιγκλας, καθρέφτες, κάδρα, κορνίζες και άλμπουμ είναι μερικά μόνο από τα είδη με τα οποία προσφέρουμε λύσεις για κάθε κατάστημα ή επιχείρηση.

FISHEYE LTD

agop

FISHEYE LTD

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΦΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 11
ΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τ.Κ. 12131
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9020664
FAX:
WEBSITE: www.fisheye.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία ΦΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο FISHEYE LTD δραστηριοποιείται από το 2012 στο φωτογραφικό χώρο. Την εταιρεία μας απαρτίζουν καταξιωμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση από μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως η Eastman Kodak, Noritsu, Gretag και άλλες. Πρόσφατα η εταιρεία μας επεκτάθηκε στο χώρο των γραφικών τεχνών, των εκτυπωτών γραφείου και γενικότερα της εκτύπωσης σε υλικά με την τεχνική της θερμομεταφοράς.

Είμαστε επίσημοι μεταπωλητές των προϊόντων EPSON και διαθέτουμε εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό από την Epson και παρέχουμε υπηρεσίες ως επίσημο επισκευαστικό κέντρο για τους εκτυπωτές Epson Large Format Printers και Drylab. Η εταιρεία μας έχει βραβευθεί από την Epson για δύο συνεχείς χρονιές ως Epson Pro Graphics+ Partner GOLD 2017 και 2018. Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε μεγάλη γκάμα των εκτυπωτικών λύσεων που προσφέρει η Epson και θα μπορέσετε να δείτε τον τρόπο λειτουργίας τους μαζί μας για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Το 2018 ξεκινήσαμε συνεργασία με την εταιρεία CHN PAPER LTD για τη διάθεση μηχανημάτων και υλικών θερμομεταφοράς. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και μηχανημάτων για εκτύπωση σε υλικά θερμομεταφοράς. Σε μας θα μπορέσετε να δείτε σε λειτουργία εκτυπωτές και πρέσσες θερμομεταφοράς, εκτυπωτές 3D vacuum και κοπτικά μηχανήματα βινυλίου και άλλων υλικών. Το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα θα σας εκπαιδεύσει στη χρήση όλων των μηχανημάτων θερμομεταφοράς και των τεχνικών για την εκτύπωση στα διαφορετικά υλικά. Σε μας θα βρείτε μηχανήματα των οίκων SAWGRASS, SEFA, INSTA, GRAPHTEC, RIBBON WRITER κ.α. και αναλώσιμα των οίκων CHROMALUXE, BESTSUB, UNISUB.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙO – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

agop

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙO – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Υιοί Βασιλικού Νικηφόρου O.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λαγκαδά 7 & Βάκχου 1
ΠΟΛΗ: Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 54629
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310540847, 2310536191
FAX: 2310536195
WEBSITE: www.vasilikos.com.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
Το παρελθόν…
Η εταιρεία «Βασιλικός» ιδρύθηκε το 1954 από τον Νικηφόρο Βασιλικό ο οποίος άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής στο κέντρο της Κομοτηνής και λίγο αργότερα το 1984 ένα δεύτερο κατάστημα στην Δωδεκανήσου 10Α στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία εξελίχθηκε σε αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση αφού, στην συνέχεια, ο Αντρέας και ο Θεόφραστος Βασιλικός ανέλαβαν την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας.

Το Παρόν…
Σήμερα, εκτός των 2 καταστημάτων, η εταιρία «Βασιλικός» διαθέτει αποθήκη 1200 τ.μ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με εκθεσιακό χώρο για τους πελάτες χονδρικής πώλησης. Πέραν των κτιριακών εγκαταστάσεων, άλλο «σημείο συνάντησης» είναι η ιστοσελίδα της εταιρείας (www.vasilikos.com.gr) η οποία σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε την πλήρη γκάμα προϊόντων, να συγκρίνετε τιμές, να παραγγείλετε αυτό που επιθυμείτε ή ακόμη να κάνετε ερωτήσεις και σχόλια. Επίσης, μπορείτε να δείτε από κοντά τα προϊόντα σε μία από τις εκθέσεις κυνηγίου και security στις οποίες συμμετέχει η εταιρεία τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία «Βασιλικός» εξειδικεύεται σε προϊόντα hobby καθώς είναι η εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος γνωστών εταιριών όπως η YukonOptics, κατασκευάστρια εταιρεία συσκευών ημερήσιας και νυχτερινής παρατήρησης από την Λευκορωσία. Επίσης, είναι επίσημος διανομέας της αμερικανικής Garrett (ανιχνευτές μετάλλων) και διαθέτει μεγάλη ποικιλία αεροβόλων όπλων και σκοπευτικών εξαρτημάτων. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια στην ικανοποίηση των αναγκών όσων ασχολούνται με τo Airsoft. Στα καταστήματα αλλά και την ιστοσελίδα της εταιρείας, θα βρείτε προϊόντα εταιρειών όπως ClassicArmy, W.E., KJW κ.α.

Το μέλλον…
Η εταιρεία «Βασιλικός» επιθυμώντας να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σχεδιάζει πλήρη ανακαίνιση του καταστήματος της Θεσσαλονίκης η οποία έχει δρομολογηθεί ήδη. Η εταιρεία αναζητά συνέχεια νέα και καινοτόμα προϊόντα και γι’αυτό σύντομα η γκάμα της θα εμπλουτιστεί με νέες παραλαβές όπως τα πρωτοποριακά FXAirguns. Τέλος, για τους πελάτες χονδρικής, λειτουργεί ειδική ιστοσελίδα στην ηλ.διεύθυνση http://www.vassilikos-import.gr/ η οποία διευκολύνει ιδιαίτερα την διαδικασία παραγγελιών.

Η εταιρεία «Βασιλικός» στοχεύει στην εξυπηρέτηση των πελατών της και προσπαθεί εδώ και 54 χρόνια να ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε την και από κοντά.

DIVITEC Α.Ε.

agop

DIVITEC Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: DIVITEC ΑΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4
ΠΟΛΗ: ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Τ.Κ. 15354
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-2855080
FAX: 210-6657552
WEBSITE: www.divitec.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΟΜΗ

Η εταιρία DIVITEC ιδρύθηκε σαν ανώνυμη εμπορική εταιρία το Νοέμβριο του 2007, ως βασικός αντιπρόσωπος των καταναλωτικών προϊόντων της KODAK στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένες χώρες των Βαλκανίων μέσω τοπικών διανομέων. Στην πορεία ανέπτυξε τις δραστηριότητες της με την προσθήκη νέων αντιπροσωπειών στον χώρο της εικόνας ,του ήχου και της πληροφορικής για μια ολοκληρωμένη πρόταση στον φωτογραφικό χώρο και στον χώρο των πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πληροφορικής και εκπαίδευσης.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ/ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ

KODAK Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, χημικά, φιλμ, μηχανές μιας χρήσης, θερμικοί εκτυπωτές, κιόσκια και αναλώσιμά τους, χαρτιά και καμβάδες για inkjet plotters και Drylab
LUCKYFILM Φωτογραφικό χαρτί, inkjet χαρτί, υλικά επαγγελματικών εργαστηρίων
VENECCIA Χαρτιά, καμβάδες και άλλα υλικά για Inkjet Large format, Solvent Printers, Drylab printers
BENQ Projectors, PC monitors, Επαγγελματικές φωτογραφικές οθόνες, Gaming monitors
BLAUPUNKT Μπαταρίες
ΙΝΤΕNSO Σκληροί δίσκοι, ψηφιακές κορνίζες
ΙΝΤEGRAL Κάρτες μνήμης ,USB Flash sticks
BRATECK Βάσεις τηλεοράσεων και projector, οθόνες projector
NILOX Ηλεκτρική μετακίνηση, action cameras
URBANGLIDE Ηλεκτρική μετακίνηση
RIVACASE Τσάντες μεταφοράς laptops, tablets, φωτογραφικών μηχανών, power banks, καλώδια, φορτιστές
INTECH Διαδραστικοί πίνακες
YI Home cameras, Action cameras, Κάμερες αυτοκινήτου
BLURAMS Home cameras
LENCO Συστήματα ήχου
ΜΥΚΡΟΝΟΖ Smartwatches, Activity trackers

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
FUJI Φωτογραφικό χαρτί, Dry lab (FUJIFILM HELLAS SA) CANON Inkjet Large format Plotters, αναλώσιμα,μελάνια

DIVITEC ΑΕ Παραμυθιάς 4, 153 54 Γλυκά Νερά Αττικής, Τηλ: 210 2855080, Fax: 210 6657552, B2b website: www.divitec.gr , email: [email protected], [email protected] Facebook: https://www.facebook.com/Divitec.Greece/ Instagram: https://www.instagram.com/divitec_greece/

INTERSYS Α.Ε.

agop

INTERSYS Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: INTERSYS Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου, Θέση Ντοροβάτεζα,
ΠΟΛΗ: Μαρκόπουλο Αττικής
Τ.Κ. 190 03
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9554 300
FAX: 210 9554373
WEBSITE: www.intersys.gr/
e-MAIL: [email protected]

ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Δ. & Ι. Α.Ε.

agop

ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Δ. & Ι. Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Δ. & Ι. Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΖΕΦΥΡΟΥ 44
ΠΟΛΗ: Π. ΦΑΛΗΡΟ
Τ.Κ. 17564
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9410888
FAX: 210-9427 058
WEBSITE: www.damkalidis.gr/
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1974 με στόχο την αντιπροσώπευση και διανομή φωτογραφικών και ηλεκτρονικών προϊόντων σε ολόκληρη την ελληνική αγορά. Το 1974 πήρε τη σημερινή της μορφή, “Δ & Ι ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ” και το 1990 μετακόμισε στο Παλαιό Φάληρο, σε ιδιόκτητο κτίριο 2.000τμ.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εκπροσώπηση στην ελληνική αγορά προϊόντων άριστης και αναγνωρισμένης ποιότητας και η δημιουργία και εδραίωση μακροχρόνιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η Δ & Ι ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ στην μεγαλύτερη από 70 χρόνια πορεία της έχει κατακτήσει μία ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με την αντιπροσώπευση μιας μεγάλης γκάμας επώνυμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων του φωτογραφικού κλάδου, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των μικρών οικιακών συσκευών.

Σήμερα, η Δ & Ι ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες αντιπροσωπεύοντας τους εξής οίκους:

Nikon (από το 1979) – ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, φακοί, εξαρτήματα, κιάλια
Sandisk (από το 2001) – κάρτες μνήμης, USBs, SSDs, MP3s
WD (από το 2018) – Εσωτερικοί και Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι (HDD) και Solid State Drives (SSD), Λύσεις δικτυακής αποθήκευσης, Συστήματα NAS
G- Technology (από το 2018) – Εσωτερικοί και Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι (HDD) και Solid State Drives (SSD), Αποθηκευτικές λύσεις για επαγγελματικές ροές εργασίας, συστήματα RAID, συστήματα NAS
Varta (από aτο 1980) – μπαταρίες, φορτιστές και φακοί
Case Logic (από το 1999) – θήκες και τσάντες για φωτογραφικές μηχανές, laptop, tablet
Thule (από το 2013) – τσάντες και θήκες για tablet, iPad, iPhone
Mitsubishi (από το 2002) – φωτογραφικοί εκτυπωτές, Photokiosks & εφαρμογές
Rollei (από το 2014) – Action cameras & εξαρτήματα για action cameras, τρίποδα, φίλτρα, επαγγελματικά προϊόντα για video
Crystal Audio (από το 2017) – Ηχεία, ακουστικά, καλώδια, πρίζες ασφαλείας, φορτιστές και άλλα αξεσουάρ
Polaroid (από το 2018) – Φωτογραφικές μηχανές και φίλμ στιγμιαίας εκτύπωσης
Ariete (από το 2011) – Προϊόντα παρασκευής πρωϊνού και φαγητού, περιποίησης σπιτιού και άλλες μικρο-συσκευές
Remington (από το 2006) – προϊόντα προσωπικής φροντίδας
Russell Hobbs (από το 2012) – ηλεκτρικές μικροσυσκευές κουζίνας
Leifheit (από το 2018) – Οικιακά προϊόντα καθαρισμού, σιδερώματος, στεγνώματος και εργαλεία για την κουζίνα
Soenhle (από το 2018) – Ζυγαριές κουζίνας/μπάνιου
Xavax (από το 2011) – προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας (Green Eco), βάσεις για καφέ και τσάι, ζυγαριές κουζίνας/μπάνιου, λάμπες, είδη μπάνιου, μικροσυσκευές κουζίνας και άλλα περιφερειακά προϊόντα
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.damkalidis.gr

HAPPYBOX A.E.

agop

HAPPYBOX A.E.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: HAPPYBOX A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΥΘΝΟΥ 2
ΠΟΛΗ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τ.Κ. 18541
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-4819600
FAX: 210-4819614
WEBSITE: http://www.happybox.gr/
e-MAIL: [email protected]

ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ Α. & Κ. ΟΕ

agop

ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ Α. & Κ. ΟΕ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ Α. & Κ. ΟΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κλεοβούλου 5
ΠΟΛΗ: Διόνυσος Αττικής
Τ.Κ. 14574
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-6210376
FAX: 210-6212679
WEBSITE: www.corniza.gr/
e-MAIL: [email protected]

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία Α & Κ ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ Ο.Ε δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1993.

Αντικείμενο της είναι η εισαγωγή και το εμπόριο ειδών δώρου με ιδιαίτερη έμφαση στις κορνίζες φωτογραφιών για τις οποίες αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ελληνική αγορά.

Με συνεχή ενημέρωση από τις διεθνείς εκθέσεις ανανεώνει διαρκώς τη συλλογή της ώστε να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου.

Νέες παραλαβές σε επώνυμες επάργυρες κορνίζες γάμου και βάπτισης. Κορνίζες άριστης ποιότητας, ιδανικές για την ανάδειξη της δουλειάς του επαγγελματία φωτογράφου.

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας www.corniza.gr μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή μας.

ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ Γ. & Ρ. Ο.Ε.

agop

ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ Γ. & Ρ. Ο.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ Γ. & Ρ. Ο.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ 9
ΠΟΛΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 54630
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310-239350 & 269825
FAX: 2310-239350
WEBSITE: www.spondilidis.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

#

http://youtube.com/

Προφίλ Εταιρείας
Από το 1958 η εταιρία Σπονδυλίδη εξειδικεύεται στην εισαγωγή ειδών δώρου και φωτογραφικών. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ευρωπαϊκών οίκων παραγωγής άλμπουμ και κορνιζών Panodia και Walther. Στα προϊόντα της θα βρείτε: Άλμπουμ υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού σε όλους του τύπους : χαρτί ριζόχαρτο, θήκες και μαγνητικό αυτοκόλλητο. Κορνίζες επιτραπέζιες και τοίχου σε όλες τις διαστάσεις και υλικά όπως ξύλο, μέταλλο , polystyrol, πλαστικό. Ντοσιέ παρουσίασης για τον επαγγελματία φωτογράφο.

Η εταιρία Σπονδυλίδη διαθέτει δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και οι πελάτες της μπορούν να απευθυνθούν στον πωλητή της περιοχής τους ή να επισκεφθούν το ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής πώλησης eshop.spondilidis.gr .

PHOTOZONE

agop

PHOTOZONE

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΡΗΟΤΟΖΟΝΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ 8
ΠΟΛΗ: ΑΛΙΜΟΣ
Τ.Κ. 17455
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 9842842
FAX:
WEBSITE: www.photozone.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία PHOTOZONE ιδρύθηκε το 2010 από επαγγελματίες φωτογράφους με βασικό σκοπό την εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων αναγκών των επαγγελματιών αλλά και των ερασιτεχνών φωτογράφων της εγχώριας αγοράς.

Με μία πλήρη γκάμα φωτογραφικών αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και χρηστικότητας, το PHOTOZONE προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φωτογράφου.

Η εταιρεία PHOTOZONE είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο των κατασκευαστών φακών Tamron (www.tamron.eu), Samyang (www.samyanglensglobal.com) & Irix (www.irixlens.com), φίλτρων υψηλής ποιότητας Hoya (www.hoyafilter.com), τριπόδων, τσαντών, φίλτρων & εξοπλισμού studio Benro (www.benroeu.com), Joby (www.joby.com), Tenba (www.tenba.com), Mefoto (www.Mefoto.com), φλας Nissin (www.nissindigital.com ) & άλλων αξεσουάρ JJC, Kiwi (www.jjc.cc), Kenko (www.kenkoglobal.com) & Meike (www.meikestore.com).

H εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.photozone.gr.