MALCON ART

agop

MALCON ART

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: MALCON ART
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΔΡΑΜΥΤΙΟΥ 39 & ΧΕΙΜΑΡΑΣ
ΠΟΛΗ: ΒΥΡΩΝΑΣ
Τ.Κ. 16232
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211-0124293
FAX:
WEBSITE: www.malcon-art.gr
e-MAIL: [email protected]

Προφίλ Εταιρείας
Η Malcon Art είναι μια εισαγωγική, εμπορική εταιρία που κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της προσφέροντας στην ελληνική και κυπριακή αγορά τη μεγαλύτερη συλλογή προϊόντων διακόσμησης τοίχου. Αφίσες, καμβάδες, αντίγραφα πινάκων ζωγραφικής, προϊόντα σε γυαλί και πλέξιγκλας, καθρέφτες, κάδρα, κορνίζες και άλμπουμ είναι μερικά μόνο από τα είδη με τα οποία προσφέρουμε λύσεις για κάθε κατάστημα ή επιχείρηση.

FISHEYE LTD

agop

FISHEYE LTD

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΦΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 11
ΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τ.Κ. 12131
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9020664
FAX:
WEBSITE: www.fisheye.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία ΦΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο FISHEYE LTD δραστηριοποιείται από το 2012 στο φωτογραφικό χώρο. Την εταιρεία μας απαρτίζουν καταξιωμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση από μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως η Eastman Kodak, Noritsu, Gretag και άλλες. Πρόσφατα η εταιρεία μας επεκτάθηκε στο χώρο των γραφικών τεχνών, των εκτυπωτών γραφείου και γενικότερα της εκτύπωσης σε υλικά με την τεχνική της θερμομεταφοράς.

Είμαστε επίσημοι μεταπωλητές των προϊόντων EPSON και διαθέτουμε εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό από την Epson και παρέχουμε υπηρεσίες ως επίσημο επισκευαστικό κέντρο για τους εκτυπωτές Epson Large Format Printers και Drylab. Η εταιρεία μας έχει βραβευθεί από την Epson για δύο συνεχείς χρονιές ως Epson Pro Graphics+ Partner GOLD 2017 και 2018. Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε μεγάλη γκάμα των εκτυπωτικών λύσεων που προσφέρει η Epson και θα μπορέσετε να δείτε τον τρόπο λειτουργίας τους μαζί μας για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Το 2018 ξεκινήσαμε συνεργασία με την εταιρεία CHN PAPER LTD για τη διάθεση μηχανημάτων και υλικών θερμομεταφοράς. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και μηχανημάτων για εκτύπωση σε υλικά θερμομεταφοράς. Σε μας θα μπορέσετε να δείτε σε λειτουργία εκτυπωτές και πρέσσες θερμομεταφοράς, εκτυπωτές 3D vacuum και κοπτικά μηχανήματα βινυλίου και άλλων υλικών. Το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα θα σας εκπαιδεύσει στη χρήση όλων των μηχανημάτων θερμομεταφοράς και των τεχνικών για την εκτύπωση στα διαφορετικά υλικά. Σε μας θα βρείτε μηχανήματα των οίκων SAWGRASS, SEFA, INSTA, GRAPHTEC, RIBBON WRITER κ.α. και αναλώσιμα των οίκων CHROMALUXE, BESTSUB, UNISUB.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙO – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

agop

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙO – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Υιοί Βασιλικού Νικηφόρου O.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λαγκαδά 7 & Βάκχου 1
ΠΟΛΗ: Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 54629
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310540847, 2310536191
FAX: 2310536195
WEBSITE: www.vasilikos.com.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
Το παρελθόν…
Η εταιρεία «Βασιλικός» ιδρύθηκε το 1954 από τον Νικηφόρο Βασιλικό ο οποίος άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής στο κέντρο της Κομοτηνής και λίγο αργότερα το 1984 ένα δεύτερο κατάστημα στην Δωδεκανήσου 10Α στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία εξελίχθηκε σε αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση αφού, στην συνέχεια, ο Αντρέας και ο Θεόφραστος Βασιλικός ανέλαβαν την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας.

Το Παρόν…
Σήμερα, εκτός των 2 καταστημάτων, η εταιρία «Βασιλικός» διαθέτει αποθήκη 1200 τ.μ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με εκθεσιακό χώρο για τους πελάτες χονδρικής πώλησης. Πέραν των κτιριακών εγκαταστάσεων, άλλο «σημείο συνάντησης» είναι η ιστοσελίδα της εταιρείας (www.vasilikos.com.gr) η οποία σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε την πλήρη γκάμα προϊόντων, να συγκρίνετε τιμές, να παραγγείλετε αυτό που επιθυμείτε ή ακόμη να κάνετε ερωτήσεις και σχόλια. Επίσης, μπορείτε να δείτε από κοντά τα προϊόντα σε μία από τις εκθέσεις κυνηγίου και security στις οποίες συμμετέχει η εταιρεία τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία «Βασιλικός» εξειδικεύεται σε προϊόντα hobby καθώς είναι η εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος γνωστών εταιριών όπως η YukonOptics, κατασκευάστρια εταιρεία συσκευών ημερήσιας και νυχτερινής παρατήρησης από την Λευκορωσία. Επίσης, είναι επίσημος διανομέας της αμερικανικής Garrett (ανιχνευτές μετάλλων) και διαθέτει μεγάλη ποικιλία αεροβόλων όπλων και σκοπευτικών εξαρτημάτων. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια στην ικανοποίηση των αναγκών όσων ασχολούνται με τo Airsoft. Στα καταστήματα αλλά και την ιστοσελίδα της εταιρείας, θα βρείτε προϊόντα εταιρειών όπως ClassicArmy, W.E., KJW κ.α.

Το μέλλον…
Η εταιρεία «Βασιλικός» επιθυμώντας να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σχεδιάζει πλήρη ανακαίνιση του καταστήματος της Θεσσαλονίκης η οποία έχει δρομολογηθεί ήδη. Η εταιρεία αναζητά συνέχεια νέα και καινοτόμα προϊόντα και γι’αυτό σύντομα η γκάμα της θα εμπλουτιστεί με νέες παραλαβές όπως τα πρωτοποριακά FXAirguns. Τέλος, για τους πελάτες χονδρικής, λειτουργεί ειδική ιστοσελίδα στην ηλ.διεύθυνση http://www.vassilikos-import.gr/ η οποία διευκολύνει ιδιαίτερα την διαδικασία παραγγελιών.

Η εταιρεία «Βασιλικός» στοχεύει στην εξυπηρέτηση των πελατών της και προσπαθεί εδώ και 54 χρόνια να ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε την και από κοντά.

DIVITEC Α.Ε.

agop

DIVITEC Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: DIVITEC ΑΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4
ΠΟΛΗ: ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Τ.Κ. 15354
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-2855080
FAX: 210-6657552
WEBSITE: www.divitec.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΟΜΗ

Η εταιρία DIVITEC ιδρύθηκε σαν ανώνυμη εμπορική εταιρία το Νοέμβριο του 2007, ως βασικός αντιπρόσωπος των καταναλωτικών προϊόντων της KODAK στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένες χώρες των Βαλκανίων μέσω τοπικών διανομέων. Στην πορεία ανέπτυξε τις δραστηριότητες της με την προσθήκη νέων αντιπροσωπειών στον χώρο της εικόνας ,του ήχου και της πληροφορικής για μια ολοκληρωμένη πρόταση στον φωτογραφικό χώρο και στον χώρο των πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πληροφορικής και εκπαίδευσης.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ/ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ

KODAK Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, χημικά, φιλμ, μηχανές μιας χρήσης, θερμικοί εκτυπωτές, κιόσκια και αναλώσιμά τους, χαρτιά και καμβάδες για inkjet plotters και Drylab
LUCKYFILM Φωτογραφικό χαρτί, inkjet χαρτί, υλικά επαγγελματικών εργαστηρίων
VENECCIA Χαρτιά, καμβάδες και άλλα υλικά για Inkjet Large format, Solvent Printers, Drylab printers
BENQ Projectors, PC monitors, Επαγγελματικές φωτογραφικές οθόνες, Gaming monitors
BLAUPUNKT Μπαταρίες
ΙΝΤΕNSO Σκληροί δίσκοι, ψηφιακές κορνίζες
ΙΝΤEGRAL Κάρτες μνήμης ,USB Flash sticks
BRATECK Βάσεις τηλεοράσεων και projector, οθόνες projector
NILOX Ηλεκτρική μετακίνηση, action cameras
URBANGLIDE Ηλεκτρική μετακίνηση
RIVACASE Τσάντες μεταφοράς laptops, tablets, φωτογραφικών μηχανών, power banks, καλώδια, φορτιστές
INTECH Διαδραστικοί πίνακες
YI Home cameras, Action cameras, Κάμερες αυτοκινήτου
BLURAMS Home cameras
LENCO Συστήματα ήχου
ΜΥΚΡΟΝΟΖ Smartwatches, Activity trackers

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
FUJI Φωτογραφικό χαρτί, Dry lab (FUJIFILM HELLAS SA) CANON Inkjet Large format Plotters, αναλώσιμα,μελάνια

DIVITEC ΑΕ Παραμυθιάς 4, 153 54 Γλυκά Νερά Αττικής, Τηλ: 210 2855080, Fax: 210 6657552, B2b website: www.divitec.gr , email: [email protected], [email protected] Facebook: https://www.facebook.com/Divitec.Greece/ Instagram: https://www.instagram.com/divitec_greece/

ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ Γ. & Ρ. Ο.Ε.

agop

ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ Γ. & Ρ. Ο.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ Γ. & Ρ. Ο.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ 9
ΠΟΛΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 54630
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310-239350 & 269825
FAX: 2310-239350
WEBSITE: www.spondilidis.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

#

http://youtube.com/

Προφίλ Εταιρείας
Από το 1958 η εταιρία Σπονδυλίδη εξειδικεύεται στην εισαγωγή ειδών δώρου και φωτογραφικών. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ευρωπαϊκών οίκων παραγωγής άλμπουμ και κορνιζών Panodia και Walther. Στα προϊόντα της θα βρείτε: Άλμπουμ υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού σε όλους του τύπους : χαρτί ριζόχαρτο, θήκες και μαγνητικό αυτοκόλλητο. Κορνίζες επιτραπέζιες και τοίχου σε όλες τις διαστάσεις και υλικά όπως ξύλο, μέταλλο , polystyrol, πλαστικό. Ντοσιέ παρουσίασης για τον επαγγελματία φωτογράφο.

Η εταιρία Σπονδυλίδη διαθέτει δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και οι πελάτες της μπορούν να απευθυνθούν στον πωλητή της περιοχής τους ή να επισκεφθούν το ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής πώλησης eshop.spondilidis.gr .

PHOTOZONE

agop

PHOTOZONE

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΡΗΟΤΟΖΟΝΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ 8
ΠΟΛΗ: ΑΛΙΜΟΣ
Τ.Κ. 17455
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 9842842
FAX:
WEBSITE: www.photozone.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία PHOTOZONE ιδρύθηκε το 2010 από επαγγελματίες φωτογράφους με βασικό σκοπό την εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων αναγκών των επαγγελματιών αλλά και των ερασιτεχνών φωτογράφων της εγχώριας αγοράς.

Με μία πλήρη γκάμα φωτογραφικών αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και χρηστικότητας, το PHOTOZONE προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φωτογράφου.

Η εταιρεία PHOTOZONE είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο των κατασκευαστών φακών Tamron (www.tamron.eu), Samyang (www.samyanglensglobal.com) & Irix (www.irixlens.com), φίλτρων υψηλής ποιότητας Hoya (www.hoyafilter.com), τριπόδων, τσαντών, φίλτρων & εξοπλισμού studio Benro (www.benroeu.com), Joby (www.joby.com), Tenba (www.tenba.com), Mefoto (www.Mefoto.com), φλας Nissin (www.nissindigital.com ) & άλλων αξεσουάρ JJC, Kiwi (www.jjc.cc), Kenko (www.kenkoglobal.com) & Meike (www.meikestore.com).

H εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.photozone.gr.

Manios Cine Tools

agop

Manios Cine Tools

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Manios Cine Tools
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ 12
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 11522
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-6452995
FAX: 210-6452997
WEBSITE: www.manioscinetools.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία ΜΑΝΙΟS CINE TOOLS ΕΠΕ με έδρα την Αθήνα και με έτος ίδρυσης πριν από τρεις δεκαετίες πατάει γερά τα πόδια της στο σήμερα εξελισσόμενη και εισάγοντας και διανέμοντας στην Ελλάδα, ισχυρά και σύγχρονα brands της σταθερής και κινούμενης εικόνας.

Λαμβάνοντας υπόψιν της την τρέχουσα αξία του χρήματος επιμένει να αντιπροσωπεύει ακριβούς κατασκευαστές με αξιόπιστα προϊόντα και να τα προμηθεύει σε τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές τα οποία βρίσκονται σε κάθε γύρισμα, studio και τηλεοπτικό σταθμό.

Με γνώμονα αξίες όπως άμεση εξυπηρέτηση πελατών πριν και μετά την πώληση, ευελιξία στις ανάγκες του συναλλασσόμενου και γνώση των προϊόντων έχει χτίσει γερές σχέσεις εμπιστοσύνης και απολαμβάνει την αποδοχή και την προτίμηση του αγοραστικού κοινού.

Η ΜΑΝΙΟΣ CINE TOOLS ΕΠΕ συνεχίζει να επενδύει στο άμεσο στοκ, στον επαρκή διαθέσιμο χρόνο επικοινωνίας με τον πελάτη και σε ένα εργαστήριο επισκευών το οποίο διαρκώς εμπλουτίζεται και αναβαθμίζεται.

Είμαστε στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της ΜΑΝΙΟΣ CINE TOOLS EΠΕ

ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.

agop

ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 11Α
ΠΟΛΗ: ΠΥΛΑΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 55535
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310-942000
FAX: 2310-942432
WEBSITE: www.stamos.com.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1974 και είναι μια οικογενειακή εταιρία με παράδοση 40 ετών στη διανομή ηλεκτρονικών και φωτογραφικών ειδών. Η έδρα, η έκθεση και το κέντρο αποθήκευσης και διανομής της εταιρίας βρίσκονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Μέσω του δικτύου πωλητών και μεταπωλητών της, η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. εξυπηρετεί πάνω από 3000 σημεία και επαγγελματίες σε Ελλάδα & Κύπρο. Η προσήλωση της εταιρίας στη συνεπή εξυπηρέτηση των συνεργατών της, την έχουν καθιερώσει σαν μία από τις σημαντικότερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες του χώρου. Οι κύριες δραστηριότητες της ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. είναι:

▪ Η διανομή των Συστημάτων Εκτυπώσεων της DNP (Dai Nippon Printing) σε Ελλάδα και Κύπρο
▪ Η διανομή των Επαγγελματικών Προϊόντων της SONY στην Ελληνική αγορά
▪ Η διανομή των προϊόντων Ενέργειας και Μέσων Εγγραφής της SONY στην Ελληνική αγορά

Αναλυτική λίστα με τις συνεργασίες μας παρουσιάζεται παρακάτω:

DNP. Επαγγελματικά Συστήματα Εκτύπωσης και Αναλώσιμα
SONY. Επαγγελµατικές Κάµερες και Φωτογραφικές Μηχανές | Ενέργεια & Μέσα Εγγραφής
DILAND. Συστήματα & Software Ψηφιακών Εκτυπώσεων
ATOMOS. Εξωτερικοί Εγγραφείς Video
FJ WESTCOTT. Συστήματα Επαγγελματικού Φωτογραφικού Φωτισμού
YONGNUO.Φωτογραφικός Εξοπλισμός
E-IMAGE. Τσάντες και Συστήματα Στήριξης Καμερών
VARIZOOM. Συστήματα Στήριξης και Σταθεροποίησης Καμερών
SWIT. Μπαταρίες και Φωτισμός Καμερών
GODOX. Φωτογραφικός εξοπλισμός
SYRP. Συστήματα Γραμμικής Κίνησης Καμερών
SHOOTOOLS.Συστήματα Γραμμικής Κίνησης Καμερών
FOTODIOX. LED Φωτισμός Studio & Κάμερας
NEST. Φωτογραφικές Τσάντες
ADATA. Κάρτες Μνήµης, USB Stick
MOSER BAER / DATARIGHT. Οπτικοί Δίσκοι

ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε.

agop

ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΙΚΑΡΙΑΣ 32 & ΑΝΘ. ΓΑΖΗ 43
ΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τ.Κ. 12132
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-5711650
FAX: 210-5713977
WEBSITE: www.kabanaos.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στη φωτογραφική αγορά από το 1965 και κατέχει υψηλό μερίδιο αγοράς πανελλαδικά.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο, μεγάλων οίκων του εξωτερικού, επίσημος εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των προϊόντων της KODAK ALARIS, καθώς και διανομέας ορισμένων από τους μεγαλύτερους οίκους του φωτογραφικού χώρου (FUJI, EPSON κλπ.).

Πάντα με συνέπεια, αναζητά και βρίσκει λύσεις, προσπαθώντας να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις.

INTERSYS Α.Ε.

agop

INTERSYS Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: INTERSYS Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου, Θέση Ντοροβάτεζα,
ΠΟΛΗ: Μαρκόπουλο Αττικής
Τ.Κ. 190 03
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-9554 300
FAX: 210 9554373
WEBSITE: www.intersys.gr/
e-MAIL: [email protected]