ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙO – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

agop

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙO – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Υιοί Βασιλικού Νικηφόρου O.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λαγκαδά 7 & Βάκχου 1
ΠΟΛΗ: Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 54629
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310540847, 2310536191
FAX: 2310536195
WEBSITE: www.vasilikos.com.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
Το παρελθόν…
Η εταιρεία «Βασιλικός» ιδρύθηκε το 1954 από τον Νικηφόρο Βασιλικό ο οποίος άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής στο κέντρο της Κομοτηνής και λίγο αργότερα το 1984 ένα δεύτερο κατάστημα στην Δωδεκανήσου 10Α στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία εξελίχθηκε σε αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση αφού, στην συνέχεια, ο Αντρέας και ο Θεόφραστος Βασιλικός ανέλαβαν την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας.

Το Παρόν…
Σήμερα, εκτός των 2 καταστημάτων, η εταιρία «Βασιλικός» διαθέτει αποθήκη 1200 τ.μ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με εκθεσιακό χώρο για τους πελάτες χονδρικής πώλησης. Πέραν των κτιριακών εγκαταστάσεων, άλλο «σημείο συνάντησης» είναι η ιστοσελίδα της εταιρείας (www.vasilikos.com.gr) η οποία σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε την πλήρη γκάμα προϊόντων, να συγκρίνετε τιμές, να παραγγείλετε αυτό που επιθυμείτε ή ακόμη να κάνετε ερωτήσεις και σχόλια. Επίσης, μπορείτε να δείτε από κοντά τα προϊόντα σε μία από τις εκθέσεις κυνηγίου και security στις οποίες συμμετέχει η εταιρεία τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία «Βασιλικός» εξειδικεύεται σε προϊόντα hobby καθώς είναι η εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος γνωστών εταιριών όπως η YukonOptics, κατασκευάστρια εταιρεία συσκευών ημερήσιας και νυχτερινής παρατήρησης από την Λευκορωσία. Επίσης, είναι επίσημος διανομέας της αμερικανικής Garrett (ανιχνευτές μετάλλων) και διαθέτει μεγάλη ποικιλία αεροβόλων όπλων και σκοπευτικών εξαρτημάτων. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια στην ικανοποίηση των αναγκών όσων ασχολούνται με τo Airsoft. Στα καταστήματα αλλά και την ιστοσελίδα της εταιρείας, θα βρείτε προϊόντα εταιρειών όπως ClassicArmy, W.E., KJW κ.α.

Το μέλλον…
Η εταιρεία «Βασιλικός» επιθυμώντας να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σχεδιάζει πλήρη ανακαίνιση του καταστήματος της Θεσσαλονίκης η οποία έχει δρομολογηθεί ήδη. Η εταιρεία αναζητά συνέχεια νέα και καινοτόμα προϊόντα και γι’αυτό σύντομα η γκάμα της θα εμπλουτιστεί με νέες παραλαβές όπως τα πρωτοποριακά FXAirguns. Τέλος, για τους πελάτες χονδρικής, λειτουργεί ειδική ιστοσελίδα στην ηλ.διεύθυνση http://www.vassilikos-import.gr/ η οποία διευκολύνει ιδιαίτερα την διαδικασία παραγγελιών.

Η εταιρεία «Βασιλικός» στοχεύει στην εξυπηρέτηση των πελατών της και προσπαθεί εδώ και 54 χρόνια να ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε την και από κοντά.

ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ

agop

ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 57
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 10679
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-3618212
FAX:
WEBSITE: www.fotodesmos.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας

Το Δίκτυο ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ ιδρύθηκε το 1999 και σήμερα είναι η μοναδική Ελληνική αλυσίδα φωτογραφικών ειδών με πανελλήνια εξάπλωση και αποδοχή. Ή πορεία μας αυτά τα 15 χρόνια μας έχει καταστήσει συνώνυμους με την ποιοτική εξυπηρέτηση και την εξειδικευμένη γνώση στην αγορά φωτογραφικών προϊόντων.

Σκοπός μας είναι η ενιαία και ομοιόμορφη παροχή φωτογραφικών προϊόντων και υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα. Οι συνεχείς προσπάθειες αναβάθμισης αφενός των υπηρεσιών αφετέρου των προϊόντων μας, οδήγησαν το Δίκτυο ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ στην πρωταρχική επιλογή κάθε καταναλωτή που επιθυμεί ανταγωνιστικές τιμές και εξειδικευμένη γνώση.

ΡΟΜΟΣΙΟΣ Κ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

agop

ΡΟΜΟΣΙΟΣ Κ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΡΟΜΟΣΙΟΣ Α & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ 109
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 11143
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-2029968 & 2011758
FAX: 210-2011542
WEBSITE: www.romco.gr
e-MAIL: [email protected]

ΓΕΡΑΜΑΣ Ι & Β Ο.Ε.

agop

ΓΕΡΑΜΑΣ Ι & Β Ο.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΓΕΡΑΜΑΣ Ι & Β Ο.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 34
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝA
Τ.Κ. 10678
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-3303411-413
FAX: 210-3303417
WEBSITE: www.geramas.gr
e-MAIL:

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Α.Ε.

agop

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 10
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝA
Τ.Κ. 105 64
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-3231354-355
FAX: 210-3217500
WEBSITE: https://www.giannatosfoto.gr/
e-MAIL: [email protected]

ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ Ι. Α.Ε.

agop

ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ Ι. Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ Ι. Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 42
ΠΟΛΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 54624
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310-261 771
FAX: 2310-287709
WEBSITE: www.photoqueen.gr/
e-MAIL: [email protected]

ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε.

agop

ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΟΜΝΗΝΩΝ 24
ΠΟΛΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 54645
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 231-0275763
WEBSITE: www.kounio.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
Όταν οι συμμαχικές δυνάμεις είχαν καταλύσει στη Θεσσαλονίκη, στον Α΄Παγκόσμιο πόλεμο, η φωτογραφία ήταν ακόμα στα σπάργανά της. Ο νεαρός τότε Σαλβατώρ Κούνιο, παρακολουθούσε το ενδιαφέρον των στρατιωτών για τις φωτογραφικές μηχανές και πήρε την απόφαση να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στη γωνία Κομνηνών με Τσιμισκή το 1917. Μετά από 2 χρόνια, το κατάστημα θα μεταφερθεί στην τότε Βασ.Κων/νου – μετέπειτα Βενιζέλου -, όπου και θα παραμείνει για 92 χρόνια. Το κατάστημα KOYNIO θα ταυτιστεί με τη φωτογραφία, εξυπηρετώντας το σύνολο των φωτογράφων ης πόλης αλλά και της επαρχίας, προσφέροντας εκτυπώσεις φωτογραφιών, φιλμ, φωτογραφικές και κινηματογραφικές μηχανές.

Ο Σαλβατώρ, τη δεκαετία του ΄30, διακρίνοντας την οικονομική δυσκολία των πολιτών να αγοράσουν μηχανές, προσφέρει σε συνεργασία με την εφημερίδα «Μακεδονία», κουπόνια αγοράς μηχανών KODAK, διαθέτοντας έτσι 25.000 μηχανές, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της εποχής: σχεδόν μία μηχανή σε κάθε οικογένεια!

Το κατάστημα κατάφερε να επιζήσει και από τη λαίλαπα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου και να αναπτυχθεί μετέπειτα, αντιπροσωπεύοντας γνωστούς οίκους όπως η Leica, Rollei, Polaroid, Hasselblad, Pentax, Vanguard, Elinchrom κ.α

Σήμερα, η τέταρτη γενιά ΚΟΥΝΙΟ, βάζει τη δική της σφραγίδα, στην Κομνηνών 24, με έναν πολυχώρο γύρω από την εικόνα, ένα στέκι φωτογραφικό όπου συνυπάρχουν η εμπορική δραστηριότητα και η επαγγελματική ενημέρωση, με τη δυνατότητα έκθεσης των φωτογραφικών δημιουργιών και επιμόρφωσης γύρω από τη φωτογραφική τέχνη και την ψηφιακή αποτύπωση.

Σε 300 τετραγωνικά μέτρα, λειτουργεί μεταξύ άλλων, ένας μοντέρνος χώρος έκθεσης φωτογραφιών ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε μία πλήρης υποδομή ενός φωτογραφικού στούντιο με οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιείται, πέραν των φωτογραφικών αναγκών, και ως χώρος σεμιναρίων και εκπαίδευσης.

Η ΤΕΧΝΙΟ A.E., δημιουργήθηκε έχοντας ως σκοπό τη πλήρη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου επαγγελματία στον τομέα του IMAGING, προσφέροντας κάθετες λύσεις από το pre-production μέχρι και τη τελική εκτύπωση. Ο επαγγελματίας φωτογράφος του σήμερα, διαφέρει κατά πολύ από τους προγενέστερους. Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι διευρυμένες απαιτήσεις των πελατών του και η ανάγκη για πιο αποδοτικές επενδύσεις στον εξοπλισμό του, γέννησαν μία νέα εποχή. Η ΤΕΧΝΙΟ έχει σκοπό την αντιπροσώπευση & διανομή προϊόντων του τομέα Imaging αλλά παράλληλα και σταδιακά αναπτύσσεται και σε άλλους τομείς, όπως αυτοί σηματοδοτούνται από τα αρχικά του ίδιου του ονόματος της:

Telecommunications
Electronics
Computers
Hi-Fi
New Technologies
Imaging
Optics

H ΤΕΧΝΙΟ είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των εργοστασίων:

Elinchrom, Photoflex, Cokin, Nodal Ninja.