Φωτισμός Jinbei Pro και φόντα χωρίς πτυχές από την εταιρεία Χ.Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ

Peter AgopianAlexandrou

Φωτισμός Jinbei Pro και φόντα χωρίς πτυχές από την εταιρεία Χ.Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ @albapvgr

Jinbei EFII 60 LED
Φωτιστικό 60W LED συνεχούς φωτισμού για λήψεις video αλλά και φωτογραφίας. Είναι ελαφρύ, με βάρος μόλις 1,25kg και επομένως εύκολα μεταφερόμενο για μεγάλη ευελιξία σε εργασίες εκτός στούντιο, ή ακόμη και σε υπαίθριους χώρους. Εκτός από την λειτουργία με το ρεύμα έχει αυτόνομη τροφοδοσία από 2 μπαταρίες λιθίου τύπου NP-F. Έχει μοντούρα τύπου Bowens οπότε είναι συμβατό με πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ (ανακλαστήρες, beauty dishes και softbox).

Jinbei ΚΕ 150 Quickly Open Octabox με κυψέλη
Το Jinbei ΚΕ 100 Quickly Open Octabox με κυψέλη είναι ένα softbox που αποδίδει φως με απαλό χαρακτήρα ιδανικό για λήψεις μόδας, beauty και πορτραίτου. Το στήσιμό του είναι πολύ εύκολο και γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και επομένως είναι πάντοτε έτοιμο για χρήση, εντός ή εκτός στούντιο.

Jinbei Υφασμάτινα Φόντα 3x6m χωρίς πτυχές
Γκρι χρώμα με πλάτος 3 m και μήκος 6 m, ιδανικό για χρήση στο στούντιο, και είναι κατάλληλο για λήψεις πορτραίτων, φωτογραφία γάμου, λήψεις βίντεο, λήψεις προϊόντων κ.λπ.

Jinbei Υφασμάτινο Φόντο Chromakey Πράσινο 3x6m
Πράσινο Chromakey χρώμα με πλάτος 3 m και μήκος 6 m. Το Chromakey χρησιμοποιείται στις κινηματογραφικές παραγωγές ως εργαλείο για τη μίξη δύο ή περισσότερων εικόνων για καλλιτεχνικούς σκοπούς. Χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στη φωτογραφία, με σκοπό την απομόνωση του θέματος από το φόντο του κατά την ψηφιακή επεξεργασία. 

https://www.albapv.gr/?mailpoet_router&endpoint=view_in_browser&action=view&data=WzUzLCI2MzJhMjU4ZWRjNTUiLDM4NzIsIjI4YWIxMyIsMzMsMF0