Διαγωνισμός Memory Boost από τη SanDisk και την WD

Peter AgopianDamkalidis

Διαγωνισμός Memory Boost από τη SanDisk και την WD

Αθήνα | Ελλάδα, 1 Φεβρουαρίου 2019: Η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ, αντιπρόσωπος των εταιρειών SanDisk και WD, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον νέο διαγωνισμό MemoryBoost.

Ο διαγωνισμός MemoryBoost απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους Ελλάδας που χρησιμοποιούν προϊόντα SanDisk ή/και WD προκειμένου να επεκτείνουν τη μνήμη των ηλεκτρονικών συσκευών τους και να ομαλοποιήσουν τη ροή εργασίας τους. Ο διαγωνισμός θα βρίσκεται σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2019 έως και την 28η Μαρτίου 2019, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αναβαθμίσουν τη μνήμη των συσκευών τους με τα προϊόντα SanDisk και WD και να κερδίσουν πλούσια δώρα κάθε εβδομάδα. Τα δώρα περιλαμβάνουν φωτογραφικές μηχανές DSLR, action cameras, συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων και soundbar με σύνδεση Bluetooth, συνολικής αξίας 2.500€!

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.memoryboost.gr όπου και βρίσκονται όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες για το διαγωνισμό, τους όρους συμμετοχής, τα δώρα και τις κληρώσεις.

Λίγα λόγια για τη SanDisk:

Η SanDisk προσφέρει καινοτόμα προϊόντα συμπεριλαμβανομένων καρτών μνήμης, USB flash drives, και δίσκων SSD, που σας βοηθούν να απαθανατίσετε, να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τις εμπειρίες και τις δημιουργίες σας ανά πάσα στιγμή. Με την υψηλή απόδοση και την αξιοπιστία που προσφέρουν, τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής της SanDisk είναι συμβατά με προηγμένες συσκευές όπως smartphone, tablet και PC και σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε τον κόσμο χωρίς να ανησυχείτε για το χώρο αποθήκευσης των αρχείων σας.

Η επωνυμία SanDisk είναι συνώνυμη με την απόδοση, την ταχύτητα, την ποιότητα και την αξιοπιστία στην αποθήκευση ψηφιακών αρχείων. Η SanDisk ηγείται στον χώρο των λύσεων ψηφιακής αποθήκευσης σε πολλές μεγάλες αγορές και τα προϊόντα της προσφέρονται από χιλιάδες καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λίγα λόγια για την WD:

Η Western Digital Corporation είναι κορυφαίος πάροχος στην βιομηχανία τεχνολογιών αποθήκευσης και λύσεων που επιτρέπουν τη δημιουργία, την αύξηση της απόδοσης και την αποθήκευση των δεδομένων. Η εταιρεία ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, μέσω μιας ολοκληρωμένης σειράς λύσεων αποθήκευσης υψηλών προδιαγραφών, με επίκεντρο τον χρήστη, που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την υψηλή απόδοση, την ευελιξία και την ταχύτητα τους.

Οι σκληροί δίσκοι και οι SSD δίσκοι της WD μπορούν να συνεργαστούν με προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικά καταναλωτικά προϊόντα και εφαρμογές ψηφιακού video. Η εταιρεία προσφέρει επίσης αποθηκευτικές λύσεις δεδομένων σε προσωπικό cloud. Τα προϊόντα WD επιτρέπουν στους χρήστες τους από ολόκληρο τον κόσμο να αποθηκεύουν, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει εύκολα, σε πολλές συνδεδεμένες συσκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.memoryboost.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook www.facebook.com/memoryboost.gr