1ο Photography & Videography Workshop από το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας και την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Peter AgopianArtpoint, Arx photolab, Canon, Damkalidis, Fujifilm, Prolab, Reign Lab, Stamos

1ο Photography & Videography Workshop

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας και Η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά ένα σημαντικό τριήμερο με σεμινάρια για την φωτογραφία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως 11 Φεβρουαρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Porto Palace Θεσσαλονίκης.

Τα σεμινάρια απευθύνονται ΜΟΝΟ σε επαγγελματίες φωτογράφους και εικονολήπτες και θα δοθεί προτεραιότητα στα μέλη Σωματείων Φωτογράφων από όλη την Ελλάδα.

Η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου  όπως και άτομα με φρέσκια ματιά και ιδέες. Οι ομιλητές ανταποκρίθηκαν χωρίς δισταγμό στη πρόσκληση να μοιραστούν τις γνώσεις τους, στο πνεύμα των δύο σωματείων, τα οποία πιστεύουν στην συνεχή φωτογραφική εκπαίδευση και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επαγγελματιών.

Αναλυτικά οι ομιλητές είναι οι: Παχούντης Γιώργος, Μαργιολάκης Χαρίλαος, Θεοδωρίδης Κώστας, Μανιώρος Δημήτρης, Καρπάς Αλέξανδρος, Πεκρίδης Νικ,  Σγουραμάλης Χάρης, Γεωργιάδης Θεοδόσης, Λαζαρίδου Μαρά, Nihat Serhan Serter.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και λίγα λόγια για τους ομιλητές στο παρακάτω link:

https://cwm-photographers.gr/photography-videography-workshop-thessaloniki-9-11-february-2019/

 

Επιπλέον κατά τη διάρκεια του τριημέρου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ανοιχτό προς το κοινό (επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους), θα εκτίθενται τα φωτογραφικά προϊόντα μεγάλων εταιρειών – χορηγών του 1ου Photography & Videography Workshop, όπως τα νέα Full Frame συστήματα των Canon (Canon EOS R) και Nikon (Nikon Z), τα APS-C και μεσαίου φορμά συστήματα της Fujifilm, οι φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες της Sony (εταιρεία Στάμος Α.Ε.)  και τα φωτογραφικά προϊόντα εκτύπωσης και παρουσίασης και φωτογραφικών άλμπουμ των Artpoint, Alboom Digital, arx photolab, Cameralab και PROLAB.

Θα βρείτε την φόρμα εγγραφής στο παρακάτω links:

https://form.jotformeu.com/83475375251360

 

Οι χορηγοί του 1ου Photography & Videography Workshop είναι (με αλφαβητική σειρά ανά κατηγορία):

Μεγάλοι Χορηγοί: Artpoint, Canon, FujifilmNikon

Κύριοι Χορηγοί: Alboom Digitalarx photolabStamos

Χορηγοί: Cameralab, PROLAB

Χορηγός επικοινωνίας: pttl.gr.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων (Π.Ο.Φ.).

 

FACEBOOK EVENTS

FEB9

Photography & Videography Workshop Thessaloniki

 

Οι ομιλητές μας!

FEB9

Photography & Videography Workshop Thessaloniki

 

FEB9

Η Fujifilm στο 1ο Workshop (Photo & Video)

Η FUJIFILM HELLAS συμμετέχει ενεργά στο 1ο Photography & Videography Workshop που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη στις 9,10 & 11 Φεβρουαρίου 2019.
Κατά τη διάρκεια του θα παρουσιαστεί η mirrorless φωτογραφική μηχανή μεσαίου Format GFX 50S της FujiFilm καθώς και η X-T3 από τους συνεργάτες της Fujifilm Hellas. Επίσης θα υπάρξει ενημέρωση για κοινότητα των Χ-photographers.
Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων θα υπάρχει η δυνατότητα να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε μηχανές και φακούς της σειράς Χ της Fujifilm καθώς και όλη την γκάμα των μηχανών άμεσης εκτύπωσης (INSTAX) που πολλοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν σε διάφορα events δίνοντας επιπλέον υπηρεσίες στους τελικούς πελάτες τους.
Επίσης η εταιρία μας καταβάλλει προσπάθειες ώστε να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον νέο φωτογραφικό επαγγελματικό εκτυπωτή Frontier DE-100 μαζί με τα νέα προγράμματα διαχείρισης φωτογραφιών.