Η NIKON ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ EISA

Peter AgopianDamkalidis

Η NIKON ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ EISA
Η Nikon βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τέσσερα από τα προϊόντα της αναγνωρίστηκαν στα βραβεία EISA Awards 2022-2023. Το κορυφαίο μοντέλο mirrorless φωτογραφικής μηχανής της Nikon, η Z 9, εντυπωσίασε τους κριτές και βραβεύτηκε ως «Camera of the Year» (Φωτογραφική μηχανή της χρονιάς). Οι φακοί NIKKOR επίσης θριάμβευσαν καθώς ο NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S κέρδισε το βραβείο “Telephoto Lens” (Τηλεφακός) ο NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S κέρδισε το βραβείο “Professional Telephoto Lens” (Επαγγελματικός τηλεφακός) και ο NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S κέρδισε στην κατηγορία «Macro Lens» (Φακός macro).
Καθώς θεωρείται ότι αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού στον κλάδο, η Z 9 έχει περιγραφεί ως «η πιο προηγμένη και ικανή φωτογραφική μηχανή που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή» και έχει σχολιαστεί η εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, η γρήγορη αυτόματη εστίαση και οι δυνατότητες video 8K που διαθέτει. Παράλληλα, για τον NIKKOR Z 800mm F 6.3 VR S ακούστηκαν έπαινοι για τις «compact διαστάσεις, το μικρό βάρος και την προσιτή τιμή του», χαρακτηριστικά που τον καθιστούν δημοφιλή επιλογή για τους φωτογράφους άγριας φύσης.
O NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S αναγνωρίστηκε ως ο πρώτος φακός στο είδος του που περιλαμβάνει ενσωματωμένο τηλεμετατροπέα 1,4 x καθώς και γρήγορη αυτόματη εστίασή, ιδανική για τους φωτογράφους αθλητικών. Παράλληλα, ο NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S περιγράφηκε ως ένας «σχεδόν τέλειος φακός macro» χάρη στη μικρή ελάχιστη απόσταση εστίασης και τη λειτουργία αυτόματης εστίασης STM που τον έκανε να ξεχωρίζει στην κατηγορία του.
Αυτά τα τέσσερα βραβεία υπογραμμίζουν τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Nikon για τη δημιουργία πρωτοποριακού εξοπλισμού στην κορυφή του κλάδου, παρέχοντας σε φωτογράφους και βιντεογράφους τη δυνατότητα να ξεπερνούν τα όρια του δυνατού.
Επισκεφθείτε την τοποθεσία web της EISA για περισσότερες πληροφορίες: https://buff.ly/3ANuFZ1