CANON GREECE

agop

CANON GREECE

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Canon Greece
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 166 A, Kifissias Avenue & Sofokleous Street,
ΠΟΛΗ: Maroussi Athens
Τ.Κ. 15126
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 210 745 4651
FAX: +30 210 727 9200
WEBSITE: www.canon.gr
FB

FB” class=”sekaf_links sekaf_social” target=”_blank” >TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Η Canon Ελλάδας αποτελεί μέρος της Canon CEE, του τοπικού οργανισμού πωλήσεων της Canon Europe (RSO) για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου. H Canon φέρνει στους Έλληνες πελάτες τα οφέλη των καταναλωτικών και επαγγελματικών προϊόντων της Canon και προσφέρει ένα εκτενέστατο χαρτοφυλάκιο λύσεων για καταναλωτές και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. H Canon CEE, ανήκει στον οργανισμό Canon Europe, που αποτελεί το τμήμα της Canon Inc. για την περιοχή EMEA, και είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογιών και υπηρεσιών απεικόνισης, και ένα από τα διεθνώς πιο αναγνωρισμένα και αγαπητά brands. Η Canon Europe δραστηριοποιείται σε 120 χώρες, απασχολεί περίπου 19.000 εργαζομένους σε όλη την περιοχή, και συνεισφέρει περίπου το ένα τρίτο των ετήσιων εσόδων της Canon. Η Canon ιδρύθηκε το 1937 και για 80 χρόνια είναι πρωτοπόρα στο χώρο της απεικόνισης, με τη σταθερή δέσμευση να παρέχει στο κοινό τη δυνατότητα να οραματίζεται εκ νέου τι είναι δυνατό μέσω της απεικόνισης. Από τις κάμερες και τους επαγγελματικούς εκτυπωτές, μέχρι τη συμβουλευτική επιχειρήσεων και τις τεχνολογίες στον κλάδο της υγείας, η Canon εμπλουτίζει τις ζωές και τις επιχειρήσεις μέσω της καινοτομίας στην απεικόνιση. Η Canon καλλιεργεί τη θετική ισχύ της τεχνολογίας και των υπηρεσιών απεικόνισης. Με την παροχή κοινωνικών και περιβαλλοντικών ωφελειών μέσω των ανθρώπων και των προϊόντων μας, επιδεικνύουμε εμφατικά τη δέσμευσή μας στη φιλοσοφία του Kyosei: τη συμβίωση και τη συνεργασία για το κοινό καλό.

PHOTOMETRON

agop

PHOTOMETRON

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 192 A Alexandras Ave.
ΠΟΛΗ: Ampelokipi
Τ.Κ. 11521
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 60 06 239
WEBSITE: https://www.photometron.com/en/
e-MAIL: [email protected]
FB

Προφίλ Εταιρείας
Η Photometron είναι εμπορική και τεχνική εταιρεία που επικεντρώνει στους στόχους της την κορυφαία ποιότητα εξοπλισμών και υπηρεσιών υποστήριξης.

Παρέχει δίκτυο πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης πανελλήνια, ενώ το προσωπικό της έχει την απαιτούμενη υψηλή κατάρτιση σε θέματα ψηφιακής εικόνας, color management, και digital imaging.

Εξοπλίζει ένα στούντιο φωτογραφίας ή ένα ατελιέ γραφικών τεχνών πλήρως και χωρίς τεχνολογικούς συμβιβασμούς προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, από την ψηφιακή λήψη, την επεξεργασία εικόνας, έως την εκτύπωση και τον έλεγχό της.

Η PHOTOMETRON αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει σε Ελλάδα και Κύπρο τις εξής εταιρίες:

HASSELBLAD: Σουηδίας-Δανίας. Ολοκληρωμένο σύστημα DSLR μεσαίου φορμά, χρωμογράφοι κυλινδρικού τύπου.Ψηφιακές πλάτες πολυ-συμβατές με όλα τα συστήματα μεσαίου και μεγάλου φορμά.
BRONCOLOR: Ελβετίας. Κορυφαίος φωτισμός στούντιο με αξεπέραστη ποιότητα και τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας φωτός στον κόσμο
NEC SpectraView: Σειρά οθονών SpectraView για απόλυτο έλεγχο χρωματικής ακρίβειας με διεθνή πιστοποίηση
CARL ZEISS: Γερμανίας. Οπτικά συστήματα αναφοράς και φακούς για κάθε τύπο φωτογραφικής μηχανής.
CALIFORNIA SUNBOUNCE: Γερμανίας. Το πιο πλήρες σύστημα ανακλαστήρων και ελέγχου για επαγγελματικό φωτισμό.
HPRC: Στεγανές τσάντες ασφαλείας από ανθεκτική ριτίνη με τις υψηλότερες δυναμικές αντοχές, το χαμηλότερο βάρος και ισόβια εγγύηση. Απόλυτη προστασία για κάθε τύπου εξοπλισμό.
DATACOLOR: Ακρίβεια χρώματος σε κάθε βήμα δημιουργικής εργασίας. Όλα οσα χρειάζεστε για να παραμετροποιήσετε την εστίαση, το χρώμα το κοντράστ και το προφίλ, στην λήψη, καθώς και στην οθόνη και τον εκτυπωτή. Παράλληλα σταθμισμένα αποτελέσματα απο διαφορετικές κάμερες φακούς οθόνες και εκτυπωτές
JUST Normlicht Γερμανίας, με φωτιστικά αναφοράς για σταθερό φωτισμό επιθεώρησης εκτυπώσεων. Ιδανικές λύσεις για ατελιέ γραφικών τεχνών, φωτογράφους και τυπογράφους.

Παράλληλα με το εμπορικό τμήμα η PHOTOMETRON παρέχει τις εξής υπηρεσίες:
Η PHOTORENTAL δίνει την δυνατότητα ενοικίασης του πιο σύγχρονου φωτογραφικού εξοπλισμού της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

GALAXY HELLAS

agop

GALAXY HELLAS

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: GALAXY HELLAS ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφόρος Αλίμου 127
ΠΟΛΗ: Αργυρούπολη
Τ.Κ. 16452
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211 79 00 999
FAX:
WEBSITE: www.egalaxy.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

YT

Προφίλ Εταιρείας
Αντιπρόσωπος των εταιριών
• RICOH
• PENTAX
• FEIJU TECH
• DELKIN κάρτες

H νέα κορυφαία Ricoh GR III βρίσκεται άμεσα διαθέσιμη στο eGalaxy. Δοκίμασέ την και γνώρισε τις εκπληκτικές της δυνατότητες

NORITEK ΕΛΛΑΣ

agop

NORITEK ΕΛΛΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NORITEK ΕΛΛΑΣ ΙΚΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΨΑΡΩΝ 16
ΠΟΛΗ: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ , ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 17123
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-6086282
WEBSITE: www.noritek.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

Προφίλ Εταιρείας
Η Noritek Ελλάς είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Noritsu σε Ελλάδα & Κύπρο.

Δραστηριοποιείται με την πώληση καινούργιων & μεταχειρισμένων μηχανημάτων της Noritsu.
Παροχή service, πώληση ανταλλακτικών & αναλωσίμων που αφορούν Noritsu & Fuji μηχανήματα.
Επίσης με την προώθηση καινούργιων & μεταχειρισμένων μηχανημάτων όπως και αναλωσίμων της εταιρείας Ien Industrie (Μηχανήματα κατασκευής Album’s)
Προώθηση των χημικών της εταιρείας CPAC για φωτογραφικά μηχανήματα.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙO – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

agop

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙO – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Υιοί Βασιλικού Νικηφόρου O.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λαγκαδά 7 & Βάκχου 1
ΠΟΛΗ: Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 54629
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310540847, 2310536191
FAX: 2310536195
WEBSITE: www.vasilikos.com.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
Το παρελθόν…
Η εταιρεία «Βασιλικός» ιδρύθηκε το 1954 από τον Νικηφόρο Βασιλικό ο οποίος άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής στο κέντρο της Κομοτηνής και λίγο αργότερα το 1984 ένα δεύτερο κατάστημα στην Δωδεκανήσου 10Α στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία εξελίχθηκε σε αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση αφού, στην συνέχεια, ο Αντρέας και ο Θεόφραστος Βασιλικός ανέλαβαν την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας.

Το Παρόν…
Σήμερα, εκτός των 2 καταστημάτων, η εταιρία «Βασιλικός» διαθέτει αποθήκη 1200 τ.μ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με εκθεσιακό χώρο για τους πελάτες χονδρικής πώλησης. Πέραν των κτιριακών εγκαταστάσεων, άλλο «σημείο συνάντησης» είναι η ιστοσελίδα της εταιρείας (www.vasilikos.com.gr) η οποία σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε την πλήρη γκάμα προϊόντων, να συγκρίνετε τιμές, να παραγγείλετε αυτό που επιθυμείτε ή ακόμη να κάνετε ερωτήσεις και σχόλια. Επίσης, μπορείτε να δείτε από κοντά τα προϊόντα σε μία από τις εκθέσεις κυνηγίου και security στις οποίες συμμετέχει η εταιρεία τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία «Βασιλικός» εξειδικεύεται σε προϊόντα hobby καθώς είναι η εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος γνωστών εταιριών όπως η YukonOptics, κατασκευάστρια εταιρεία συσκευών ημερήσιας και νυχτερινής παρατήρησης από την Λευκορωσία. Επίσης, είναι επίσημος διανομέας της αμερικανικής Garrett (ανιχνευτές μετάλλων) και διαθέτει μεγάλη ποικιλία αεροβόλων όπλων και σκοπευτικών εξαρτημάτων. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια στην ικανοποίηση των αναγκών όσων ασχολούνται με τo Airsoft. Στα καταστήματα αλλά και την ιστοσελίδα της εταιρείας, θα βρείτε προϊόντα εταιρειών όπως ClassicArmy, W.E., KJW κ.α.

Το μέλλον…
Η εταιρεία «Βασιλικός» επιθυμώντας να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σχεδιάζει πλήρη ανακαίνιση του καταστήματος της Θεσσαλονίκης η οποία έχει δρομολογηθεί ήδη. Η εταιρεία αναζητά συνέχεια νέα και καινοτόμα προϊόντα και γι’αυτό σύντομα η γκάμα της θα εμπλουτιστεί με νέες παραλαβές όπως τα πρωτοποριακά FXAirguns. Τέλος, για τους πελάτες χονδρικής, λειτουργεί ειδική ιστοσελίδα στην ηλ.διεύθυνση http://www.vassilikos-import.gr/ η οποία διευκολύνει ιδιαίτερα την διαδικασία παραγγελιών.

Η εταιρεία «Βασιλικός» στοχεύει στην εξυπηρέτηση των πελατών της και προσπαθεί εδώ και 54 χρόνια να ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε την και από κοντά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

agop

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΡΜΗΝΙΟΥ 9
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝA
Τ.Κ. 11528
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-7236 847 – 7244 050
FAX: 210-7249 848
WEBSITE: www.albapv.gr
e-MAIL: [email protected]

DIVITEC Α.Ε.

agop

DIVITEC Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: DIVITEC ΑΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4
ΠΟΛΗ: ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Τ.Κ. 15354
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-2855080
FAX: 210-6657552
WEBSITE: www.divitec.gr
e-MAIL: [email protected]
FB

FB

Προφίλ Εταιρείας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΟΜΗ

Η εταιρία DIVITEC ιδρύθηκε σαν ανώνυμη εμπορική εταιρία το Νοέμβριο του 2007, ως βασικός αντιπρόσωπος των καταναλωτικών προϊόντων της KODAK στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένες χώρες των Βαλκανίων μέσω τοπικών διανομέων. Στην πορεία ανέπτυξε τις δραστηριότητες της με την προσθήκη νέων αντιπροσωπειών στον χώρο της εικόνας ,του ήχου και της πληροφορικής για μια ολοκληρωμένη πρόταση στον φωτογραφικό χώρο και στον χώρο των πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πληροφορικής και εκπαίδευσης.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ/ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ

KODAK Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, χημικά, φιλμ, μηχανές μιας χρήσης, θερμικοί εκτυπωτές, κιόσκια και αναλώσιμά τους, χαρτιά και καμβάδες για inkjet plotters και Drylab
LUCKYFILM Φωτογραφικό χαρτί, inkjet χαρτί, υλικά επαγγελματικών εργαστηρίων
VENECCIA Χαρτιά, καμβάδες και άλλα υλικά για Inkjet Large format, Solvent Printers, Drylab printers
BENQ Projectors, PC monitors, Επαγγελματικές φωτογραφικές οθόνες, Gaming monitors
BLAUPUNKT Μπαταρίες
ΙΝΤΕNSO Σκληροί δίσκοι, ψηφιακές κορνίζες
ΙΝΤEGRAL Κάρτες μνήμης ,USB Flash sticks
BRATECK Βάσεις τηλεοράσεων και projector, οθόνες projector
NILOX Ηλεκτρική μετακίνηση, action cameras
URBANGLIDE Ηλεκτρική μετακίνηση
RIVACASE Τσάντες μεταφοράς laptops, tablets, φωτογραφικών μηχανών, power banks, καλώδια, φορτιστές
INTECH Διαδραστικοί πίνακες
YI Home cameras, Action cameras, Κάμερες αυτοκινήτου
BLURAMS Home cameras
LENCO Συστήματα ήχου
ΜΥΚΡΟΝΟΖ Smartwatches, Activity trackers

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
FUJI Φωτογραφικό χαρτί, Dry lab (FUJIFILM HELLAS SA) CANON Inkjet Large format Plotters, αναλώσιμα,μελάνια

DIVITEC ΑΕ Παραμυθιάς 4, 153 54 Γλυκά Νερά Αττικής, Τηλ: 210 2855080, Fax: 210 6657552, B2b website: www.divitec.gr , email: [email protected], [email protected] Facebook: https://www.facebook.com/Divitec.Greece/ Instagram: https://www.instagram.com/divitec_greece/

ΘΕΟΧΑΡΗ Κ. ΑΦΟΙ Ο.Ε.

agop

ΘΕΟΧΑΡΗ Κ. ΑΦΟΙ Ο.Ε.
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΘΕΟΧΑΡΗ Κ. ΑΦΟΙ Ο.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΡΕΣΤΟΥ 32
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝA
Τ.Κ. 11853
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-3463574-575
FAX: 210-3463 575
WEBSITE: www.theocharis-bros.com/
e-MAIL: [email protected]

ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ Α. & Κ. ΟΕ

agop

ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ Α. & Κ. ΟΕ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ Α. & Κ. ΟΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κλεοβούλου 5
ΠΟΛΗ: Διόνυσος Αττικής
Τ.Κ. 14574
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-6210376
FAX: 210-6212679
WEBSITE: www.corniza.gr/
e-MAIL: [email protected]

Προφίλ Εταιρείας
Η εταιρεία Α & Κ ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ Ο.Ε δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1993.

Αντικείμενο της είναι η εισαγωγή και το εμπόριο ειδών δώρου με ιδιαίτερη έμφαση στις κορνίζες φωτογραφιών για τις οποίες αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ελληνική αγορά.

Με συνεχή ενημέρωση από τις διεθνείς εκθέσεις ανανεώνει διαρκώς τη συλλογή της ώστε να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου.

Νέες παραλαβές σε επώνυμες επάργυρες κορνίζες γάμου και βάπτισης. Κορνίζες άριστης ποιότητας, ιδανικές για την ανάδειξη της δουλειάς του επαγγελματία φωτογράφου.

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας www.corniza.gr μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή μας.

Π. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε

agop

Π. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Π. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΗΡΑΣ 6
ΠΟΛΗ: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Τ.Κ. 14451
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-2854000
FAX: 210-2854005
WEBSITE: http://arvanitis-p.gr/
e-MAIL: [email protected]
FB

TW

Προφίλ Εταιρείας
Η Π. Αρβανίτης ΑΕΕ αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δυνάμεις στον χώρο του αυτοματισμού γραφείου. Συμπλήρωσε 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο των εκτυπωτικών και των μετεκτυπωτικών μηχανημάτων.

Η επιτυχημένη πορεία, βασίστηκε και εξακολουθεί να βασίζεται στο τρίπτυχο άριστη γνώση του αντικειμένου, άμεσο και συνπές service και σωστές επιλογές εταιρειών αντιπροσώπευσης.

Ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που εμπνέει η εταιρεία σε μεγάλους κατασκευαστές σε διεθνές επίπεδο, είναι η επιλογή της ως αντιπροσώπου για τον Ελλαδικό χώρο, από εταιρείες όπως η Develop με Ψηφιακούς Professional Printers, η CP Bourg με επαγγελματικά μηχανήματα βιβλιοδεσίας κόλλας, η KOMFI με τα μηχανήματα πλαστικοποίησης και UV, η Unibind με τα PhotoBook, η Kobra με καταστροφείς εγγράφων και άλλων εταιριών με ειδικά μετεκτυπωτικά μηχανήματα όπως μηχανές χρυσοτυπίας, μηχανές πίκμανσης.

Στα site μας www.arvanitis-p.gr και www.arvanitishop.gr θα δείτε την πλήρη γκάμα των μηχανημάτων μας.