Ημερίδα Ιωαννίνων Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Peter AgopianΔράσεις, Σεμινάρια

O Σύνδεσμος Εισαγωγέων Κατασκευαστών Αντιπροσώπων και Εμπόρων Φωτογραφικών Ειδών και Συστημάτων Εικόνας (www.sekaf.gr) στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης και επιμόρφωσης της φωτογραφικής κοινότητας θα πραγματοποιήσει Ημερίδα – Έκθεση – Σεμινάριο στα Ιωάννινα στις 10/11/2019 στο Ξενοδοχείο Du Lac.

Ημερομηνία  :  Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019
Χώρος  :  
Hotel Du Lac , Ακτή Μιαούλη, 45221 Ιωάννινα

Στην ημερίδα αυτή θα συμμετάσχουν οι παρακάτω εταιρίες που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες τους με live demos.

 • ΑΓΚΟΠΙΑΝ (PROFOTO, ago used – Μεταχειρισμένα, Ιστορικές Φωτ/κες Μηχανές )
 • ALBUMAKE a better way to remember
 • ART POINT (Digital Printing & Handmade Albums)
 • ARX PHOTOLAB (φωτογραφικές-ψηφιακές εκτυπώσεις και παραγωγή ψηφιακών album)
 • CANON GREECE (φωτ/κες μηχανές mirrorless & DSLR,φακοί,φωτ/κοί εκτυπωτές,επαγγελματικοί εκτυπωτές φωτογραφιών)
 • DIGITAL LAB SERVICE (ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ – USB – SELFIEBOOTH – ΧΗΜΙΚΑ)
 • DIVITEC Α.Ε. (KODAK, LUCKY, BENQ, BLAUPUNKT Batteries)
 • FISHEYE LTD (Epson Authorized Service Partner)
 • FUJIFILM HELLAS A.E (Φωτογραφικές Μηχανές mirrorless,instax – Φωτ/κοι Εκτυπωτές & Συστήματα Εκτυπώσεων)
 • PHOTOMETRON (Hasselblad, ViewSonic, Broncolor, Datacolor)
 • REΪGN LAB …Where art has a beating heart…
 • SIGMA GREECE (φακοί , φωτογραφικές μηχανές, αξεσουάρ)
 • ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. (DNP, SONY, GODOX)

Ταυτόχρονα με την ημερίδα θα πραγματοποιηθεί και ένα δωρεάν σεμινάριο για φωτογράφους με εισηγητή τον κύριο Βασίλη Παππά από το www.epixeirein.gr με θέμα «Σύγχρονα εργαλεία Marketing για επιχειρήσεις Υπηρεσιών & Εμπορίου» .

Η διοργάνωση θα διαρκέσει από τις 10.00 μέχρι και τις 19.00 την Κυριακή
10/11/2019.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελματίες και τους φίλους της φωτογραφίας.

Για περισσότερες πληροφορίες www.sekaf.gr 211 8009395

Παρουσίαση των εταιρειών που συμμετέχουν H Profoto στην Ελλάδα από το 1999.

Συνδέουμε τον κλασσικό με τον σύγχρονο εξοπλισμό, αγκαλιάζουμε την δημιουργία εικόνας ανεξάρτητα από το μέσο το οποίο χρησιμοποιείτε και σας προσφέρουμε τον ιδανικό φωτισμό.
Στην έκθεση θα παρουσιάσουμε:
 • την δωρεάν πλατφόρμα “ago used – μεταχειρισμένος εξοπλισμός”,
 • το πρώτο κινητό μουσείο με ιστορικές φωτογραφικές μηχανές και
 • τα πιο σύγχρονα μοντέλα του – κορυφαίου παγκοσμίως – κατασκευαστή φωτισμού Profoto : A1X, B10 Plus και C1 Plus.

Ψηφιακά άλμπουμ – Εκτυπώσεις

Με κεντρικό πυρήνα τους 30 εργαζομένους στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1.000m2 στο Κορωπί, εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες επαγγελματίες από διάφορους χώρους – με την πλειοψηφία αυτών να είναι φωτογράφοι από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Διαθέτοντας ήδη πληθωρική ποικιλία ψηφιακών άλμπουμ, συμπληρώνουν το παζλ με το Metal Print, Canvas Print, Acrylic Mount (πλεξιγκλάς), FineartPrint, Dbond. Το νέο lite, ένα πολύ λεπτό φύλλο αλουμινίου, το νέο ρούτερ cnc, για κοπές μετάλλων, γραμμάτων και ξυλείας, και το κορυφαίο UV PLOTER, εκπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την επιθυμία του επαγγελματία να βελτιώσει την προβολή του και να αυξήσει τις ταμειακές ροές του. 

Η Artpoint συμμετέχει στο SEKAF Roadshow των Ιωαννίνων
και θα παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα της στους παρευρισκόμενους
επαγγελματίες φωτογράφους,με σκοπό να βρούμε μαζί
τον καλύτερο τρόπο παρουσίασης της δουλειάς τους.
 

 


   Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στη φωτογραφική αγορά από το 2002, παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης. Από το 2008, ξεκινάμε δυναμικά την παραγωγή ψηφιακών album με υπηρεσίες δημιουργικού, εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας.
    Από το 2010 δημιουργούμε δική μας εφαρμογή για την ηλεκτρονική επικοινωνία με τους πελάτες μας, βελτιώνοντας την επικοινωνία μας στο απαιτητικό κομμάτι των παραγγελιών, της οργάνωσης και μεταφοράς αρχείων.
    Σήμερα προσφέρουμε πλέον ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία φωτογράφο με: εκτυπώσεις φωτογραφιών, ψηφιακά άλμπουμ, καμβάδες, kappa fix, προϊόντα θερμομεταφοράς, ψηφιακή offset εκτύπωση για έντυπα, εταιρική ταυτότητα, card-visit κλπ και ολοκληρωμένες σειρές σχολικών αναμνηστικών και ημερολογίων.
    Στρατηγική της επιχείρησης είναι να διατηρούμε πάντα τα υψηλά standards ποιότητας, και να τηρούμε στο μέτρο του δυνατού τα χρονοδιαγράμματα παραδόσεων. Με γνώμονα την συνεχή ανάπτυξη της arxphotolab, μελετούμε και αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους βελτίωσης του εξοπλισμού μας, με έμφαση στην παραγωγική διαδικασία και στην περαιτέρω ανάπτυξη των δομών λειτουργίας της επιχείρησης. Μεσα σ αυτα τα πλαίσια, το τέλος του 2019, μας βρίσκει σε νέο εννιαίο χώρο, με νέα σχέδια και προσανατολισμούς. Σας περιμένουμε.


Η Canon ιδρύθηκε το 1937 και για 80 χρόνια είναι πρωτοπόρα στο χώρο της απεικόνισης, με τη σταθερή δέσμευση να παρέχει στο κοινό τη δυνατότητα να οραματίζεται εκ νέου τι είναι δυνατό μέσω της απεικόνισης. Από τις κάμερες και τους επαγγελματικούς εκτυπωτές, μέχρι τη συμβουλευτική επιχειρήσεων και τις τεχνολογίες στον κλάδο της υγείας, η Canon εμπλουτίζει τις ζωές και τις επιχειρήσεις μέσω της καινοτομίας στην απεικόνιση.
Η Canon καλλιεργεί τη θετική ισχύ της τεχνολογίας και των υπηρεσιών απεικόνισης. Με την παροχή κοινωνικών και περιβαλλοντικών ωφελειών μέσω των ανθρώπων και των προϊόντων μας, επιδεικνύουμε εμφατικά τη δέσμευσή μας στη φιλοσοφία του Kyosei: τη συμβίωση και τη συνεργασία για το κοινό καλό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Canon στην Ελλάδα, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.canon.gr.


Με 15 και πλέον έτη παρουσίας στον φωτογραφικό χώρο και με αποκλειστικές αντιπροσωπείες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού ,η DIGITAL LAB
SERVICE συνεχώς επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της σε μια προσπάθεια να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία φωτογράφου και οχι μόνο.
Μελάνια,χαρτιά για plotters και drylab,καμβάδες της SOLUTION, αρίστης ποιότητας κρυστάλλινα και ξύλινα USB, εκτυπωτές και αναλώσιμα της HITI, SelfieBooth –Mirror Booth και χημικά για Minilabs είναι μερικά μόνον από τα προσφερόμενα προϊόντα μας.
Στην ημερίδα του ΣΕΚΑΦ στα Ιωάννινα στις 10 Νοεμβρίου 2019 θα είμαστε παρόντες και θα θέλαμε να μιλήσουμε μαζί σας για τις ανάγκες σας και σίγουρα θα έχουμε μια λύση για εσάς.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΟΜΗ
Η εταιρία DIVITEC ιδρύθηκε σαν ανώνυμη εμπορική εταιρία το Νοέμβριο του 2007, ως βασικός αντιπρόσωπος των καταναλωτικών προϊόντων της KODAK στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένες χώρες των Βαλκανίων μέσω τοπικών διανομέων. Στην πορεία ανέπτυξε τις
δραστηριότητες της με την προσθήκη νέων αντιπροσωπειών στον χώρο της εικόνας ,του ήχου και της πληροφορικής για μια ολοκληρωμένη πρόταση στον φωτογραφικό χώρο και στον χώρο των πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πληροφορικής και εκπαίδευσης.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ/ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ
KODAK Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, χημικά, φιλμ, μηχανές μιας χρήσης, θερμικοί εκτυπωτές, κιόσκια και αναλώσιμά τους, χαρτιά και καμβάδες για inkjet plotters και Drylab LUCKYFILM Φωτογραφικό χαρτί, inkjet χαρτί, υλικά επαγγελματικών εργαστηρίων VENECCIA Χαρτιά, καμβάδες και άλλα υλικά για Inkjet Large format, Solvent Printers, Drylab printers BENQ Projectors, PC monitors, Επαγγελματικές φωτογραφικές οθόνες, Gaming monitors BLAUPUNKT Μπαταρίες ΙΝΤΕNSO Σκληροί δίσκοι, ψηφιακές κορνίζες ΙΝΤEGRAL Κάρτες μνήμης ,USB Flash sticks BRATECK Βάσεις τηλεοράσεων και projector, οθόνες projector NILOX Ηλεκτρική μετακίνηση, action cameras URBANGLIDE Ηλεκτρική μετακίνηση RIVACASE Τσάντες μεταφοράς laptops, tablets, φωτογραφικών μηχανών, power banks, καλώδια, φορτιστές INTECH Διαδραστικοί πίνακες YI Home cameras, Action cameras, Κάμερες αυτοκινήτου BLURAMS Home cameras LENCO Συστήματα ήχου ΜΥΚΡΟΝΟΖ Smartwatches, Activity trackers

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
FUJI Φωτογραφικό χαρτί, Dry lab (FUJIFILM HELLAS SA) CANON  Inkjet Large format Plotters, αναλώσιμα,μελάνια 

Fisheye LTD – Epson Authorized Service Partner

Είμαστε επίσημοι μεταπωλητές των προϊόντων EPSON και διαθέτουμε εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό από την Epson και παρέχουμε υπηρεσίες ως επίσημο επισκευαστικό κέντρο για τους εκτυπωτές Epson Large Format Printers και Drylab.
  

 

FUJIFILM HELLAS A.E

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ mirrorless,
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ instax ,
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ (DE 100+ Order it PRO V-100).


 

Η Photometron θα παρουσιάσει την ΝΕΑ HASSELBLADX1D II αλλά και προϊόντα από τις εταιρίες DATACOLOR (calibration για monitors, εκτυπωτές, φακούς), VIEWSONIC Professional Monitors, τα προϊόντα φωτισμού SMDV, συστήματα ασφαλούς αποθήκευσης ΝΑS της Synology & Western Digital καθώς και εξειδικευμένο λογισμικό που απευθύνεται στον επαγγελματία φωτογράφο ( Dry Lab Software, λογισμικό για φωτογραφίες Διαβατηρίων κλπ, Λογισμικό για εκτύπωση φωτογραφίας σε δεξιώσεις – parties κλπ και αποστολής φωτογραφιών από smartphones στο κατάστημα προς εκτύπωση )
Σας περιμένουμε!  


GROUP OF COMPANIES ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Το brand name “Reϊgn Lab” ιδρύθηκε το 2019 από μια ομάδα έμπειρων ατόμων με αγάπη και αφοσίωση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που αφορούν στο φωτογράφο και στις ανάγκες του.

Υψηλής ποιότητας χειροποίητα ψηφιακά άλμπουμ με παραδοσιακές μεθόδους βιβλιοδεσίας, εκτύπωση σε fine art χαρτιά της εταιρίας Hahnemühle και σε Fujifilm φωτογραφικά χαρτιά, προϊόντα παρουσίασης, υπηρεσίες φινιρίσματος και σχεδίασης με μια γκάμα υλικών και καινοτόμο σχεδιασμό ικανό να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις και στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.


Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά όλα τα προϊόντα του Ιαπωνικού οίκου Sigma Corporation. Η μεγάλη εμπειρία και κληρονομιά που έχουμε στο χώρο των φωτογραφικών ειδών, ξεκινάει από το 1951,και εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους. Η Sigma είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής φωτογραφικών φακών στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια η Sigma με τις τρεις σειρές Arts, Sports και Contemporary έχει επιτύχει να κατασκευάσει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που χρησιμοποιούνται από κορυφαίους φωτογράφους σε όλο τον κόσμο.


Η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. συμμετέχει στο Roadshow του ΣΕΚΑΦ στα Ιωάννινα, στις 10 Νοεμβρίου 2019!

Θα παρουσιαστεί η πλήρης γκάμα FullFrame Mirrorless μηχανών σειράς Alpha της Sony καθώς και μεγάλη γκάμα των high end φακών του συστήματος. Παράλληλα οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο Snaplab SL620ii mini kiosk της DNP.

Επιπλέον μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν στο επαγγελματικό κοινό

 • Οι νέες λύσεις φωτισμού Flash και LED της Godox
 • Τα νέα καινοτόμα Moza Aircross 2 και Moza Slypod
 • Το πλήρες καινοτόμο σύστημα flash modifier της MagMod
 • Οι ιδιαίτεροι ποιοτικοί φωτογραφικοί φακοί της Laowa
 • Τα φορητά on-camera monitors Atomos Shinobi και Ninja V

http://sekaf.gr/technikes/%cf%83%cf%8d%ce%b3%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-marketing-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/