Η Αντιπροσωπεία των Laser της Trotec στην Atlas Digital

Peter AgopianAtlas Digital

Την αντιπροσωπεία της αυστριακής εταιρείας Trotec ανέλαβε η Atlas Digital AE.

H Trotec είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες laser κοπής/χάραξης και διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών για μια μεγάλη σειρά εφαρμογών. Σε αυτήν περιλαμβάνονται laser engraving machines, laser cutters, μεγάλα flatbed laser με επιφάνεια εργασίας έως 3250 x 3210 mm και galvo marking lasers για σήμανση σε laser και πλαστικά.

Εύχρηστα με μοναδικές πατενταρισμένες τεχνολογίες,  τα laser Trotec χαρακτηρίζονται για την υψηλή αξιοπιστία, ακρίβεια, ποιότητα  και ταχύτητα, σε συνδυασμό με το χαμηλό λειτουργικό κόστος. 

 Η δυνατότητα ενσωμάτωσης δύο πηγών laser CO2 και fiber στην ίδια μηχανή, οι οποίες ενεργοποιούνται χωρίς να απαιτείται χειροκίνητη αλλαγή της πηγής, του φακού ή της εστίασης, προσφέρει στους επαγγελματίες μια μοναδική λύση για μεγάλη ευκολία και απεριόριστες εφαρμογές.

Με το μικρότερο laser της Trotec, το Rayjet 50, να επιτρέπει ακόμα και στους αρχάριους χρήστες να πραγματοποιούν χαράξεις, κοπές και σημάνσεις σε ποικιλία υλικών πολύ γρήγορα και εύκολα, η Trotec διαθέτει στην αγορά ένα  προσιτό επαγγελματικό laser κοπής/χάραξης αξεπέραστης αξιοπιστίας.