Σεμινάρια Image + Tech expo & Photovision 2019

Peter AgopianΣεμινάρια

Η IMAGE+TECH & PHOTOVISION 2019 θα έχει τα πάντα! 5-7 Απριλίου από τις 11:00-21:00 θα μπορείτε να την επισκεφθείτε στο Helexpo ΜαρούσιΠαρουσιάσεις νέων προϊόντων, Διαγωνισμοί, Happenings, Live Shows, Case studies, Workshops, One-to-One Meeting Rooms και φυσικά Ενημερωτικά και Eκπαιδευτικά σεμινάρια.

Στο πλαίσιο λοιπόν της IMAGE+TECH & PHOTOVISION 2019, θα πραγματοποιηθεί ένα πλούσιο τριήμερο παράλληλων δράσεων και σεμιναρίων που θα δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό να μυηθεί σε έναν διαδραστικό, ψηφιακό κόσμο με επίκεντρο την τεχνολογία και την εικόνα σε όλες τις σύγχρονες εφαρμογές.

Από την Παρασκευή 5 Απριλίου έως και την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στο Helexpo Μαρούσι, οι επισκέπτες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους καλύτερους του είδους μέσα από προγραμματισμένα σεμινάρια.

Παρακάτω ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων:
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, 10:00-13:00
Τσακανίκας Σωτήρης-Η μέθοδος νικάει το ταλέντο
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, 19:00-22:00
Salvatore Dimino: Πως να διαχειριστείτε 100 γάμους τον χρόνο.

Σάββατο 6 Απριλίου, 10:00-13:00
Advertising & Food Photography: Making Delicious Pictures – Μάριος Θεολόγης, Ομιλία & Live φωτογράφιση.
Σάββατο 6 Απριλίου 2019, 10:00-13:00
Νίκος Πεκρίδης: Η φιλοσοφία του γάμου
Σάββατο 6 Απριλίου, 18:00-20:30
Talk Fashion – Bill Georgoussis, Παρουσίαση & Ομιλία.
Σάββατο 6 Απριλίου 2019, 19:00-22:00
Jerry Ghionis: Αξία, θνησιμότητα και κληρονομιά: Πώς υπολογίζετε την αξία σε κάτι που είναι ανεκτίμητο; Πώς μπορείτε να πείσετε μια «ψηφιακή» πελατεία να εκτιμήσει τη δύναμη της εκτύπωσης;

Κυριακή 7 Απριλίου, 10:00-13:00
Mastering Portrait Lighting – Kοσμάς Κουμιανός, Live φωτογράφιση. Πώς χρησιμοποιούμε το φως για να πετύχουμε το «τέλειο» πορτρέτο;
Κυριακή 7 Απριλίου 2019, 10:00-13:00
Σεμινάριο φωτισμού: O Johnson Wee master του WPPI θα αποκαλύψει τις δημιουργικές του τεχνικές και διάφορες ρυθμίσεις φωτισμού .
Κυριακή 7 Απριλίου, 18:00-20:30
Creative Sport Photography – Vladimir Rys, Παρουσίαση & Ομιλία. Έχεις ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για την πιο δυνατή εικόνα της ζωής σου. Θα προλάβεις; Αν είσαι ο Vladimir Rys, ναι.
Κυριακή 7 Απριλίου 2019, 19:00-22:00
Jerry Ghionis: Ποζάροντας δύσκολα θέματα. Δεν έχει σημασία αν φωτογραφίζετε γάμους και πορτραίτα, αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει την εμπιστοσύνη και την τεχνογνωσία για την φωτογράφιση δύσκολων θεμάτων.

Image + Tech & Photovision Seminars
by Orama Photography Studies
Image + Tech & Photovision Seminars
by Photo Wedding Stories

Σάββατο 6 Απριλίου, 10:00-13:00. Advertising & Food Photography: Making Delicious Pictures – Μάριος Θεολόγης, Ομιλία & Live φωτογράφιση.

Οι εικόνες του Μάριου Θεολόγη χαρακτηρίζονται με μία λέξη: άψογες. Πώς όμως φτάνει σε αυτό το αποτέλεσμα που τον κάνει να ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό χώρο της διαφημιστικής φωτογραφίας; Αυτό είναι το θέμα του σεμιναρίου που μας μεταφέρει πίσω απ’ την κάμερα ενός κορυφαίου φωτογράφου: Θεωρία, τεχνικές, επαγγελματικά «κόλπα», φωτισμός και επεξεργασία θ’ αναλυθούν καθώς ο Μάριος εξηγεί όλη τη διαδικασία παραγωγής των εικόνων του. Θ’ ακολουθήσει live φωτογράφιση τροφίμων επί σκηνής, με παράλληλη μετάδοση σε γιγαντοοθόνη, με την Food Stylist Υπατία Παπασταμάτη να μοιράζεται τεχνικές και υλικά για το στήσιμο ενός τέλειου πιάτου και τον Μάριο ν’ αποκαλύπτει βήμα προς βήμα τους τρόπους φωτισμού που πρέπει να γνωρίζει κάθε φωτογράφος που θέλει να διακριθεί στον χώρο της διαφήμισης. Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη.

Εγγραφείτε στα
Image + Tech & Photovision Seminars
by Orama Photography Studies

Πως να διαχειριστείτε 100 γάμους τον χρόνο: Ο Salvatore Dimino θα συζητήσει πώς μπορείτε να διαχειριστείτε 100 μόνοι σας και να παραδώσετε φωτογραφίες σε λιγότερο από τέσσερις μήνες.

Θα μιλήσει επίσης για το ποζάρισμα και έναν έξυπνο τρόπο διαχείρισης του φωτός. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου 2019 από τις 19:00-22:00. Πρέπει να είστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Σάββατο 6 Απριλίου, 18:00-20:30. Talk Fashion – Bill Georgoussis, Παρουσίαση & Ομιλία.

Κι όμως, μια καριέρα στη φωτογραφία μόδας δεν είναι άπιαστο όνειρο. Ο Bill Georgoussis, κορυφαίος του είδους, μας εξηγεί πώς: Σε μια εφ’ όλης της ύλης διάλεξη, μοιράζεται τις δικές του εμπειρίες αλλά και συμβουλές για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Μέσα από την παρουσίαση της δουλειάς του, των σταθμών της καριέρας του και των επιρροών του, θα δώσει απαραίτητα tips για τη δημιουργία πορτφόλιο και την προώθησή του, την αυτοπροβολή και τον ρόλο των social media, αλλά και όλη την έμπνευση που χρειάζεται κάθε επίδοξος φωτογράφος μόδας! Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη.

Εγγραφείτε στα
Image + Tech & Photovision Seminars
by Orama Photography Studies

Η φιλοσοφία του γάμου: Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη φωτογραφία γάμου και έπειτα από δεκάδες γάμους σε διάφορα μέρη του κόσμου ,διαφόρων εθνοτήτων,παραδόσεων κτλ ο Νίκος Πεκρίδης θα παρουσιάσει την φιλοσοφία του για την ημέρα του γάμου.

Από τον τρόπο που απαντά στο πρώτο μειλ ή στο τηλεφώνημα εώς τον τρόπο που διαχειρίζεται τα αρχεία του γάμου και την παράδοση των άλμπουμς. Παράλληλα θα παρουσιάσει BHS (behind the scenes) εικόνες και βίντεο από διάφορους γάμους και τοποθεσίες καθώς και τεχνικές φωτισμού και σύνθεσης που χρησιμοποιεί. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00-13:00. Πρέπει να είστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου.Κυριακή 7 Απριλίου, 10:00-13:00. Mastering Portrait Lighting – Kοσμάς Κουμιανός, Live φωτογράφιση.

Πώς χρησιμοποιούμε το φως για να πετύχουμε το «τέλειο» πορτρέτο; Ο βραβευμένος φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός μοιράζεται τα μυστικά του φωτισμού σε μια ζωντανή φωτογράφιση στη σκηνή των Image & Tech Seminars. Δημιουργώντας επί τόπου πρωτότυπα πορτρέτα του μοντέλου του, με παράλληλη μετάδοση σε γιγαντοοθόνη, θα διδάξει τις πιο εντυπωσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται σήμερα στο στούντιο και θα δώσει πρακτικές συμβουλές φωτισμού για τα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου. Στο σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα που αφορούν την κατάλληλη τοποθέτηση του φωτός, τη σωστή χρήση των τροποποιητών για high key, low key, beauty και dramatic light, αλλά και όλων των εργαλείων που διακρίνουν τους masters του πορτρέτου! Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη.

Εγγραφείτε στα
Image + Tech & Photovision Seminars
by Orama Photography StudiesΑξία, θνησιμότητα και κληρονομιά: Πώς υπολογίζετε την αξία σε κάτι που είναι ανεκτίμητο;
Πώς μπορείτε να πείσετε μια «ψηφιακή» πελατεία να εκτιμήσει τη δύναμη της εκτύπωσης; Πώς δημιουργείτε ουσιαστικές φωτογραφίες για τους πελάτες σας που είναι ακαταμάχητες; Ο Jerry Ghionis θα απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις και αλλά κυρίως θα σας ενδυναμώσει και θα σας παρακινήσει να είστε το καλύτερο που μπορείτε και να δημιουργήσετε μια ευημερούσα επιχείρηση για εσάς και τους πελάτες σας.

Ο Τζέρι θα παρουσιάσει νέα δουλειά που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ. Θα εκπαιδευθείτε, θα εμπνεύεστε και θα διασκεδάσετε από τον Jerry που το περιοδικό PDN τον ονόμασε σαν έναν από τους κορυφαίους εκπαιδευτές φωτογραφίας στον κόσμο. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00-22:00. Πρέπει να είστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου.Κυριακή 7 Απριλίου, 18:00-20:30. Creative Sport Photography – Vladimir Rys, Παρουσίαση & Ομιλία.

Έχεις ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για την πιο δυνατή εικόνα της ζωής σου. Θα προλάβεις; Αν είσαι ο Vladimir Rys, ναι. Σ’ αυτό το σεμινάριο, ο πολυβραβευμένος φωτογράφος των σπορ (F1 Photographer of the Year: 2014 & 2008, Κicker Sports Pictures of the Year: 2010, 2008, 2006, 2004) παρουσιάζει την εντυπωσιακή δουλειά του, μιλάει για την προσέγγιση και τη φιλοσοφία του και μοιράζεται μαζί μας «behind the scenes» ιστορίες και συμβουλές. Από τις ιδιαιτερότητες του είδους και τις πρωτοποριακές τεχνικές που χρησιμοποιεί ο ίδιος ως τη χρήση των social media και οδηγίες για νέους φωτογράφους, ο Vladimir θα μας ταξιδέψει στον γεμάτο ένταση κόσμο της φωτογραφίας σπορ, πάντα με το σύνθημα: Be Creative! Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη.

Εγγραφείτε στα
Image + Tech & Photovision Seminars
by Orama Photography StudiesΣεμινάριο φωτισμού: O Johnson Wee master του WPPI θα αποκαλύψει τις δημιουργικές του τεχνικές και διάφορες ρυθμίσεις φωτισμού
.

Αυτό περιλαμβάνει την επίδειξη διαφόρων πηγών φωτισμού από φυσικό σε τεχνητό φωτισμό που δείχνει τη μοναδική του προσέγγιση για τη δημιουργία ενός δραματικού αριστουργήματος.Προσαρμόσετε εύκολα τις τεχνικές του στην επόμενη φωτογράφιση σας. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 10:00-13:00. Πρέπει να είστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου.Ποζάροντας δύσκολα θέματα:
Έχετε φωτογραφίσει ποτέ κάποιον με μεγάλα αυτιά, μεγάλη ή στραβή μύτη, μικρά ή περίεργα μάτια, μικρά χείλη, μεγάλο μέτωπο ή ζευγάρι με περίεργο ύψος και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Θα έπρεπε ποτέ να φωτογραφίσετε ένα θέμα ή ένα ζευγάρι μεγάλου μεγέθους χωρίς γνωρίζετε τον καλύτερο τρόπο να τα κολακεύσετε; Θα γνωρίζατε πώς να προσεγγίσετε κάποιον με άγχος ή αδέξιες κινήσεις; Δεν έχει σημασία αν φωτογραφίζετε γάμους και πορτραίτα, αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει την εμπιστοσύνη και την τεχνογνωσία για την φωτογράφιση δύσκολων θεμάτων.

Συμμετάσχετε στον πιο βραβευμένο φωτογράφο του WPPI και στον πρώτο Grand Master, Jerry Ghionis σε αυτό το εντατικό σεμινάριο που θα σας βοηθήσει να φέρετε το καλύτερο στη φωτογράφηση πραγματικών ανθρώπων.Θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε όχι μόνο να κολακεύετε τα υποκείμενα σας, αλλά να κάνετε και πιο εκφραστικά. Θα εμπνευστείτε, θα εκπαιδεύσετε και θα διασκεδάσετε από ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια της φωτογραφικής βιομηχανίας. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 19:00-22:00. Πρέπει να είστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Εγγραφείτε στα
Image + Tech & Photovision Seminars
by Orama Photography Studies
Εγγραφείτε στα
Image + Tech & Photovision Seminars
by Photo Wedding Stories